Şimdi Ara

'VOLVO S60 (2011 ve sonrası): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar' (581. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.663
Cevap
152
Favori
1.466.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz geri vitese takıp ayna secımı yaptgınız zaman kendı otomatık standart acıya getırıyor. bunu ıptal etmek ıstıyorsanız mycar menuden ıptal secmenız gerekmektedır.
  • işte o otomatik standart açı yanlış 😊 Lastiği hiç göstermiyor her defasında ben elle tekrar ayarlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukba_01

işte o otomatik standart açı yanlış 😊 Lastiği hiç göstermiyor her defasında ben elle tekrar ayarlıyorum

Merhabalar, Aracım 2015 Volvo S60 D2, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Keşke geriye alındığında gösterilen açı ayarlanabilir olsaydı. Bende her seferinde ayarlamak zorunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukba_01

işte o otomatik standart açı yanlış 😊 Lastiği hiç göstermiyor her defasında ben elle tekrar ayarlıyorum

Ben de aynı nedenle ayarlardan kapattım, kullanmıyorum. Aynayı tamamen ilgisiz bir noktaya ayarlıyor.
  • O açiya bir mudahalede bulunmamaniz gerekiyor zaten. Ancak aciyi degistiren sebebi bulmak gerekli.

Saygilarimla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    yanlız beım aracta boyle bır sıkıntı yok. dırek dogru acıyı ayarlıyor. acaba mekanızmada mı sıkıntı var?

veya sız acıyı nereye ayarlıyorsunuz ogrenebılır mıyım. arac lastık ıle kaldırım yanasma mesafesıne gore bır ayar yapıyor. bazı zamanlarda bende manuel mudahale yapıyorum ancak bu nadıren olagan bırsey.
  • Bende s60 babamda s80 var araca yabancı değilim yıllardır volvoya biniyorum s60 o yeni aldım aynı özellik 80 de de var söylediğiniz gibi onda hiç sorun olmuyor bu ayna mevzuu geriye alıyorum istediğim aynanın seçim düğmesine basıyorum oda arka lastik ile kaldırımı alacak şekilde aynayı ayarlıyor saygılar

• ukba_01 U kullanıcısına yanıt
    bazen stop edince ben de bir hortumda sıvı dolanıyormuş gibi hafif bir ses duyuyorum.sizin aynalarda sorun var galiba.benim arabamda geri vitese atınca otomatik ayarladığında da ,geri viteste düğmeye basınca ayarladığında da herzaman arka tekeri gösteriyor.

• Ben de bugun uzaktan kumanda ile sunroofu kapatip, acamadigimi farkettim. Sunroof'u programlamak icin acarken kapatirken icerden dugmeye 5sn. Basili tuttum ama programlamadi . Sanirim baska bir yontem var. Bilenler yardimci olursa sevinirim.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Ben de bugun uzaktan kumanda ile sunroofu kapatip, acamadigimi farkettim. Sunroof'u programlamak icin acarken kapatirken icerden dugmeye 5sn. Basili tuttum ama programlamadi . Sanirim baska bir yontem var. Bilenler yardimci olursa sevinirim.

Saygilarimla.

Bu sabah denedim, acikken kapatiyor, kapaliyken ama acmiyor. Biraz daha ugrasayim en iyisi:)

Saygilarimla.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    uzaktan kumanda anahtarı ile sunroof açma özelliği yok,sunroof açık ise kapatma tuşuna sürekli basılarak kapatılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetates

uzaktan kumanda anahtarı ile sunroof açma özelliği yok,sunroof açık ise kapatma tuşuna sürekli basılarak kapatılabilir.

Tesekkur ederim, fazla ugrasmayalim o zaman.

Saygilarimla.

• Selamlar,
    İkinci el volvo s60 bakıyorum, advance paket'in içeriğinin tam olarak ne olduğunu bir türlü bulamadım,
    Aşağıdaki donanımlardan hangileri advance paket ile hangileri opsiyon ile geliyor acaba :
    Adaptif xenon far
    Tft gösterge ekranı
    Kör nokta uyarı sistemi(bliss sanırım)
    City safe pakedi ( sanırım sadece 50km altı otomatik durma olayını içeriyor)
    Adaptif cruise kontrol
    Geri görüş
    Ön kamera( burnu uzatınca yolun sağ ve solu gösteren kamera )
    Navigasyon

Teşekkürler
    Saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deepchip D kullanıcısına yanıt
    Model yılını da söylemeniz lazım, model yılına göre paket içerikleri değişiyor.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    Benimkinde var hocam, kumandaya basılı tutunca bütün camları açıp kapatabiliyorum (sunroof dahil).
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    model 2014
    teşekkürler
    2014 model yılı için o yazdıklarınızdan sadece adaptif xenonlar ve TFT kadran advance pakete dahil. City safety ise zaten her pakette standart.
    kör nokta opsiyon oluyor yani bu durumda
    Evet 2014 için opsiyon. Eskiden dahildi advance pakete, sonra diğer birkaç donanım ile içeriği biraz azalttılar.
    arabam 2012 RDESIGN, kumandanın açma tuşuna sürekli basınca camları açıyor sunroof açılmıyor,sunroof açıkken sürekli kapatma tuşuna basınca sunroof u ve varsa açık camları kapatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.