Şimdi Ara

VoltranLPG Otogaz Dönüşüm Sistemleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.164
Cevap
3
Favori
83.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın Engin_Er Arkadaşım

    Piyasada münhasırlık yoktur.5 markaya kadar montaj yapma yasal olarak servislere tanınmıştır.
    Servisin o anki bilgi ve tecrübesine en uygun ürünü seçmesi doğaldır.Bu noktada hedefimiz kendi ürünlerimizi servislere daha iyi tanıtmak,yeterli ve gerekli eğitimi zamanında ve tam olarak verebilmektir.



    quote:

    Orjinalden alıntı: Engin_ER

    ANGİN_ER ARKADAŞIM değil, doğrusu Engin_Er olacak sayın; C.Atasever

    birde şunu sorayım voltranın bayisiyim servisiyim diyen kişi neden voltran regülatörü söküpte yerine fema regülatör takıp gönderdi;



    quote:

    Orjinalden alıntı: C.Atasever

    ANGİN_ER ARKADAŞIM
    İyi ve kötü tarafları ile aynı ortamı paylaşıyoruz.İçinde bulunduğumuz ortamın şartlarıda mutlaka çok ama çok tedaviye muhtaç.Bu noktada umutsuzluğa kapılmak değil, şartları iyileştirmek için teker teker, ısrarla adımlar atmak gerek.Çok kozmopolit bir pazarın bulunduğu gerçeğinden hareketle, şirket olarak gerek yerlerinde ziyaret ederek,gerekse gelen talepler doğrultusunda firmamız bünyesinde hertürlü eğitim faaliyetlerini yürütmekteyiz.Atacağımız bu adımların bizi daha iyiye götüreceği noktasında umutluyuz.



    quote:

    Orjinalden alıntı: Engin_ER

    sayın atasever;
    ben her zaman şunu söylerim ; insanlar bunu yapmış tasarlamış ve gerekli yerlerden gerekli izinleri alarak ürünlerini piyasaya sürmüşlar;
    annncaaaaak işin kötü tarafı bu ürünleri satan pazarlayan kişilerin bu ürünlerin hakkında yeterli bilgiye sahip olmamaları ve yeterli servis bilgileri tamir ve bakım bilgilerinin olmayışı ürünlerin kötülenmesine sebebiyet vermektedir;
    neden derseniz; adam dükkan açmış ve siz ona usta diye gidiyorsunuz ama sonuç nafile hayal kırıklığına uğruyorsunuz; inanın eline tornavida anahtar yakışmayan adamlar ustayız diye geçiniyorlar

    firmalar ürünlerini servis elemanlarına her ne kadarda tanıtıp bilgi verseler gelen eleman anlayamadıktan sonra iki saatlik seminerle bu işler yürümüyor maalesef

    sadece sizin için demiyorum piyasadaki tüm ürünler için söylüyorum;
    adam kaportacı gaz takılır yazmış
    frenciye gidiyorsun gaz takılır yazmış
    ama adam gaz ayarından anlamıyor lpg.li araca yapılacak avans ayarını bilmiyor;
    hep biz araç sahiplerimi intenetten araştırma yapıp ustanın kafasına vura vura şunu yap diyeceğiz acaba; ya bunu yapamayanlar ne yapacaklar

    hiç kimse kusura bakmasın ama bu piyasa öyle olmuşki "kör tuttuğunu ****** yor"
    doktora bile gitseniz neyin var diyor , yerinden kalkıpta muayene etmiyor maalesef hastalık tahlillerle falan tesadüf ortaya çıkarsa ne ala yoksa öbür tarafa abbas yolcu

    quote:

    Orjinalden alıntı: C.Atasever

    Engin_Er Arkadaşım

    Her marka piyasada belirli bir yere oturmak ve orada kalıcı olmak için çaba sarfetmektedir.Hepsi saygınlığı olan ve memleketimizde istihdam oluşturan firmalardır.Bu noktada firmaların konumunu müşteriler belirlemekte olup, müşteri memnuniyetini sağlayabilmek bu noktada önemli rol oynamaktadır.
    İyi günler dilerim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Engin_ER

    voltran ile fema arasında ne fark var acaba , takan usta femanın daha iyi olduğunu söyledi












  • Sayın Baker1.6rta Arkadaşım

    Aracınızın üzerindeki sistem kendisini tanıtacaktır.Yani garanti kapsamı süresi içinde olup olmadığı üründen tanınacaktır.Şayet herhangi bir danışma ihtiyacı hissederseniz gittiğinizde servisten bizi ararsanız yardımcı olmaya çalışırım.Mevcut sistemi gözden geçirdiklerinde ve ayarları yaptıklarında hala bir sıkıntı duyarsanız fabrikadaki arkadaşlardan yardım alarak servisimizi telefonla yönlendirebiliriz.
    İyi günlerde kullanmanızı dilerim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Baker1.6rta

    sayın atasever,
    öncelikle biz voltranlpg kullanıcılarının sorunlarını çözme çabalarınız için size teşekkür etmek istiyorum. bizim arabalardan meganın lpg si ruhsata işli durumda. yani fatura ve garanti kağıtlarını almış bulunmaktayız. fakat renault 19 un henüz evraklarını almadık. dolayısıyla garanti belgesini de almamış durumdayız. sizin yönlendirdiğiniz kar otogaz da garanti sorunu yaşarmıyız? bizden herhangi bir ücret talep ederlermi? bu arada sistem takılalı 2 ay oldu. tam randıman alamadığımız için ruhsata işletme olayını erteledik. bu konuda bir açıklama yaparsanız memnun olurum. en kısa zamanda kar otogaz dan randevu alıp size zamanını bildireceğim..
    ilginiz için tekrar teşekkür ederim..





  • Değerli Eşrefoğlu ,
    İlginiz için ben teşekkür ederim.

    Sorularınıza gelince:
    1.Aracınızın gazdan benzine otomatik geçişi tahmin ediyorum ,regülatör üzerindeki valfin, kullandığınız performansa adapte olamamasından kaynaklanıyordur.Servise uğrarsanız yüksek performansa göre ayarlanmış valf grubu ile probleminiz çözülecektir.

    2.Şayet aracınızı gazda iken çalıştırıyorsanız bu durum normal.Ama benzinde çalıştırıyorsanız, bu durum gene aracın LPG beyninin orjinal beyne etkisinden kaynaklanıyordur.Yeni geliştirilen programımız aracın uzun kullanım bilgilerini kaydedip, orjinal beyni bu noktada yönlendirme özelliğine sahip.

    3.Hararetin ani artışları ve birden düşüşü lpg bağlantılı olmamalı.Hararet müşirini kontrol ettirirseniz problem müşirde olabilir.

    Aracınızı iyi günlerde, problemsiz olarak kullanmanızı dilerim


    quote:

    Orjinalden alıntı: eşrefoğlu

    Sn. Atasever


    Öncelikle forumda voltran kullanıcalarını aydınlattığınız için teşekkür ederim


    Bende yaklaşık bir ay önce 2 tane aracımıza taktırdık

    Ford focus 99 model kendi kullandığım araç

    diğer aracımız ise polo classic

    ben burda ford focus ta yaşadığım ufak problemleri yazacam aydınlatırsanız sevinirim.



    1- Daha önce arkadaşların bahsettiği gibi çok nadiren de olsa gaz dan benzine geçiyor

    2- Sabah yada bir kaç saat arabayı çalıştırmadığım zamanlar ilk çalışma esnasında marşa bastığımda çok geç alıyor.

    3- Bazı durumlarda lpg de iken hararet kırmızı noktaya doğru yükselmeye başlıyor fakat ardından ani düşüyor


    onun haricinde bir sorunum yok yakıt yönünden gerçekten tasarruf sağladı uzun yolda ve ortalama 125-140 ykr civarında yakıyor.


    teşekkür eder cevabınızı beklerim




  • bende vectra var dönüşümü amasyada yapılmış araba yolda giderken stop ediyor. amasyada dönüşümü yapan adam şu anda başka firma için çalışyo ve voltrana bakmıyo. ama sitede hala bayiniz olarak görünüyo.
  • C.Atasever Arkadaşım bende 2000 model 1.5 16 V Hyundai Accent var. Şu an Ankaradayım Lpg Taktırmak istiyorum Hangi model seçmeliyim beni Ankarada nereye yönlendirebilirsiniz. Teşekkürler.
  • SAYIN EMEKLİ JANDARMA ARKADAŞIM

    Ankara'da distribütörlüğümüzü yapan Damla Otogaz (0 312 39504 60-61) a başvurursanız Ali İhsan Bey sizinle ilgilenecektir.Aracınızın marka ve modelini telefonla bildirdiğinizde aracınız için uyumlu sistemi size önerecektir.Aracınızı kazasız,güzel günlerde kullanmanızı dilerim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma

    C.Atasever Arkadaşım bende 2000 model 1.5 16 V Hyundai Accent var. Şu an Ankaradayım Lpg Taktırmak istiyorum Hangi model seçmeliyim beni Ankarada nereye yönlendirebilirsiniz. Teşekkürler.
  • SEVGİLİ CANAVAR2050 ARKADAŞIM

    Amasya, Çorum Distribütörümüz Özençler Otogaz ( 0 364 213 51 73) firmasının denetim alanında bulunmaktadır.Özençlerde , Mehmet Bey ile görüşürseniz sizi yönlendirecektir.
    Aracınızdaki problemin çözümü noktasında benide bilgilendirirseniz sevinirim.Ayrıca arabanızın montajını yapan servisin ismini belirtmediğiniz için konuyla ilgili herhangi bir takip yapamıyorum.
    Aracınızı İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    bende vectra var dönüşümü amasyada yapılmış araba yolda giderken stop ediyor. amasyada dönüşümü yapan adam şu anda başka firma için çalışyo ve voltrana bakmıyo. ama sitede hala bayiniz olarak görünüyo.




  • vectranın dönüşümü yapan ayanlar otagaz.
  • CANAVAR2050 ARKADAŞIM

    İlgili servisle çalışmamız durdurulmuştur.
    Takibiniz için teşekkür ederim.Gerekli yerlerdeki düzeltmeler yapılacaktır.


    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    vectranın dönüşümü yapan ayanlar otagaz.
  • amasya merzifonda ayar yaptırabileceğimiz yer varmı arabam sabah çalışırken bi boruyu çıkarmış lpgnin ayarı bozuldu.rolatide titriyo. gidişide çok kötüleşti. telefonu varsa çok iyi olur.
  • Canavar2050 Arkadaşım

    Yayla Otogaz (0 358 513 10 57) ile irtibata geçerseniz size yardımcı olacaktır.
    Geçmiş olsun.


    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    amasya merzifonda ayar yaptırabileceğimiz yer varmı arabam sabah çalışırken bi boruyu çıkarmış lpgnin ayarı bozuldu.rolatide titriyo. gidişide çok kötüleşti. telefonu varsa çok iyi olur.
  • ok aradım yarın geleceğimi söyledim. ama garantim dolmuş galiba. garanti süresi 1 yılmıydı.
  • Sayın Atasever.!
    Samsun-Bafra'da bayiinizin adresi nedir.Herkes her markayı takıyor araçlara bu yüzden güven sorunu yaşıyorum.Sanayi çarşısında gezinirken bakıyorum sizin ürününüz bile kaç yerde montajı yapılır yazıyor bu tüm markalar için böyle..
    Bence tamamen denetimsiz bir ortam var.Böylesi bir ortamda güvenebileceğimiz servis ( Bafra'da ) varmıdır..? Ücret konusu yine tamamen ortama ve servise göremidir

    Aracım : Fiat TipoS 1994 model ve 1600 motor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalbey -- 25 Haziran 2007; 19:02:47 >
  • CANAVAR2050 ARKADAŞIM

    Ürünlerimizde garanti süresi 2 (iki) yıldır.


    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    ok aradım yarın geleceğimi söyledim. ama garantim dolmuş galiba. garanti süresi 1 yılmıydı.
  • TOPALBEY ARKADAŞIM

    Samsun Bafra da Aksular Nakliyat ( 0362 544 55 41- Kaşif Aksoy) ile irtibata geçerseniz yardımcı olacaklardır.Fabrika satışlarımız tek fiyat üzerinden yapılmaktadır.Ancak piyasa tarafında farklı uygulamalar mevcuttur.Her nekadar montajcılarımıza bir fiyat üzerinde tavsiyede bulunsakda, piyasa koşulları kendi fiyatlarını belirlemektedir.
    Saygılarımla,


    quote:

    Orjinalden alıntı: topalbey

    Sayın Atasever.!
    Samsun-Bafra'da bayiinizin adresi nedir.Herkes her markayı takıyor araçlara bu yüzden güven sorunu yaşıyorum.Sanayi çarşısında gezinirken bakıyorum sizin ürününüz bile kaç yerde montajı yapılır yazıyor bu tüm markalar için böyle..
    Bence tamamen denetimsiz bir ortam var.Böylesi bir ortamda güvenebileceğimiz servis ( Bafra'da ) varmıdır..? Ücret konusu yine tamamen ortama ve servise göremidir

    Aracım : Fiat TipoS 1994 model ve 1600 motor.




  • slm sayın yetkili

    yaklasık 1 sene once aracıma sıralı sistem lpg takıldı ,7-8 kere enjeksiyon değişti ,5-6 kere ecu değişti ,ve

    son olarak sistem komple değiştirildi .sistemin komple değişme nedeni benim sistem sıralı sof3(yada saf3)

    idi ecu bozuldu ,fakat artık o sistem ecu üretilmiyormus sistem komple sgi olarak değiştirildi (tabi yine para

    alındı)siz her sistem değiştirdiğinizde bizde aracımızdaki sistemi değiştirmek zorundamıyız(en az 6 saat

    suruyor ) sof3(yada saf3) ecu üretimini neden durdurdunuz ??

    ayrıca bayilerinizde lpg takılmadan önce cekişte dusme olmaz %50 tasarruf saglar benzinden gaza gectiğini

    anlamassın bile deniyor fakat araba benzinden gaza gecerken bırakın anlamamayı insanı bi öne bi arkaya

    hoplatıyor ,takıldıktan

    sonra hem cekiş dusuyor hemde %40-50 tassarruf olmuyor ayrıca ayar yaptırmak için devamlı sanayiye

    gitmek zorunda kalıyoruz ecu denilen sey bu ayarları kaydedemiyormu beynine ,

    neyse son olarak sistem sgi olarak komple değişti bakalım ne olacak




  • benimde enjektörler değişti siyah olanla fiyat 184 ytl. çok pahalı bi dah arıza yaparsa sistemi söktürmek zorunda kalacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2050 -- 26 Haziran 2007; 22:40:13 >
  • DEĞERLİ UYUCU ARKADAŞIM

    Sistemi nerede takdırdığınızı beyan etmemişsiniz.Sizin yaşadığınız durumlarda firma olarak ürünün her koşulda arkasında olduğumuzu belirtirim.
    Servislerin takmış oldukları ürünün aızası durumunda yeniden ücret talep etme hakları bulunmamaktadır.Tabi garanti süresi içersinde ve müşteriden kaynaklanan bir problem olmadığı müddetçe.
    Bir yıl önce takdırdığınızı beyan etmiş olmanız hala garanti kapsamında olduğunuzu göstermektedir.
    Dönüşüm sistemlerini kullanan müşterilerimizde çekiş yönünde zaman zaman şikayetler gelmekle birlikte, genel olarak aracın kullanım performansından kaynaklanmaktadır.Yeni sistem ECU programımız, bu kullanım şartlarını belirli bir süre izlemekte ve servise giderek yaptıracağınız küçük bir ayarla sizin kullandığınız performansa göre aracınız ayarlanmaktadır.
    Sizde anladığım kadarıyla bu sistemi takdırmışsınız.memnun kalacağınızı umuyorum.Çalışma performansı konusunda benide bilgilendirirseniz sevinirim.
    Saygılarımla,


    quote:

    Orjinalden alıntı: uyucu

    slm sayın yetkili

    yaklasık 1 sene once aracıma sıralı sistem lpg takıldı ,7-8 kere enjeksiyon değişti ,5-6 kere ecu değişti ,ve

    son olarak sistem komple değiştirildi .sistemin komple değişme nedeni benim sistem sıralı sof3(yada saf3)

    idi ecu bozuldu ,fakat artık o sistem ecu üretilmiyormus sistem komple sgi olarak değiştirildi (tabi yine para

    alındı)siz her sistem değiştirdiğinizde bizde aracımızdaki sistemi değiştirmek zorundamıyız(en az 6 saat

    suruyor ) sof3(yada saf3) ecu üretimini neden durdurdunuz ??

    ayrıca bayilerinizde lpg takılmadan önce cekişte dusme olmaz %50 tasarruf saglar benzinden gaza gectiğini

    anlamassın bile deniyor fakat araba benzinden gaza gecerken bırakın anlamamayı insanı bi öne bi arkaya

    hoplatıyor ,takıldıktan

    sonra hem cekiş dusuyor hemde %40-50 tassarruf olmuyor ayrıca ayar yaptırmak için devamlı sanayiye

    gitmek zorunda kalıyoruz ecu denilen sey bu ayarları kaydedemiyormu beynine ,

    neyse son olarak sistem sgi olarak komple değişti bakalım ne olacak




  • CANAVAR ARKADAŞIM

    Enjektörlerinizi hangi servisin değiştirdiğini beyan etmemişsiniz.Beni konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    benimde enjektörler değişti siyah olanla fiyat 184 ytl. çok pahalı bi dah arıza yaparsa sistemi söktürmek zorunda kalacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Atasever -- 27 Haziran 2007; 9:34:13 >
  • Canavar2050 Arkadaşım

    Yayla Otogaz (0 358 513 10 57) ile yaptığımız görüşmede böyle bir durumun yaşanmasının mümkün olamayacağı tarafımıza bildirildi.Garanti kapsamındaki araçtan herhangi bir ücret talep etmelerinin mümkün olmadığını ,garanti kapsamı dışında enjektör değişmesinde de böyle fahiş bir fiyatın söz konusu olamayacağını vurguladılar.Özellikle değiştirme işlemini orada yaptırdı iseniz konuyu detaylı araştırmak için bilgilerinizi talep ediyorlar.Bilgileriniz tarafıma ulaştığında konuyla ilgili net bir cevap verme imkanım olacaktır.
    Saygılarımla,




    quote:

    Orjinalden alıntı: C.Atasever

    CANAVAR ARKADAŞIM

    Enjektörlerinizi hangi servisin değiştirdiğini beyan etmemişsiniz.Beni konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.


    quote:

    Orjinalden alıntı: canavar2050

    benimde enjektörler değişti siyah olanla fiyat 184 ytl. çok pahalı bi dah arıza yaparsa sistemi söktürmek zorunda kalacağım.






  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.