Şimdi Ara

Volkswagen yeni Polo'yu resmi olarak tanıttı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
4
Favori
26.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

10. yeni polo konusunu açana ödül filan mı var?

anladık yeni polo çıktı.

sabahtan beri 4. konu herhalde.

hayırlı günler.

editörlere rica etsek bir sınırı olsa bari..
    günede bir taneyi geçmese..

hayır yeni yeni derken ısıtıp ısıtıp aynı şeyi sunmanın ötesinde de hiç bir fazlalığı yok..

içerisinde bir iki plastiği boyamışlar hepsi o..)

Orijinalden alıntı: msansertekin

Dizel motor, küçük hacim, downsizing sevenler eklesin Listede 1.4 tdi yok. Dizelde vergi mağduru olacak bu araç.

Dışı biraz değişmiş. Göstergeler değişmiş. Bir tane büyük navigasyon ekranı, döşemelere renk ver, çak gitsin Ayrıca bu muhtemelen dolusu. Boşunu merak ettim iç mekanda.

Mezar spec polo devam yani. Sınıfının lideri falan demişler. Balon aracın teki. Arkasında kocaeli'den edirneye gittim. Kriz geçiriyordum. Yol tutuş konusunda fiesta, iç hacim genişliği ve motorda-tüketimde bir jazz, dizelde tüketimde bir clio olamaz kolay kolay.

sizinle aynı fikirdeyim birde sınıfında lider olmaya devam edecek durumları yokmu..

bu lider olsa ne olur olmasa ne olur

bu yoksunluk ile..

• Arabaya diyecek laf yok çok iyi olmuş. 2.0 motor 200 beygir olan motoru tutamazsın elbette bunun bi karşılığı olacaktır.

• Bu fiyatlarla b segmenti otomobillere aristokrat soyu biner anca.....

Sonra şahine bmw motoru takmak suç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birden fazla markaya sahip olunca araçların güç ve performanslarını rekabet açısından dengelemek gerekiyor,audi a1 1.6 116 beygir 250 torkla geliyor.polo 95 olan 240 torkla gelse iyi olur en azından.Ayrıca ağırlık olarak daha hafif gelmeside biraz daha serilestirecektir aracı yeni platformdan dolayi.Yorumlarda ki gibi bu araca aynı demek çok komik gerçekten bikere araç golfle aynı bandı kullanıyor artık ve daha hafif daha büyük daha geniş .Ben beğendim aracı su ana kadar lanse edilen araçlar içinde beni en çok heyecanlandıran araçlardan birisi.Çıkıp Clio ile karşılaştıranlar var komik.

1.6 dizel bir motorun 95 HP olmasi bana cok anlamsiz geliyor. Kasayi hafiflestirse de bu motorun hakki 110 HP'nin alti degil tabi bu sefer de Golf ile karsi karsiya gelecek hele hele de ebatlar buyumusken.

Hasili VW'nin uvey evladi Polo'dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hakkıdır,hür yaşamış bayrağımın hürriyet;
    Hakkıdır,Hakk'a tapan milletimin
    İstiklâl !
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Aslında söylediğiniz gibi 1.6 motorun güç değerleri olarak baktığınızda potansiyeli olan bir motor Passat ta 120 bg olarak çıkıyor karşımıza audi a1 ve a3 te 110 116 güç değerleri arasında golfle 115 e çıkardılar en son ancak bu küçük sınıf için yani polo unda aralarında bulunduğu Clio Corsa i20 gibi araçlar için fena değerler değil. Yeni polo 95 bg ile su anki 120 bg lik Passatin içinden geçer,Passat ta kullanılan bu motor herhalde ülkemize özel vergiden dolayi gelmiş son derece zayıf kalan güç değerlerine sahip 1500 kg lik araç için.Demekki bu 1.6 motorun güvenli sınırları 120 bg yoksa rakiplerine bakıyorsun Talisman 130 bg gibi yani Passat niye 130 gelmesin ki yoksa.

