|
Merhaba arkadaşlar. 2017 model bir xc90 aldım, inscription donanım. Bowers Wilkins falan ekli opsiyon olarak, masaj yok koltukta. Merak ettiğim bazı özellikleri var. Bilgisi olan varsa ara ara sormak istiyorum. -Mesela bu araç çalışır durumda kilitlenmiyor mu? bugün çocuğu okuldan alırken kardeşi de arabada bekliyordu. Klima açık kalsın diye motoru açık bıraktım. Dışarı çıktım anahtardan kilitlenmiyor araç! Daha önce Togg vardı, onda kilitlemiştim diye hatırlıyorum. --Bagajı ayakla açma: varmış ama ortada algılamıyor, sol arka köşeye doğru ayağı sallayınca açıyor. sensör sol taraftaymış. ---kişisel sürüş modu var ama bunu anahtarla eşleştirip araca o anahtarla binince otomatik seçebilir miyiz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurShih -- 19 Eylül 2026; 18:1:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler