Şimdi Ara

Voltaj sorunu (hw monitor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sıkıntım vardı, bazı oyunlar sırasında ekran kararıyor ve sinyal yok yazısı çıkıyordu bunun üzerine sorunun güç kaynağında olabileceğini düşündüm ve HW monitörden kontrol ettim kontrol ettiğimde 3.3v 5v ve 12v değerlerinde bir takım sorunlar olduğunu gördüm özellikle 12v değerinin karşılığı sadece 8 volttu bu biraz önce bahsettiğim problemin ana kaynağı olabilir mi ? Yoksa bu değerler normal mi çünkü ekran kartı işlemci vs hiçbir ısınma gibi sorun yok... Bu sorunu gidermek için ne yapmak gerekir benim yapabileceğim bir şey varmı yoksa yeni bir güç kaynağı mı almam gerekiyor ?
     Voltaj sorunu (hw monitor)

• Takipteyim.Sorunu/Çözümü bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum.Yabancı forumlarda programların okuduğu değerleri fazla dikkate almayın,kendiniz ölçüm yapın denmiş de naısl yapılacak açıklama yok.Kendi ölçümleriniz sonucunda 12V kanalından 11V'dan daha aşağıda güç çekiliyorsa psunun vadesi dolmaya başladı anlamı çıkıyormuş falan...Daha bilgili bir arkadaştan yorumlar bekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Ekim 2013; 14:26:15 >
  • Pc daha geçen sene aldım ve Cooler Master HAF 912 advance 80 plus 750 w güç kaynağı var yani nasıl oluyorda güç kaynağı ömrünü tüketebiliyor inanılmaz ya :S
    Yabancı forumlarda bazıları ekran kartını underclock yapmış, bazıları tüm parçaları tekrar çıkarıp takmış vs ne yapacağımı bilemiyorum kaldım toplama bilgisayar vatan'dan yani hazır pc olsa servisi arayıp yardım isterdim veya direk servise götürürdüm :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.