Şimdi Ara

volvo c30 benzinli alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugünlerde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Anlamsız vergi itelemelerinden dolayı sıfır araç almayı açıkçası hiç istemiyorum. Şu an bende 2011 jazz var ama bekar olduğumdan ve spor araçlara baya ilgili olduğumdan tek kapı ikinci el spor araç bakıyorum.

Kriterlere gelecek olursak;

- Senede en fazla 10.000 ya da 12.000 km yapıyorum.
    - Kışın karda ve aracı manuel vites kullanmayı çok seviyorum.
    - Aracın görüntüsünün de şık ve sportif olmasını istiyorum.
    - Fiyatına rağmen, donanımı ve keyfi de verdiğin parayı hak etsin istiyorum.

Açıkçası volvo c30 a hiç binmedim ve dolayısıyla da kullanmadım. Bilen forumdaşlara sormak istiyorum. Benzinlisi nasıl bir araçtır? Hangi donanımlısı alınsa daha iyidir? Bilinen kronik bir sorunu var mıdır? Yetkili servis bakımları hangi aralıktadır?....v.s.

Konuyla ilgili bildiklerinizi + veya - paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürl
    er.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regger -- 22 Mayıs 2014; 21:20:15 >

• Citroen c4 vts bakabilirsiniz 2008 model 2.0 motor 180 hp stock tam bır spor araç.ufak oynamalarla 220 bg alırsınız spor yay, jant çok tatlı olur km de 60 kuruş yakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Citroen c4 vts bakabilirsiniz 2008 model 2.0 motor 180 hp stock tam bır spor araç.ufak oynamalarla 220 bg alırsınız spor yay, jant çok tatlı olur km de 60 kuruş yakıyor

Mesajınızdan sonra nette biraz araştırdım. Araç güzel duruyor. Ama aklımda c30 var hala tabi soru işaretleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler Hocam. İnşallah bulurum İnternet sistesinde c30 hakkında hiç bilgi yok üretimden kalktığı için. Olası bir anlaşma durumundan önce sanırım yetkili servise götürmek şart bir sorun çıkmaması adına...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Alacaginiz arac icin Dynamic(Advange) pack dolu olani premium paket orta seviye olani diye gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- r-design
    - sports
    - premium
    - advance

Bu donanımları piyasada varmış. Bir de c30 electric den bahsediliyor ama açıkçası hiç bir ilanda rastlamadım. CC her donanımda var mı bilmiyorum ama olmayan donanımı elemiş durumdayım. İlan sahibine önce CC yi soruyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.