Bildirim
VOLVO S60 FİAT FİORİNO KAZASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
o değilde volvo ya vuran araç sahipleri ne sevniyordur karşı tarafta hasar yok kurtulduk diye :) -
Bir kerede arkadan vuran volvo fotosu paylaşsanız. -
Şaşılacak bir şey yok, bir volvo klasiğiyle karşı karşıyayız.
Arkadan vuran fazla hasar alır yanıtını ilk veren benim. Hediye nedir, ne kazandım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 23 Kasım 2016; 19:19:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tunc52
Şaşılacak bir şey yok, bir volvo klasiğiyle karşı karşıyayız.
Arkadan vuran fazla hasar alır yanıtını ilk veren benim. Hediye nedir, ne kazandım.
Yalnız arkadaki araç yüksek. Sizin dediğiniz alçak araçlarda geçerli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunları gördükçe 2. el volvo s40 alasım geliyor -
Yalnız ben fiorino sağlamdır , arkadan vurduğu için fazla hasar almış demedim. -
fiorino zaten sağlam bir araç değil birde işin içinde volvo oldumu sonuç belli
iki tarafada geçmiş olsun -
-
quote:
Orijinalden alıntı: VirtualWorld
o değilde volvo ya vuran araç sahipleri ne sevniyordur karşı tarafta hasar yok kurtulduk diye :)
Hasarın görünen kısmı için öyle, ya görünmeyen arka kısmı? -
Aklım almıyo valla önden de vursa arkadan da vursa hep az hasarla çıkıyo Volvo para olda da mavi v40 r desing alsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Leon olsa Volvo pertti. -
volvo ve linea bu ikisine sakın arkadan vurmayın. önünde ikisinden biri gidiyorsa şerit değiştirip izimi kaybettiriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X