|
Bu aralar 2-2.5 m arasında araçlara bakıyorum. Temiz sandığım bir xc 90 ilgimi çekti ama sonra detaylı inceleyince çok yorulmuş bir araç olduğunu gördüm ve vazgeçtim. Zaten km 300 bin ve üzeri oluyor maalesef bu bütçeye. Sonra xc 60 lara da baktım ama sadece iki yaş genç oluyor. Sıfır liste fiyatları arasında çok fark var, yaklaşık yüzde 30 pahalı satılmış zamanında xc 90 ama. Onda da bütçe 2018 lere yetiyor gibi. İkisi de inscription paket ama özellikleri aynı değildir herhalde. Togg T10X satışa çıkar çıkmaz aldım, iki buçuk yıl kullandıktan sonra artık değişim zamanı geldi deyip sattım. Yeni kasa yapılırsa ileride T10F bakarım yine kısmetse. Amacım değişik araçlar kullanmak. Araba sevgisi, farklı güçlü araçlar kullanmak isterim. Hangisi alınır? 90 mı 60 mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 18 Temmuz 2026; 12:57:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt