Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
671.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5inc yerine taktırdığım 7inchlik ekran bazen kapanıyor, arkada radyonun sesi geliyor ama ekran simsiyah.
    Kendiliğinden gidip geliyor, program yüklenmesi gerekiyormuş bakalım çözüm okacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo v40 için çıkan ve muhtelif özellikler ekleyen / değiştiren yazılımların varlığını nereden öğrenebiliriz acaba? Bilen var mı? Örneğin ses ünitesi ile ilgili yazılım değişikliği, ışıklandırma vb. gibi.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Oyle bir site bende bulamadim. 1,5-2 ayda bir servisi arayip soruyorum. :)

• Volvo sitesinde v40 için yeni aksesuarlar gözüme çarptı bunlarla ilgili servisten bilgi alan oldumu. Aksesuar: Arka Koltuk Eğlence Sistemi (RSE) çift ekran, Park Assist Camera (PAC), ön kör nokta görüşü. Bu ön kör nokta görüşünü bekliyordum. Müzik sistemleri içinde yer alıyor.

• Arkadaşlar aracı içeriden kilitleyip yok aldıktan sonra park edip inmek istediğimde yokcu kapıları içeriden direk açılabiliyor ama şöför kapısı kilit açma düğmesine basmadan açılmıyordu bugunde şöför kapısı tamamen kilitlendi düğmeye basmama rağmen bile açılmadı yolcu kapısından inmek zorunda kaldım. Bir iki saat sonra denedim çalıştı. Yaşayan var mı ?

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Benim sag arka kapida benzeri olmustu, zaman zaman ne icerden ne disardan kilit acilmiyordu. brkac saat sonra duzeliyordu ama. servis ucretsiz degistirmisti bakimda. simdi de sol arka kapi nadiren yapiyor. biraz daha sıklasirsa onu da servise gosterecegim.

serviste kilit yoktu ellerinde, 1 hafta bekledim gelmesini.
    Aynı durum benim arka sol kapıda yaşanıyordu. Servise bakıma gittiğimde söyledim ve onlar aracı bilgisayara bağladıktan sonra her iki arka kapının da aynı sorunu yaşadığını tespit edip kilitleri değiştirmişlerdi. O günden bu güne derdim kalmadı çok şükür. Zaman geçirmeden servise başvurun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unusuall

Benim sag arka kapida benzeri olmustu, zaman zaman ne icerden ne disardan kilit acilmiyordu. brkac saat sonra duzeliyordu ama. servis ucretsiz degistirmisti bakimda. simdi de sol arka kapi nadiren yapiyor. biraz daha sıklasirsa onu da servise gosterecegim.

serviste kilit yoktu ellerinde, 1 hafta bekledim gelmesini.

benzeri birsey arada benimde basima geliyor arabayi park edip indigimde sol arka yolcu kapisi icerden acilmiyor ben on tarafta kilit acma dugmesine basmama ragmen yine kapi acilmiyor yolcu diger taraftan inmek zorunda kaliyor surekli yapmiyor bunu servis buna nasil bir cozum sunabilir
  • crazydentist kullanıcısına yanıt
    kısa bir kontrolden sonra (ne yaptiklarini gomedim ama kapiyi sokup bakmislar, 10 dk bir surec) kilidin arizali oldugunu ve onay verirsem garantiden degistireceklerini ancak ellerinde olmadigi icin siparis verip 1 hafta beklemem gerektigini soylemislerdi. degisim sonrasi AYNI kapıda bir sorun olmadi. Ancak diger arka kapida cok cok nadir oluyor. Belki @Günal dedigi gibi bilgisayara baglanmadigi icin diger kapidaki bu potansiyel sorun farkedilmedi. Ama arka kapilar nerdeyse her gun kullaniliyor, 3 ayda 2 kez ancak oldugu icin servise gitmedim.

Cunku, komik bir durum, servise gidip kapi degistikten sonra degisen kapinin menteselerinin ayari kacti sanirim, degisen kapi kapandiginda 2-3 mm bosluk var tavan ile. yani tam yerine oturmuyor. daha "elletmedim", daha beter ayari kacar diye.
    sayın arabacı 58 benımde başıma geldı servıse gıttım garantıden kapı kılıdı değişti ayrıca yabancı forumlarda da okumuştum bu kronık bır arıza imiş v 40 larda bilgınız olsun ellerınde yok ben 10 gun bekledım yurtdışından gelınce 1 saate değiştıler.geçmiş olsun
  • İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar, arka kapıları çok çok nadir kullandığımdan arka kapılarda da sorun var mı hiç bilmiyorum ama ön kapı kesin. Servise gittiğimde de kesin tıkır tıkır çalışır kilitler her ay başı gittiğim serviste daha bi takıntılı kullanıcı gözüyle bakar bana

