Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.825
Cevap
113
Favori
683.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuçta T4.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    4700 km oldu araç ve gazlamayı hakediyor artık :D Videoyu izledim de çocuklar 11ltden aşağı düşmez demişler :D 7.8 gözüküyor ekranda bende. Üzerine 0.5- 0.6lt daha eklersek 8.5lt yakıyor şu an için bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Nazarlık denk geldi demek; bakıma kadar idare edeceğiz artık; çok teşekkürler :)

• imagoodman kullanıcısına yanıt
    Zaten o kırmızı S60'ın hastasıydım. Sattığınızı nasıl kaçırdım bilmiyorum. S60'dan sonra V40 ufak kaçmadı mı?

Orijinalden alıntı: dgnkr

Zaten o kırmızı S60'ın hastasıydım. Sattığınızı nasıl kaçırdım bilmiyorum. S60'dan sonra V40 ufak kaçmadı mı?

Kaçmaz mi😢
    bizim aracı ağırlıkla hanım kullanıyor daha dogrusu kullanmiyordu...dönüş açısı önünü gorememe vs sıkıntı yaratinca mecburi bir değişiklik yaptık.
    Yoksa kesinlikle satılacak bir araç değildi😢
    o dolulukta ve bakimda bir Rdesing turkiyede bir elin parmaklarını gecmez...
    hanım V4o ile çok mutlu ama ben s6o çok arıyorum😢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KobraAbiniz -- 7 Kasım 2014; 20:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eas722

İlk mesaj otopark'ın yeni incelemesi ile güncellendi. Tüm Volvolarda olan özel noktaların üstüne bastıkları ve yanında v40'ı etraflıca topladıkları bir video olmuş. Tavsiye olunur.

bu adamları severim. tüm testlerinide izledim ve hoşuma gidiyor. ama bu incelemede nedense pek tatmin olmadım fragmanı çıktığı günden beri büyük bi hevesle bekliyorum, bilmiyorum belkide çok fazla şey beklediğim için de bana böyle gelmiş olabilir.

bi kere test ettikleri araca pek hakim değiller gibi geldi. 200bg lik araç kullanıyolar ama 180bg diyorlar. polestar nedir bilmiyorlar. araç full+full tüm donanımlar var ve 130bin tl liste fiyatı ama konuya pek hakim olmayan bir izleyici bunlar araçta standarmış sanar. gerçi genelde donanımlı araçlardan böyle bahsediyorlar. sanki standardında varmış gibi. ama yanlış. üstüne basarak standartları ve opsiyonları belirtmeliler.

bide kesinlikle yanlış anlamayın benim aracımdada cam suyu 3 noktadan püskürtülüyor ama v40 için bundan bahsederken başka hangi araçta var bu falan diyorar ki a250 ve cla200 incelemelerine rağmen (audi a3 ve bmw 1 ve vw golf lerin nasıl bilmiyorum, muhtemelen 2 dir onlarda.) heralde kaput üstünde olduğu için dikkatlerini çekti. birde mesela a250 incelerken orasından burasından sürekli ikaz sesi geliyor demişlerdi (çoğul konuşuyorumda sadece And incelemişti bu aracı) sonra cla200 videosunda böyle demiştim ama kapatılabiliyormuş dedi. bu videoda yine a250 de sürekli ikaz sesi geliyordu diyorlar.

daha öncede arkadaşımın aracını kullandığımda söylemiştim, videodada aynı şekilde söylüyorlar araç bi anda 160a çıkabiliyor ve hızını hissettirmiyor çok doğru. ama bana benim aracımla v40 ın orta konsol yani bardaklığın olduğu yer ve paspasa doğru uzanan halı kaplı yerin kalitesi çok yakın gelmişti. ama v40 dan çok kaliteli diye bahsediyorlar. bilirsiniz merrcedes a serisi için o bölümler çok eleştirilir, halbuki gerçekten aralarında fark yok "bence".

