Şimdi Ara

Volvo S40 - Opel insignia veya başka öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volvo s40 almak istiyorum fakat bir yandan da insignia'nın duruşuna hayranım. İkisi de 55-60bin TL arasında. Zaten benimde maksimum bütçem bu. İkinci el düşünmüyorum, sadece sıfır araç alacağım.

Siz olsanız hangisini, neden seçersiniz? Avantajları nelerdir?

Ayrıca bu bütçeye göre başka araç önerileriniz varsa onları da yazarsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdundar -- 5 Haziran 2012; 22:51:11 >

• Volvo daha prestijli bir aractir hem sportiftir hemde aileye uygundur ve cok saglamdir her acidan kalitelidir yuksek devirlerde motor sesi cok cezbedicidir opel insigniada sportif ve aileye uygundur fakat ben opel yanlisi birisi degilim ne de olsa opel avrupa pazarindan disari cikamamistir ikiside iyi araclar ama volvo s40 daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet aslında bizde güvenlik gibi nedenlerden dolayı S40'a daha sıcak bakıyoruz. Aracı ailem de kullanacak, artık emeklisi gelmiş insanlar. Bu yüzden güvenlik gibi unsurlar daha önemli.

Peki s40 almak mantıklı mı? Yoksa bir kaç yıl daha bekleyip v40 mı almak daha akıllıca? Bir kaç yıl beklesekte bütçemiz değişmeyecek, 60bin TL'nin üzerine pek çıkamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartucelebi

Volvo daha prestijli bir aractir hem sportiftir hemde aileye uygundur ve cok saglamdir her acidan kalitelidir yuksek devirlerde motor sesi cok cezbedicidir opel insigniada sportif ve aileye uygundur fakat ben opel yanlisi birisi degilim ne de olsa opel avrupa pazarindan disari cikamamistir ikiside iyi araclar ama volvo s40 daha iyi

bu prestijli lafına da sinir oluyorum.
    prestijli olunca ne oluyor. vergiden indirim mi yapıyorlar yolda herkes yolu mu boşaltıyor.ya yakıtı ucuza mı veriyorlar.

2 aracıda karşılaştırırsın.
    yakıt durumu
    performansı
    fiyatı
    donanımı

hangisi avantajlıysa onu alırsın.

değerler birbirine yakınsa o zaman seni beğenine kalmış bir olay.

• Öncelikle burada 2 araç arasında tercihim kesinlikle insignia olurdu.

S40'ın üretimi durdu,satışları 2012 sonuna kadar devam edecek,V40 için birkaç yıl beklemenize gerek yok. Yanlış hatırlamıyorsam benzinli modeli ekimde,dizeli 2013 ocakta gelecek.

Ben Avensisi öneririm,

Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 61,900 61,900

Araçta yok yok gerçekten.
  • s40'ın üretimi durdu diyorsunuz, fakat Opel'in de durumu belli :)

Audi A3 Sportback 1.6 hakkında ne düşünüyorsunuz? 63bin anahtar teslim fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msdundar -- 5 Haziran 2012; 23:09:26 >
  • A3'ün yeni kasası gelecek ve mevcut kasada ciddi indirim yapıyor bayiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ford Fiesta öneri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Opelin durumu belli derken?

Audi'de liste fiyatlarına bakmayın,hele ki a3 de çık ciddi indirim yapıyorlar.
  • O bütçeye alınabilecek en konforlu en güzel en havalı ara. DS4
  • Volvonun duzenli bakimlarini yaptirin asla sorun cikarmaz ve yakit icinde 1.6 dizel versiyonunu alirsaniz opelden daha ekonomik olucagini dusunuyorum yillarca volvo 850 kullandim ve arac tum beklentilerinizi karsiliycak duzeyde bir opelim var demek var birde volvom prestij derken demek istedigim buydu

• Audi a1 5 kapi versiyonunuda dusunebilirsiniz ama biraz fazla sportif olabilir

• Yanlışım yoksa Opel ekonomik sıkıntıya düştü, satıldı vs. Ama yanılıyor da olabilirim. Oto piyasasından pek anlamam.

Aslında aklımda hiç Opel, Citroen, Toyota, Audi gibi markalar yoktu ama gördüğüm kadarıyla herkes kendi beğendiğini öneriyor :)
  • Ds4 guzel secim olabilir.

• volvo nun kalitesi tartisilmaz ama volvo dan alinmayacak tek arac varsa oda s40 dir. butcenize gore alternatifleriniz bir hayli cok, focus sedan, jetta, megane, i30, corolla, vs. bence acil ihtiyaciniz yok ise bekleyin yeni cikacak modelleri, v40 gibi, golf 7 gibi. fiyatlari gorup ona gore kararinizi verin

• Teşekkürler fakat lütfen Hyundai gibi markaları Volvo'nun en kötü modeliyle bile kıyaslamayın :) Kağıt gibi arabalar.

S40 evet Volvo'nun bilindik kalitesinin altında ama napalım paramız ancak Volvo'nun en ucuz modeline yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Öncelikle burada 2 araç arasında tercihim kesinlikle insignia olurdu.

S40'ın üretimi durdu,satışları 2012 sonuna kadar devam edecek,V40 için birkaç yıl beklemenize gerek yok. Yanlış hatırlamıyorsam benzinli modeli ekimde,dizeli 2013 ocakta gelecek.

Ben Avensisi öneririm,

Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 61,900 61,900

Araçta yok yok gerçekten.

+1

S40 üretimden kalktığı için bende Mondeo veya Avensis önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msdundar

Yanlışım yoksa Opel ekonomik sıkıntıya düştü, satıldı vs. Ama yanılıyor da olabilirim. Oto piyasasından pek anlamam.

Aslında aklımda hiç Opel, Citroen, Toyota, Audi gibi markalar yoktu ama gördüğüm kadarıyla herkes kendi beğendiğini öneriyor :)

Tam aksine Volvo satıldı.
  • ikisi arasından insignia
  • volvo tercihim olur tartışmaya gerek yok tek sakıncası üretimi bitecek olması
    alternatif olarakta
    mazda 3 1.6d düşünülebilir
  • Mazda 3 biraz fazla genç işi gibi :) Şuana kadar 10 farklı öneri geldi, daha fazla aklım karıştı :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.