Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
143
Favori
611.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuga’yı 400binden başlatmışlar, Allah sonumuzu hayır etsin. Farklı sınıf araçlar, kalite farkını yanyana görmek mümkün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar ... apple carplay de olan diğer uygulamalardan "Tidal" i yüklemek istiyorum ancak görünmüyor indirilebilecek uygulamalarda...araçta Tidal ya da spotify kullanmak çok fark ettirir mi acaba... ?? diğer uygulamaları indirmenin yolu nedir?

ayrıca kullandığınız carplay wireless adapter var mı tavsiye edebileceğiniz... kablo ile bağlanmak çirkin görüntü oluşturuyor...
    https://carplay2air.com/ bu ürünü buldum ancak biraz pahalı daha ucuz yollu alternatif varsa ona bakayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 18 Ağustos 2020; 11:26:11 >
  • Sis fari olmayan araclarda yok diyebiliriz sanirim... Volvo XC40 Kullanıcıları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Volvo sitesinde araç oluşturma kısmında fiyatlar görünüyor. XC40 Momentum fiyatı opsiyonsuz 408.941 TL olarak görünüyor. Korkunç bir artış olmuş gibi. Önceden hatırladığım kadarıyla 358.000 TL idi.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında teslim edilen tüm araçlarda sis farı ve adaptif led var da mevcut. Kendi aracımızda var oradan biliyorum. Ancak adaptif led farın geceyi gündüze çevirme değil de dönüşlerde gideceğiniz yönü aydınlatmaya yönelik bir konfor sağladığını düşünüyorum. Kullanılan farın gücünde bir değişiklik yok sanırım değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360er 3 kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 417.000 liraya sipariş alıyorlardı, artık fiyat garantisi bile veremiyorlar. Volvo bu dönem fiyat garantisi sebebiyle sağlam zarar etmiştir. Ancak piyasada bu konudaki en dürüst marka oldukları için helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: justdd

Ağustos ayında teslim edilen tüm araçlarda sis farı ve adaptif led var da mevcut. Kendi aracımızda var oradan biliyorum. Ancak adaptif led farın geceyi gündüze çevirme değil de dönüşlerde gideceğiniz yönü aydınlatmaya yönelik bir konfor sağladığını düşünüyorum. Kullanılan farın gücünde bir değişiklik yok sanırım değil mi ?
    Bilmediğimden soruyorum :

2021 model yılı üretimlerinde sis farı standart onu biliyorum. Sis farında köşe dönüş özelliği yani viraj aydınlatması ile volvoda adı active bending ligths olan adaptif led farlar karışmıyor değil mi ?. Adaptif LED far demek , arabanın LED kısa farlarının arabanın hızından bağımsız direksiyon dönüşüne göre dönerek viraj içini aydınlatması. Orta ekranda yer alan şu işaretle devreye alınıyor.
    Volvo XC40 Kullanıcıları

Sizde bu varsa çok şanslısınız. Bu statik LED farlara göre çok daha pahalı bir opsiyon. Ben kesinlikle sunroof yerine bunu isterdim.

Fakat sis farınızda viraj/köşe dönüş özelliği varsa yani direksiyonu çevirdiğiniz taraftaki sis farı yanıyorsa ; o adaptfif led far değil. Zaten 30 km üstünde çalışmıyor.

Hocam aslında çok maliyetli değildir diye düşünüyorum, benim eski 2012 model astra aracım donamımlı aracımda bile vardı adaptif led farlar, 8 yıl öncenin aracından ve opelden bahsediyoruz. Sadece bu donanımları ballandırarak fazla fiyat istiyorlar son dönemlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanceyhan -- 18 Ağustos 2020; 13:30:48 >
    Yok kesinlikle adaptif led var.
    Direksiyonu sağa sola çevirince farlar bariz şekilde sağa sola gidiyor. Video çekebilirsem koyarım mutlaka.

• justdd J kullanıcısına yanıt
    Bence çok şanslısınız demek ki biz 13 günle kaçırdık . Arabayı geciktire geciktire mayıs son 2 hafta ürettiler , haziran başı üretseler bizde de olacaktı.

