Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanma dileğiyle. Dış tasarım kiti serviste mi eklenebiliyor mu? Yoksa sipariş anında mı belirleniyor. Fiyatı nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkarab B kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun kazasız belasız inş. Gece çekim resimlerinide görmek isteriz.
    Maşallah çok güzel görünüyor, her renginin ayrı bir güzelliği var bu modelin :) Gördükçe daha da sabırsızlanıyor insan. Kazasız belasız kullanın inşallah, tekerinize toz değmesin.

Bu arada jant alev saçıyor, modeli ve ebatı nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esrkan E kullanıcısına yanıt
    serviste eklenebiliyor. ama aracınız gelene kadar dış tasarım kiti ücreti Eur'dan dolayı fiyat artar mı bilmem.
  • huseyyil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, darısı başınıza. 19 inch black diamond jantlar. dış tasarı kiti içinde. zaten bildiğim kadarıyla 19 inch olarak tek model bu.
    Siparişte mi eklettiniz yoksa geldikten sonra mı? Fiyat bilgisi vermenizde sakınca var mı?

• High iç aydınlatmayıda merak edenlere.
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları

Bu kadar güçlü bir renk vurduğunu düşünmemiştim, çok iyi oldu bu resimleri paylaşmanız.
    Benim koltuklar kırmızı olacak, ambiyans renk kombinini iyi ayarlamak lazım :)
    fotolar için teşekkürler herkes merak ediyordu. hayırlı olsun
  • Belçikada üretim durdurulmuş galiba. Tam teyid edemedim ama önemli değil önce sağlık sonra mal mülk.İnşallah tüm dünya insanlığı ve ülkemiz adına güzel günler bir an önce gelir...

Belçikanın Gent şehrindeki fabrikada üretimi durdurdu diyor ama. Yalan haber mi bilemedim. O yüzden emin değilim. Volvo XC40 Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpiçağ -- 18 Mart 2020; 7:18:1 >
  • Alpiçağ A kullanıcısına yanıt
    Maalesef haberler doğru Volvo Gent fabrikası’nda üretimi durdurmuş.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• Araçları yeni gelenler güle güle kullansınlar.

Sürekli soruluyor;

Dış tasarım kitini serviste istediğiniz zaman takabilirsiniz, jantlarda aynı şekilde. Ayrıca araçların intellisafe eklentisi de serviste yapılıyor.

Fabrikadan takılı gelse, parçaların üzerine ÖTV+KDV geleceğinden araçların fiyatı artar.

• Xc40’in üretildiği fabrka kapanmis
    Arac gelislerini baya bir ileri atar bu durum
    Unarim en kisa sürede üretim baslar

• Haberler çok kötü sağlık her şeyden önemli. Rabbim yardımcımız olsun. Haziranda raporumum 6 ayı doluyo. Mayıs ayı teslimi sipariş vermiştim. Üretimde 1 aydan fazla aksama olursa benim xc40 hayalim suya düşecek. Her şeyin hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: esrkan

Haberler çok kötü sağlık her şeyden önemli. Rabbim yardımcımız olsun. Haziranda raporumum 6 ayı doluyo. Mayıs ayı teslimi sipariş vermiştim. Üretimde 1 aydan fazla aksama olursa benim xc40 hayalim suya düşecek. Her şeyin hayırlısı.
    aynen sağlık herşeyden daha önemli benimde mayıs ayı teslim ama ne olursa olsun sağlık, o olmadımı mal mülkde boş inşallah kısa sürede biter bu kabus
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrkan

Haberler çok kötü sağlık her şeyden önemli. Rabbim yardımcımız olsun. Haziranda raporumum 6 ayı doluyo. Mayıs ayı teslimi sipariş vermiştim. Üretimde 1 aydan fazla aksama olursa benim xc40 hayalim suya düşecek. Her şeyin hayırlısı.
    Bizim raporun 6 ayı Mayısta doluyor. Bakalım ne olacak . Kırk yılda bir sevindiydik o da olmayacak galiba
  • ulusal basında da haber yer almış. Haber görselinde üretim bandındaki xc40 acaba hanginizin olacaktı?

Volvo XC40 Kullanıcıları

• Maksimum 1 ay gecikme olur daha fazlasında bütün ekonomiler alt üst olur.Bayilerle görüşen oldumu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dgnoztrk

Maksimum 1 ay gecikme olur daha fazlasında bütün ekonomiler alt üst olur.Bayilerle görüşen oldumu acaba
    Ben görüştüm. Bize resmi bilgi gelmedi dediler. O yüzden üretim devam ediyor dediler.

Ancak yurt dışı kaynaklarda da gördüm. Belki hala yeterince talep var XC40 için ancak biraz da hükümet istiyormuş kapanmasını tolu bulunulan yerlerin kapatılması kapsamında , salı günü üretime ara verilmiş. Ne zaman başlayacağı belli değil.
    Automotive News Europe
    Volvo to stop output at Belgian factory
    https://europe.autonews.com/automakers/volvo-stop-output-belgian-factory

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 18 Mart 2020; 14:14:19 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.