Yani sonuç olarak demek istediğim gerçekten yanlış anlamayın a serisi daha kaliteli demek değil amacım, zaten öyle bi iddamda yok demiyorumda. v40 ile a180 birbirinin dengi araçlar. ve kalite olarak biri birinden üstün denemez. ikisininde özellikleri çok benziyor. gerçi standart donanım olarak birinde olmayan diğerinde var. birinde olan diğerinde yok. bu şekilde de birbirlerini bi bakıma tamamlıyorlar. fiyat olarakda benzinli modelleri birbirine yakın ve benzinli düşünen biri 2 sinden birini seçebilir. ama iş dizele gelince bence v40 alınmalı, fiyatından dolayı

daha önceki yazılarımdanda bilenler bilir. v40 almayı düşündüğüm ve çok beğendiğim bir araç. arkadaşımın aracınıda büyük keyifle kullandığımdan bahsetmiştim. fanatiklik yapmıyorum yani ama videoda çok farklı bi izlenim vermişler bence

• Evet ben de farkettim Polestarı bilemediler. Keşke biraz ön bilgi edinselerdi diyor insan içinden. Yine de güzel bir incelemeydi. Yanlış görmediysem lastikler 225/45/r17 ? Kendi aracım cross countryde 225/50/r17 ebat. Polestar ile 200 beygire çıktığı için mi lastik ebatı değişti merak ettim :) Bir başka merak ettiğim konu ise polestar ile torkun 1600 yerine 2000den başlaması kalkışta bir sorun oluşturuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkraver -- 7 Kasım 2014; 23:50:11 >
    Teşekkürler
  • Günal kullanıcısına yanıt
    kapı kilitlerindeki problem belli bir seride var gitmeden önce servise bence söyleyin ellerinde hazırda kilit yoksa sipariş etsinler bence zira ben öyle yapmıştım en azından 2 kere iş olmasın diye
  • Yanlış oldu konu karıstı

• r desing d2 power shift aracımı perşembe akşamı teslim aldım.
    aracın içi oldukça şık ve kaliteli. ön konsolda kör noktalar ya da hiç bakmayacağımız ve dokunmayacağımız yerlerin kalitesi de aynı, hiçbir masraftan kaçınılmamış, heryerinde kalite kokuyor. ön konsoldaki 7inch ekran gayet yeterli büyüklükte ve kalitede, ancak sensus connected touch takılamadığı için pek istifade edilemeyecek durumda. yani ekran hiçbir işe yaramıyor radyo ve bılgılendırmeler dısında. internete çıkmak da hayal. wifi ile bağlandım ancak aşırı yavaş ve kullanışsız. bir daha da girmem herhalde. buyuk bır hayal kırıklıgı. radyosu aşırı kullanıssız. seri şekilde frekanslar arası geçiş yapılamıyor. her frekans değiştirmek istediğimde ok tuşuna basıp frekansı secıyorum ve tekrardan ok tuşuna basıyorum. ancak kayıtlı frekanslarda bır sıkıntı yok serı sekılde gecıs yapılabılıyor. yol bilgisayarı , seyehat bilgileri kullanışsız ve yetersiz. 14 model polo da bulunan yol bilgisayarı daha kullanışlı ve kullanıcı dostu.
    aracın ıcınde 100 GB HDD bulunuyor, telefonda ya da ipod'lardan kolayca mp3 aktarılabılyor. koltuklar ve direksiyona soyleyecek sozum yok, rahat ve kullanışlı. yan aynaların fonksıyonları hoş. dikiz aynasının goruntu ve kalıtesı muhtesem. vites topuzun dızaynını begenmedım cok amatorce yapılmıs. gold ya da polo nun topuzları daha guzel. topuzu ılerı gerı ya da S moda almak ıcın sola ittirme sesi bana cok ve kotu geldi, güç uyguluyorum sankı.

D modunda aracın hangı vıteste oldugunu goremıyoruz, bu durum bana komık ve sacma geldı. Powershift sanzuman DSG'nin 1 tık gerısınde degıl 2 3 tık gerısınde bana gore. araç sansumanları hakkında öyle derin bilgilerim yok ancak kullanım acısından ben begenmedım sanzumanı, seri değil. araç sanki lütfen vites yukseltıyor. DSG'ye değişmem.
    dün uzun yola çıktım, oldukça sakin kullanımda 100 Km'de 4.8 lt gibi bir değer gordum, hgayet makul ancak araba kullanmaktan zevk alan bırısı ısenız 7 8 lt görebilirsiniz.

çok kısa zamanda izlenimlerim bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dsg olmadıgı iyi olmus arac cekici cağrmamışşsınız

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.