< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Egea yazılımlı olabilir, öbür türlü imkansız gibi bişey çünkü.
|
Egeada yazılım olacağını hiç sanmıyorum bence durumda yadırganacak çokta birşey yok.
Egea sizin aractan 300_400 kg daha hafiftir. Ve torku daha fazla folaysıyla yokuşta tork ve kilo çok büyük avantajdır ki ikisinde de egea önde zaten ama düzde geçemiyorsanız bir yerde sıkıntı vardır. |
Samimi olarak soracağım hocam 1.6 300 civarı torku olan dizellerden herhangi birini bu hızlarda yokuşta kullandınız mı acaba? Hangisi kesiliyor merak ettim.
Ben focus ve astra kullandım ikiside 160 km den sonrada hızlanmaya devam ediyordu ki egea ikisinden de hafif. |
Nasıl hızlandığını bilip bilmediğinizi anlamak için sordum. Siz kesilir demiştiniz ya. Anladık ki bilmiyormuşsunuz. O halde size somut veri ortaya koyayım Kesilmiyorlar hızlanmaya devam ediyorlar. Böylece kesilmediklerini öğrenmiş oldunuz. Benimde itiraz ettiğim yer orasıydı.
![]() Şimdi gelelim egea için bana yaptığınız suçlamayı bem size yönelteyim siz. Volvo s80 i spor arabamı sanıyorsunuz yokuştao ağırlığıyla uçup kaçabileceğini ve bundan daha hızlı gidebileceğinimi düşünüyorsunuz. Bununla ilgili elinizdeki somut veri nedir, varmı bir veriniz. Yoksa egeanın yokuşta kesileceğini tahmin ettiğiniz gibi volvonunda yokuşta 160 tan sonra ibresinin 20 20 artarak gideceğinimi tahmin ediyorsunuz. |
Ya aracınızda bir sıkıntı var ya Egea yazılımlıydı.
Geçen yaz Insignia 1.6 Turbo aracımla 4 kişi uzun yolda giderken bir Egea dibime yanaştı, hızım 120 civarıydı 6.vitesten 5 e ya da 4 e düşmeden gaza basınca Egea 150-160 a kadar geride kalmadı ama çok yaklaşamıyordu da, hani dip gaz + vites küçültsem geride kalacağı kesindi, 1.3 olsa öyle gelemezdi. 2.0 turbo benzinli Volvo yu geçmesi bu bağlamda imkansız, ha önceden dip gaz yapmıştır siz çok sonradan gaza basmışsınızdır o zaman siz farkı kapatana kadar öne geçer. |
Kimsenin spor araba muamelesi yaptığı falan yok. Siz ne demişsiniz ben size ne sormuşum siz ne cevap vermişsiniz.
Tekrar soruyorum. 1.6 dizel 300 torklu hangi dizeli 160 km gibi hızlarda kullandınız da kesildi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 8 Nisan 2018; 14:27:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Android -- 8 Nisan 2018; 14:37:58 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stasi -- 8 Nisan 2018; 17:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Nisan 2018; 17:18:2 > |