Şimdi Ara

Volvo V40 Cross Country 1.6d Powershift inceleme ve test sürüşü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
12.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son videoda dönen muhabbet çok iyi be Dh her yere yayılıyor. C sınıfında V40 benim veznimde en iyisi sedanda ise mitsubishi lancer 1,8 cvt
  • Bizde geçen hafta ailemin sahip olduğu golf 6 yı satıp v40 incelemek ve anlaşırsak almak için anlarada volvoya gittik. Öncelikle şunu belirteyim ankarada yaşamıyorumda gittiğimiz bolvo bayindeki eleman çok rezaletti ilgi alaka 0, zorla ağzından laf almaya çalışıyorduk araçla ilgili. Test sürüşünede çıkamadık açıkcası. Ama araç darlığı ve fiyatı dışında muazzam bence. İstanbula döndüğümde tekrar gidip test sürüşü yapacağım ve iyi fiyat alabilirsek v40 sahibi olmak güzel olacak. Almayı düşündüğümüz araç dizel otomatik, advance miydi en üst paket hatırlamıyorum ismini en üst donanım seviyesi+cam tavan+sürücü destek paketi 100 bin tl ye yaklaşıyor fiyatı, sıkıntıda burada oluyor. C sınıf bir araca bu fiyat yazık değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün test ettim. C sınıfının en iyisi diyebilirim. Sert plastik olayına katılmıyorum, kaliteli bir kaplama gördüm.
    Otomatik 1.6 dizel motor çok başarılı.. Çekişi, seriliği ve yakıt cimriliği ile şuan üzerine yok gibi. Zaten bu sınıfta 1.6 Dizel otomatik kaç arabada var ki ?
    En büyük handikapı, opsiyonlarını seçtiğinizde yani kişisel bir araç oluşturmaya kalktığınızda bekleme süresi 2-3 ay oluyormuş.
    Advance, comfort ve bose paketli bir modelini beğendim. Segment renginde (Koyu bakır).
    Deri koltuk ve cam tavan istedim, o da segment renginde kalmamış..
    Zaten 2013'ün son paketi geliyor, onların da çoğu gemideyken satıldı dediler.
    Bu araca 3-4 gün opsiyonlanmasını istedim, ayırdılar.. Düşünme aşamasındayım. Herhalde haftaya alırım.
  • Mart 2013 den beri kullanıyorum.O zaman henüz Powershift yoktu :( Ön panel eskidi eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum.Fiyat biraz yüksek, bana göre sebebi, Volvo TR dir. Ama araç kesinlikle Premium olduğunu hissetiriyor. Benim yakıt ortalamam şehir içinde 6lt gibilerde.
     Volvo V40 Cross Country 1.6d Powershift inceleme ve test sürüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freehand -- 9 Aralık 2013; 23:41:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freehand

Mart 2013 den beri kullanıyorum.O zaman henüz Powershift yoktu :( Ön panel eskidi eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum.Fiyat biraz yüksek, bana göre sebebi, Volvo TR dir. Ama araç kesinlikle Premium olduğunu hissetiriyor. Benim yakıt ortalamam şehir içinde 6lt gibilerde.

kazasız belasız sürüşler güle güle eskitin volvonun en beğendiğim araçlarından biridir v40 oto fuarındada görmüştüm yakından inceleme fırsatı bulmuştum en iyi seçimi yapmışsınız tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

Mart 2013 den beri kullanıyorum.O zaman henüz Powershift yoktu :( Ön panel eskidi eleştirilerine sonuna kadar katılıyorum.Fiyat biraz yüksek, bana göre sebebi, Volvo TR dir. Ama araç kesinlikle Premium olduğunu hissetiriyor. Benim yakıt ortalamam şehir içinde 6lt gibilerde.

kazasız belasız sürüşler güle güle eskitin volvonun en beğendiğim araçlarından biridir v40 oto fuarındada görmüştüm yakından inceleme fırsatı bulmuştum en iyi seçimi yapmışsınız tebrikler

"hakantrk" Çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyileri de sizlere kısmet olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

"hakantrk" Çok teşekkür ederim. İnşallah daha iyileri de sizlere kısmet olur.

güzel düşünceleriniz için asıl ben teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Test sürüşünün başlarında geçtiğimiz güzergah yanılmıyorsam bir tır garajının yakınlarında biryerdeydi ve bu araçlar yüzden asfaltta çökmeler olmuştu.

Buna bir de araçtaki 18'' jant+lastikler eklenince sallanmalar (ve bizim araç içinde horon tepmemiz) kaçınılmaz oldu arkadaşlar.

Ama bunlara rağmen araçtan hiçbir tıkırtı-çıtırtı gelmedi.

Volvo'ya cidden bravo.

bir de şu var, youtube otomatik olarak videoları stabilize ediyor. yani kendisine bir referans noktası belirliyor ki bu da konsol ve direksiyon olmuş, bu nedenle normalde kamera sallanmasına rağmen hareketli gözükmesi gereken konsoldaki sıfırlamayı sıfırlayarak sizin omuzları oynatmış, sağdaki cihanair'in bacaklar ve çantası da horona eşlik ediyor zaten...:-)

örnekli anlatım:http://petapixel.com/2011/07/14/stabilize-your-camera-footage-using-youtubes-video-editor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 10 Aralık 2013; 13:44:53 >

• Çok konforsuz bir araç. Ama iç mekan tasarımı ve kalitesi nedense çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Çok konforsuz bir araç. Ama iç mekan tasarımı ve kalitesi nedense çok kötü.

v40 konularini ozel olarak aratip "konforsuz" yorumu yapiyorsunuz sanirim. v40 ile ilgili tecrubelerinizi paylasinda o engin bilgi ve deneyimlerinizden biz de yararlanalim sayin trol

• quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

quote:

v40 konularini ozel olarak aratip "konforsuz" yorumu yapiyorsunuz sanirim. v40 ile ilgili tecrubelerinizi paylasinda o engin bilgi ve deneyimlerinizden biz de yararlanalim sayin trol

foruma takilan herkes ciddiye alinmayacak bir insan oldugunu bilir. can sikintisina sivrilmek icin yaziyor ki; millette makara geciyor.

