Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.801
Cevap
114
Favori
649.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    Kafadan 5 lira zam geldi. Bizde burada hesap yapalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle nick için özür diliyim seneler evvel bir sürü şey yazdım üyelik için ama hiç birini kabul etmedi o var bu var derken bende sinirlendim yazdım enter a basmış oldum o kadar çok şey denemiştimki anlatamam bunu beğendi:D

    neyse konumuza döniyim, evt benim araçta koltuk sırtlarında logo yok ve kapı eşiklerinde eşik koruma çıtasıda yok. 2015 modellerde koltukların sırtlığında bulunan logo iptal edilmiş. Kapı eşik çıtaları ise bi aksesuar olduğundan maalesef araç opsiyon listelerinde adı geçmiyormuş. Show roomlardaki bi çok araçta mevcut olan bu çıta ekstra ücret ile alınabilirmiş. önümüzdeki pazartesi bu konuda servise gidicem fiyat ve ellerinde olup olmadığı konusunda bilgi veririm. Bir ufak not olarak 2014 ün 20nci haftasından sonra üretilen araçlara sensus connected touch takılamıyor. Araçların üzerinde geldiği sistem buna müsait deilmiş.
    bunun haricinde daha evvel linkini verdiğim sitede ki o site global volvonun ve bizi ne kadar ne şekilde bağlar bilgim yok ama 2015 model medya tanıtımı gibi algılayabilirsiniz.

    https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/models/v40/2015

    Konusu geçen site budur. Yeni araç siparişi vericekler bi göz atarsa sanırım faydası olur zira en üst seviye müzik sistemi olan Premium baya bi üst düzey olmuş gibi görünüyor. vites topuzu hakkında bişey diyemiycem bana sizdekilerin bi resmini atarsanız bi deişiklik varmı söylerim ama sanmıyorum. ben pek fazla km yapmam araç hala ilk aldığım benzinde:D bayramda bi İstanbul kartepe yaptım sadece deişiklik olsun diye yoksa hala 200km de felandı sanırım 400 şuan ve 550-600 yapıcak gibi 1 depo ile. benim bu az kullanmamdan ötürü eski arabamda akü kutup başını sökerdim s40 t4 idi. bağladığımda sadece radyo kodunu girer devam ederdim.
    bu konu ile ilgilide bilgi vermek istiyorum belki benim gibi olan arkadaşlar vardır diye yada bi ek bilgi olsun sizlere.

    http://www.volvocars.com/tr/all-cars/volvo-v40/pages/top-accessories.aspx

    Aksesuar sayfasında kapı eşiklerini görebilirsiniz. (Kapı eşik konusunda internette yurt dışı sitelerde bir çok marka ve model mevcut R-Design yazanlar led li olanlar vs. vs.)Bir diğer aksesuarda volvonun kendi akü şart aleti. yanlış hatırlamıyorsam aracın ön tampona monte ediliyor. Neyse bu konuda elimde bulunan genel kullanım amaçlı akü şarj aletini kullanabilirmiyim henüz bilmiyorum bu konuda bi cevap alamadım ama s40 ta v40 ta 12 v akü kullanıyor gerçi 2001 model s40 ta fazla bi elektronik olmasada genede beyin vardı bi çok güvenlik sistemi bulunuyor araç bilgisayarı bulunuyordu bi sorun yaşatmadı. Fakat Volvo tarafından edindiğim bilgiye göre hiç bir v40 ta radyo kodu yokmuş. radyo kodu çalınabilecek radyolar içinmiş bizim araçlarda zaten ortada gözüken bi radyo olmadığından yani hırsızlık söz konusu olmadığından kod bulunmuyormuş. Gene tavsiye edilen akü kutup başını kesinlikle sökmemek çünkü gene yetkilinin verdiği cevaba göre araçta bulunun bi çok sistem zarar görmesede dahi (görmiyceği kesin deil o konuda bi bilgim yok.) elektronik kısımlar arıza verirmiş ve servise gidip arıza sildirmek gerekirmiş.
    Umarım faydalı olabilmişimdir. Herkese kazasız belasız günler dilerim. Kaza yapan arkadaşlara tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eben72 -- 4 Ağustos 2014; 9:17:16 >




