Şimdi Ara

Voltaj dalgalanması PSU'da sese neden olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Voltaj dalgalanması PSU'da sese neden olur mu arkadaşlar?

Arkadaşlar, bu 3 veya 4. Güç kaynağım. Hepsi EVGA marka, üst seriler. Hepsinde çok hafif bir ses geliyor fanlar dönmüyorken, yâni eco mode açıkken. Hepsinin sorunlu olmasıan ihtiyaç yok. Voltaj dalgalanması evimizin elektrik tesisâtında genel olarak yaşanan bir durum. Sebebi bu olabilir mi? Eğer sebep bu ise akım korumalı priz sorunu çözer mi?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 29 Haziran 2016; 16:43:06 >

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • Bence olabilir, sürekli dalgalanma oluyorsa güç kaynağı uyum sağlamayabilir, Allah korusun yakabilir de. Akım korumalı prizi de deneyebilirsiniz bence çözer sorun orda zaten.
    Akım korumalı priz işe yaramaz hocam o sadece çok akım geldiğinde prizin içindeki sigorta yanıyo (bazen işede yaramıyor) pc nize zarar vermiyo ama eğer bütçeniz varsa düşük kapasiteli güç kaynağı alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT)
  • Benim note 3 neo telefonum var gecen tamire yolladım iç ekran kırıldı bana dediki boardda çatlak board dediğide anakart olmadı lazım ama telefonu açınca ışıkları yanıyo ve titriyo bu durumda açılmaması gerekmezmı

Bugün yeni güç kaynağımın ikinci günü. Ses kendiliğinden kesildi. Sebebini anlayabilmiş değilim. Umarım böyle devam eder...

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • fuducuk kullanıcısına yanıt
    Sebebi güç kaynağı küç kağına 1000volt ta gelse pc niz o andan kaç wat kullanırsa okadarını çeker yani en iyisi yapmışınız

Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT)
  • titreşim ve ses fandan kaynaklanmıyor ise...
    bobinlerde yüksek frekans etkisiyle ses yapıyor...
    powerin kapağını açıp varsa içindeki bobinlere...
    bir iki tane vardır..
    silikon sıkıp sabitleştirin...
    likid kondansatörlere de uygulayın...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.