Video çekmenize gerek yok. Orta ekrani sağa kaydırdığınızda , bir önceki mesajda resmini yüklediğim sembol varsa farlarınız active bending lights tır.
  • justdd J kullanıcısına yanıt
    Tartışacak bir şey yokmuş. Şimdi Oluştura girdim de siz de Lighting paketi var sanırım. Far yıkama varsa kesin var bu paket. Bu pakette iç high aydınlatma, adaptif led farlar, far yıkama ve viraj fonksiyonlu sis farları var ve hediyesi 7180 TL. Vallahi bedava. başka markalarda fiyatı en az 25-30 bin TL dir muhtemelen . Sizinki ÖTV muafiyetli değildir sanırım. Muafiyetlilere opsiyon olmuyor denmişti.
  • ÖTV muafiyetlilere cam tavan ve metalik renk çıkınca o arada paketler yeniden düzenlendi. My21 yılı ile siparişlerde Lightning ve Versality paketi eklendi. Hazirana kalsaydınız metalik renk ve sunroof gidecek bu özellik gelecekti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reys -- 18 Ağustos 2020; 14:11:44 >
    Evet dediğiniz paket var. 360 kamera hariç sanırım her donanım mevcut. Sanırım sis farı olan tüm araçlarda bu donanım mevcut. Momentum görünümlü inscription diyebiliriz bu araçlara :)
    Edit: Yok ötv muafiyetli değil.
    Bu arada haziranda 400e sipariş verdiğimiz aracı ağustosta aldık ve neredeyse 500'e ulaştı fiyatı. Nereye kadar gidecek böyle çok yazık. Sahip olduğumuz araçlara iyice gözümüz gibi bakma dönemindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdd -- 18 Ağustos 2020; 14:13:36 >
  • Benim arabanin in camin dosemelerinde boyle sarkma var gecen hafta teslim aldim ayni problemi yasayan var mi yoksa normal mi?

Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: 3321

Benim arabanin in camin dosemelerinde boyle sarkma var gecen hafta teslim aldim ayni problemi yasayan var mi yoksa normal mi?

Tam olarak neresi işaretleme şansınız var mı anlayamadım ben?

• ermanceyhan E kullanıcısına yanıt
    İsaretledim

Volvo XC40 Kullanıcıları

• quote:

Orijinalden alıntı: corylus

Virajlarda yavaşlama özelliği Adaptif Cruise Control ve Otopilot’ta bu araçta yok incelediğim kadarıyla. Şu anda virajlarda yavaşlama özelliği olan bir araç yok Türkiye’de araştırdığım kadarıyla.
    Spotify araç uygulamasında offline kullanımda kullandırmıyor bildiğim kadarıyla. Bluetooth üzerinden telefondaki spotify uygulaması kullanılırsa offline dinlenebiliyor. Telefondaki diğer müzik uygulamaları, radyo vs gibi o da bu şekilde dinlenebiliyor ancak.
    Yokuş aşağı inişlerde hız kontrolü Adaptif Cruise Control ve Otopilot’ta yaılıyor mu diye bende kontrol edeceğim. Yapmıyorsa bu yanı çok kötüymüş bence de. Daha önce Tiguan kullandım Adaptif Cruise Control vardı ve yokuş aşağı hızı sabit tutuyordu.
    Akıllı uzun farı kol üzerindeki çevrilebilir kısımdan ayarlanıyor. Kullanım kılavuzu sayfa 142 de gösteriyor.
    Merhaba,
    XC40 araştırıyorum, forumu ilgiyle takip ediyorum, f30 40. yıl aracım vardı sattım, "Şu anda virajlarda yavaşlama özelliği olan bir araç yok Türkiye’de araştırdığım kadarıyla" ifadenize cevaben eklemek istedim, f30 da bulunan adaptif hız sabitleyicide virajda hızı düşürüyordu, eliniz direksiyonda olsun yeter ki korkmadan direksiyonu çevirin, siz çevirdikçe direksiyon dönme açısı ve hız ile ilgili bağlantı kurup viraj içinde hızı yavaşlatıyor, virajı döndükten sonra eski hızına çıkıyor.

• Aslında, kitapçıkta aracımızda bulunan Pilot Assist i anlatırken Pilot Assist sınırlamaları diye bir bölüm var. Burada "araçta sensus navigasyon varsa harita verilerinden bilgi kullanma seçeneğine sahiptir ve bu da değişken performansa sebep olabilir " diye yazıyor. Ben burada haritadan gelen bilgiye göre hızı artırıp azaltacağı anlamını çıkarıyorum. Fakat ne yaptıysam pilot assist ayarları ya da sensus navigasyon harita veri bilgilerini kullan /kullanma diye bir seçenek bulamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3321

Benim arabanin in camin dosemelerinde boyle sarkma var gecen hafta teslim aldim ayni problemi yasayan var mi yoksa normal mi?

Acaba intellisafe in yardımın radarını takıp kablolarını çekerken oraya açıp, kapatırken de özensiz mi davrandılar.Başka bir şey gelmiyor aklıma servise bir sormak lazım sanki..

Oyle galibada bunun icinde servise gitmek istemiyorum. Cok ilerlerse giderim tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.