  • fozix F kullanıcısına yanıt
    bi xenon il ilgili bi bilgi bulamadım ama yeni modellerin daha pahalı olması gayet doğal birşey. Araçlarda hiç bir değişiklik olmasada her zaman bir tık fiyat farkı olması normal bence.
  • imagoodman kullanıcısına yanıt
    Normal v40 lara 3 yeni renk seçeneği daha gelmiş ve jantlar 18 inch , r-designlarada 19 inch jant seçenekleri gelicekmiş.
    aynen copy paste ediyorum.
    The V40 portfolio includes three new exterior colours (Osmium Grey, Ocean Blue II and Power Blue) as well as the new 18-inch silver bright Tamesis wheel.

    r-design başlığı altıda.... The five-spoke diamond-cut wheels (17", 18" or 19”) complete the stylish, dynamic look.

    ilgili site https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/models/v40/2015

    bu site bizi ne kadar bağlar bilemem ama bilgi amaçlı sonuçta.
  • @imagoodman;

    Çok dikkat çekici bir renk seçmişsiniz. Ixion II 18" jantlar yakışır.

    @eben72;
    Nickinizi profil ayarlarınızdan değiştirebilirsiniz.

    Öncelikle verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler.

    Kapı eşik çıtaları Advance donanımda standart olarak geliyor ancak diğer paketlerde yok. Ben R-Design aracım için sonradan alıp takmıştım, önler 200TL arkalar 200TL şeklinde fiyatı vardı.

    Vites kolu bizde şu şekilde:
     Volvo V40: Ve O Sensin


    Tamesis jantlar güzelmiş, R-Design'larda hoş duracaktır:http://accessories.volvocars.com/AccessoriesWeb/Accessories.mvc/tr-TR/TR/V40(13-)/2013/T4/Automatic/L.H.D/ShowDocument/VCC-473805

    R-Design'larda 2013'ten beri bi-xenon farlar kullanılıyor. Ben alırken özellikle dikkat etmiştim, listede advance'lerde xenon yazarken R-Design'da bi-xenon yazıyordu. Gerçi pek bir farkını görmedim ikisi de bi-xenon gibi :)




  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    profilimden denedim ama beceremedim en son nick değişim kaydı diye bişeye bastım 2006 dan beri kayıt yok yazdı neyse. sizin için garaja inip resimlerini çektim bide çanak paspas resimleri koydum çok yeterli olmasada ki ben küçüklüklerinden şikayetçiyim bilgi amaçlı olsun oda çukur olduğundan kışın etrafa fazla çamur vs bulaşmıyor. bu arada arabanın içinin pisliğinden ötürü özür dilerim:D Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin
    karanlık olan vites resminde belli oluyormu bilmiyorum ama bi ışık var viteste sabit yanıyor alt fon olarak.
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • resimler çift olmuş ben foruma pek alışkın değilim kusura bakmayın. link yaptım sonra direk resim olsun istedim uğraşmayın diye ama neyse buda böyle olsun. bunlar ile uğraşırken pek dikkat etmedim ama sanırım vites üstü resimleri farklı S yazısı eklenmiş gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eben72 -- 4 Ağustos 2014; 11:07:01 >
  • eben72 E kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da nick değişimi kısmı kalkmış, göremedim.

    Vites topuzlarımız farklı. Bizimkinde harflerin içiyle beraber topuzun etrafında mavi led yanıyor ve şeffaf olduğundan içi gözüküyor. Sizinki daha derli toplu, karmaşıklıktan uzak sade bir tasarıma sahip.

    Siz aracı aldığınızdaki halı paspasları çıkartıp bu kauçuk olanları mı koydunuz? Yoksa direkt bu kauçuk paspaslarla mı geldi?
  • Arkadaşlar öncelikle ikinize de büyük geçmiş olsun... Araçları resimlerden gördüğüm kadarıyla kendilerinize bir şey olmaması , benim için en büyük mutluluk oldu.
  • dgnkr kullanıcısına yanıt
    saol dostum kimsenin başına gelmesin bu durum cidden zor


    bi xenon fark durumu için aşağıda paylaşımda bulundum

    şimdiki sitede verilen teklif
    benim kasım ayında aldığım advance ve r desgin tekliflerini koydum

    inceleyebilirsiniz


    işin ayrı boyutu benim araba hakkaten uzunlar sarı ışıktı diye hatırlıyorum ( pert olmadan önce )


    not : bugün exper geldi sordum 40-50 masraf var dedi büyük ihtimal pert olur dedi ama servisinde bir mebla çıkarması lazım dedi .