Ancak 110 luk polo olabilir diye düşünüyorum Turkiyede satılmadi ama avrupada 105 olanı satıldı 6r kasada.Bunun dışında 1.4 polo 1.6 dan daha seri bir arac ancak yakıt değerlerinin çok iyi olduğunu düşünmüyorum aslında bu 1.6 motor çok tutumlu bir motor değil fabrika verisi 4.3 ortalama ama 6 litrelerden aşağı inmiyor ancak güç değerleri ve tork muazzam.

• ortadaki dokunmatik panelin dündüz görüntüsü çok hoşuma gitmedi. köy minibüslerinin dümdüz panellerini andırdı. ama illa değişiklik yapmış olalım diye böyle yapmış olmalılar.
    1 6 110luk motorun nesi muazzam Allah aşkına bugün opel ve renault 1.6 160hp 350 nmleri görmüş dandirik 250nm torklu motora muazzam diyorsunuz. Hadi diyelim opel ve renault bi-turboyla ulaşıyor bu değerlere...

Tek turbolularda 136hp 320nm. Gene tokat gene tokat.

Arabaya gelince Yeni seat ibiza varken bunu alan arabadan anlamıyordur net. Yada parayı ağaçtan topluyordur. Yine gidip dünyanın parasını verecek ve buzdolabı-line poloyla gezecekler biliyorum ama gezsinler biz de excellence /FR ibizaya daha kolay ulaşırız bu sayede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RX 480 -- 19 Haziran 2017; 12:17:6 >

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Güney Kore arabası gibi duruyor

Evet bence de dış görünüş gelişmiş ve Kore arabalarının o çarpıcı görünüşüne benzemiş. 1.0 tsi dsg 115hp çok keyifli olacaktır.
  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Birde seat fanları vardı demi , renault'a ya da fiat'ın motorlarına bok atmaya çalışmıyorum,renault'un motoru sınıfının en güçlüsü gel gelelim teknik verilere bakarsanız atıyorum a3'ün 1,6 116 bg 250 torka sahip aracına birde mesela 130'luk megane hb'ye bakın,karşılaştırın hızlanma değerlerini son süratlarını a3'ün dandirik bir motora sahip olmadığını görürsünüz ya da ne bileyim totalde renault dandiriktir belki
    Polo'ya 350 torka sahip motor takacak halleri yok sınıfının en iyisi işte hatta sizin ibiza birebir aynı motorda aynı değerleri veremiyor,bunun dışında leon şöyle iyi böyle iyi deseniz tamam derimde ibiza nedir,bunların en iyisi polo o da ortada nedir bu fanlığın sebebi paramı alıyorsunuz diyeceğimde ikiside aynı marka mantığı yok .İki araç arasında fiyat farkı varsa ucuz olan daha kalitesizdir bir yerlerinden kırpılmıştır heleki aynı markanın alt markalarıysa kolonlarıysa ,polo sahiplerinin a1 buzdlobı demesi sizinkinden pek farkı yok,bu açık ve net siz istediğinizi düşünebilirsiniz.
    Yeni polo'yu beğendim şimdikinden iyi hemde baya baya iyi,manuel golf highline 116 buçuklarda polo highline modelinide şimdiki gibi 70 bine satmaycaklardır 90 binden aşağı olmaz e sizde ne yaparsınız kardeş poloya 90k mı verilir ibiza 50k filan dersiniz,muhtemelen üreticide diğer kolonların payını arttırmak istiyordur büyük ihtimal böyle bir stratejiye geçerek ya da ne bileyim başka bir hesapları vardır

• Konsol tamamen sert plastik. C sınıfından ayrılmış sonunda

Orijinalden alıntı: toxoplazma

bizim polo gti'lar antika eşya gibi kıymetlenecek

Temizse 80-90'a okutursunuz artık harbiden gti'cılar iyi ekmek yediler bu araçtan

Orijinalden alıntı: zultaran

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

bizim polo gti'lar antika eşya gibi kıymetlenecek

Temizse 80-90'a okutursunuz artık harbiden gti'cılar iyi ekmek yediler bu araçtan

cam tavanı yok ama tertemiz. lpg'li corsa aldım onu kullanıyorum. polo gti yatıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.