Volvo icin taninmamis bir marka yazan birine anlatilacak birsey var mi? bu cumlesi zaten herseyi ortaya koyuyor. kimsenin ciddiye almadigi, yazilari sacmaliklarla dolu biri icin caniniz sikilmasin. v40 sahibiyseniz veya almayi dusunuyorsaniz sevinin cunku bu araca kotu demis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 15 Ocak 2014; 21:08:42 >

• ne sahsiyette oldugunu biliyorum, cok sukur ki v40 sahibiyim ama soyle bir durum var volvo alanlar zaten akillarinda binbir soru ile bu araci almayi dusunuyor ve hepside soyle bir googlr da v40 diye aratip bu sayfalara dusuyor. her dengesiz cikip sacmalik yazacaksa yarin obur gun bizde yanlis yonlendiriliriz. forumdan banlanmanin yolu illa kufur degil bu tarz trolluklerde olmali yoksa bilimum sozluklerden ne farki kalir buranin

• O değilde forumda volvo v40 kullanıp aktif şehir içi güvenlik paketne sahip olanlar var mı?
    Varsa acaba araçtaki çarpışma öneleyici şerit takip sisteminin düzgün çalışıp çalışmadığını birde çalışma prensipini Türkiye'de trafikte gördüğü artılarını eksilerini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

ne sahsiyette oldugunu biliyorum, cok sukur ki v40 sahibiyim ama soyle bir durum var volvo alanlar zaten akillarinda binbir soru ile bu araci almayi dusunuyor ve hepside soyle bir googlr da v40 diye aratip bu sayfalara dusuyor. her dengesiz cikip sacmalik yazacaksa yarin obur gun bizde yanlis yonlendiriliriz. forumdan banlanmanin yolu illa kufur degil bu tarz trolluklerde olmali yoksa bilimum sozluklerden ne farki kalir buranin

Bu forumu takip ederek araba alacak adamında vay haline diyorum. Sizde haklısınız tabi, herkes senersongur gibi üyelerin "gerçek" amacını bilemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O değilde forumda volvo v40 kullanıp aktif şehir içi güvenlik paketne sahip olanlar var mı?
    Varsa acaba araçtaki çarpışma öneleyici şerit takip sisteminin düzgün çalışıp çalışmadığını birde çalışma prensipini Türkiye'de trafikte gördüğü artılarını eksilerini yazabilir mi?

serit takip sistemi yok benin aracta ama tum v40 larda oldugu gibi city safety (carpisma onleme sistemi) cok basarili. 3 aylik deneyimimde 5 kez kadar devreye girdi ve bu sistem olmasa en az 1 kere tiklatirdim kesinlikle. sikisik trafikte dalginliklarda cok basarili

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşşekürler acaba sizin modelde hız sabitleyicinin kendi hızını düşürüp artırmasını sağlayan sistemden mevcut mu adını hatırlayamadım kusra bakmayın.Hatta vw passat reklamında olan özellik belki hatırlarsınız.Galiba Adaptive Cruise Control (ACC) dü özellik V40 lar güvenlik açısından sağlıklı benim merak ettiğim acaba teknolojik gelişmeler içinde araçlara ikisini birden güvenli olarak sağlayabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Cevap için teşşekürler acaba sizin modelde hız sabitleyicinin kendi hızını düşürüp artırmasını sağlayan sistemden mevcut mu adını hatırlayamadım kusra bakmayın.Hatta vw passat reklamında olan özellik belki hatırlarsınız.Galiba Adaptive Cruise Control (ACC) dü özellik V40 lar güvenlik açısından sağlıklı benim merak ettiğim acaba teknolojik gelişmeler içinde araçlara ikisini birden güvenli olarak sağlayabiliyor mu?

bahsettihiniz sistemi hatirladim, ozellikle duzenli ve sikisik yollarda ayarliyorsunuz ondeki aracin hizlanip yavaslamalarini dikkate alarak belli bir hiza kadar mesafeyi koruyarak hixlaniyor. o sistem opsiyon ve cok pahali bir opsiyon. maglesef benim aracimda yok

• quote:

Tamam her araca 50 kağıt max. değer biçiyorsun da, bu yorum bayağı atmasyon oldu be. Bu aracın kalitesinin neresi kötü söyleyin de bilelim.
  • Senersongurdan "max 40 bin eder" yorumunu bekliyordum.

Bence fiyatina gore gosterissiz albenisiz kalitesiz ve konforsuz bir arac.

Gosteris yok. Binik suv ile orta boy station vagon havasi var ama genis de degil bagaji da ufak c segmenti arac iste.

Cok aman aman birseyi yok siradan. Sadece yeni ve farkli

Kalite yok. 90 milyar araca vereceksin ve kapi icleri sert plastik on konsolun ustu haric sert plastik arac alacaksin. Koltuklari da idare eder.

Konfor desen gercekten yok. Yolda ne varsa direk omurganizda hissediyorsunuz. Yol tutusundanmis 18 jantlardanmis falan dedi bana servis yetkilisi. Hikaye yaziyor. Konforsuz iste.

Parasini haketmeyen bir arac bence.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.