    sorum şu bi dahaki arabada kasko tahminen ne kadar çıkar acaba ? bu arabamda 1500 tl ödemiştim





    ayrı bir durum

    vites topuzu aldığımda bende ışıklı değildi araştırıken öğrendim ki ışıklı olması lazım mış (içerden aydınlatma ) sonra anlaşıldıki benim vites kablosu kopukmuş yenisi ile değiştirdiler vitesini



     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    evet daha araca binmeden onları aldım taktım serviste 250 tl idi. bende hastalık bu çanak paspas olayı:D
  • resimler
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • Otv %40 yazmis %45 olmasi gerekmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozix F kullanıcısına yanıt
    ÖTV %45 olmalı. 99 liralık aracı nasıl 84 e bıraktılar anlamadım. Anahtar teslim niye 88küsür. Bir yerleri kaçırdım ama ne.
  • evet sanırım orda bir yanlışlık var. %45 ile hesap edersek 91,968 gibi bir rakam çıkar. Umarım biz yanılırız daha fazla inerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eben72 -- 4 Ağustos 2014; 20:11:56 >
  • arkadaşlar

    arabalı ilk resim yeni fiyat diğer iki fiyat listesi ise zamlardan önceki fiyat listesi kasım ayında aldığım liste o nedenle %40 ötv ben burada size fiyatı değil bi xenon ve xenon far durumunu anlatmak için bu resimleri koydum. aslında :)

    yorumu olan?
  • arkadaşlar

    arabalı ilk resim yeni fiyat diğer iki fiyat listesi ise zamlardan önceki fiyat listesi kasım ayında aldığım liste o nedenle %40 ötv ben burada size fiyatı değil bi xenon ve xenon far durumunu anlatmak için bu resimleri koydum. aslında :)

    yorumu olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fozix

    arkadaşlar

    arabalı ilk resim yeni fiyat diğer iki fiyat listesi ise zamlardan önceki fiyat listesi kasım ayında aldığım liste o nedenle %40 ötv ben burada size fiyatı değil bi xenon ve xenon far durumunu anlatmak için bu resimleri koydum. aslında :)

    yorumu olan?

    Bi ara birisi forumda açıklama yapmıştı galiba .Benim aracım r design 2014te çakma bixenon mesela ,uzunlar halojen.kısalar xenon.Aama gece selektör yaptığımda yine yıldırım etkisi yapıyor yazılanlara göre eski teknolojiymiş:) ama yine de virajlarda dönüyor.Güzel bi özellik.Yalnız gündüz selektör yapmıyorum çünkü selektör esnasında sadece iç kısımdaki halojen sarı ampulleri yakıyor.Xenon olmayınca kötü gözüküyor.Anamın karnından xenonla doğmadım ama bixenon far diyosan da xenon olsun artık istiyor insan.Yine forumlardan edindiğim bilgiye göre xenon ampulun ömrünü uzatmak için volvonun yaptığı bir hamleymiş falan filan.Bence tamamen kar düşünülmüş.xc60 ta da xc90 da da uzunlar halojen lanet olsun.Tabi yeni xc90 a koyarlar full led farı :)




  • -orkunaydın- - kullanıcısına yanıt
    Şu far olayında opelin afl+ sı çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marmaratic

    Şu far olayında opelin afl+ sı çok iyi.

    yazdığımdan beri araştırıyorum galiba çoğu bixenon farların uzunları halojen.v40 ın kullanım kılavuzunda uzun farlara yardımcı far diye yazmış.Şimdi o zaman biz selektör yapınca tüm farlar mı yanıyor .aydınlatacak birisi var mı?gidip video çekip koycam böle bişey olamaz:)Bu arada şimdi tekrar baktım galiba audide örneğin a3 2013 ve 2014 modelerinde halojen far yok çünkü zaten ona yer yok,sadece tek mercek var bi de sinyal lambası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -orkunaydın- -- 5 Ağustos 2014; 0:12:13 >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.