• Bu sorun bende de var daha önceki sayfalarda yazmıştım sanırım. Menüdeki ayarlardan kapıları otomatik kilitlemeyi iptal ederek şimdilik çözdüm. Keyless sisteminde de zaman zaman sıkıntı oluyor. Ya araba çalışmıyor düğmeye basınca ya da kapı kolundan araç kilitlenmiyor.
  • Geçtiğimiz aylarda arka sağ koltuğu yatırmıştım sonrasında kemer takılı kalmış koltuğu eski haline getirememiştim serviste yapıldı ama geçtiğimiz günlerde sorun tekrarlandı. Bugun tekrar gittim sorunun asıl sebebini bugun bularak çözdüler geçtiğimiz haftalarda başka bir v40'ta aynı şikayetten servise gelmiş. Sizlerde çok sık kullanmadığınız için şuan farkına varmadığınız sorunu gelecekte yaşayabilirsiniz, bunu yaşamamak adına sağ arka koltuğunuzu peş peşe en a 10 kere sonuna kadar yatırıp üstünden biraz bastırıp kaldırmanızı tavsiye ederim. Kemerin gereğinden fazla içeri çekilmemesini sağlayan üzerinde çok küçük bi plastik parça var bu parça mekanizmaya kadar giriyor ve orada takılı kalıyor. Serviste koltuğa girdiği noktayı daraltarak çözüm ürettiler bilginize.

Kapıların kilitleriyle ilgili olaraksa servisler bu soruna alışmış durumda söyler söylemez yeni kilit mekanızması siparişini geçtiler, 2 günde gelecek.

Bu arada birazda takıntılı bir insan olarak aracımın kapılarına serviste 2-3 kez yalıtım yapılmış olmasına rağmen istediğim kusursuzluğu yakalayamadım bas orta seviyede olmasına rapmen illa bi yerden tıkırtılar geliyor servis bundan iyisini yapamayacaklarını söyledi. İstanbul'da kapılardaki tıkırtıları en iyi hangi servis çözer ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 27 Ocak 2015; 18:07:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

Bu arada birazda takıntılı bir insan olarak aracımın kapılarına serviste 2-3 kez yalıtım yapılmış olmasına rağmen istediğim kusursuzluğu yakalayamadım bas orta seviyede olmasına rapmen illa bi yerden tıkırtılar geliyor servis bundan iyisini yapamayacaklarını söyledi. İstanbul'da kapılardaki tıkırtıları en iyi hangi servis çözer ?

Buda ayrı bir kronik olay olmalı, aynı durum bende de var. Ki daha geçen bakımda benimde sol arka kapı mekanizması değişti.

Ancak biraz sesi açtığım zaman, özellikle kapı kollarında bulunan metal çubuklardan titreme sesleri geliyor. Son zamanlarda ön sağ koltuk yolcu camında da aynı titreme problemini yaşıyorum.
    Bass'ı kısarak, sesi arkalara 2 kademe fade yaptım nebzen daha iyi.

Son olarak; Sürücü koltuğu cam tarafı ıslakken, camı açtığımda/ kapattığımda titreme ve sürtme oluyor lastiklere. Bir sonra ki bakımda bunu da göstereceğim

Ulan linea alsak bu kadar problem yaşamazdık sanki

• especlipse kullanıcısına yanıt
    Hep ufak defek problemler motorda şanzımanda vs. hiçbirimiz problem yaşamadık çok şükür ama işte kazana düşen sinek misali mide bulandıran şeyler

• yaklaşık 100 km gibi hızlarda ıslığa benzer bir ses duyan var mı? Nereden geliyor anlamıyorum

• Yapılan toplam yolu T1 ve T2 göstergeler hariç nasıl görebiliyoruz? T1 ve T2 sıfırlanabiliyor olduğundan bunlar hariç yapılan toplam yolu nerede görebiliyoruz?
  • caglaronur C kullanıcısına yanıt
    Aracın kilometre sayacı mı yani ? Sayaç t1 veya t2'de çıkıyor.

Ayrıca My Car tuşuna iki kere basınca, Yolculuk İstatistiklerinde bir sayaç var.

• Evet kilometre sayacı. Yolculuk istatistiklerine dikkat etmedim ama diğerleri sıfırlanıyor sonuç olarak en baştan beri yapılan kilometre görülemiyor. Bulamadım
  • Dün akşam aracımın her iki plakası da sitenin otoparkından çalınmış. Bu sabah fark edince şok oldum. Adam(lar) çerçeveleri ile beraber söküp almışlar. Uzun zamandır plakaları yapıştırsam mı diye düşünüyordum. Şimdi yeni plakalar gelince hem yapıştıracağım hem de perçinleyeceğim.
    Bu arada ortada pek sağlıklı bilgi bulamadım. Plakaların çalınmasından sonra aynı plakalar mı basılıyor yoksa numaralar değişiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.