Şimdi Ara

Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
16
Favori
187.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, sanirim Touareg'in bu kasasina ait üretim bandina giren son 3 aractan birini ben almis bulunuyorum. Nisanda teslim edilecek.Yeni cikacak kasa gerek donanim, gerekse görünüm olarak Q7 nin 1 tik üstünde olacak görünüyor. Bu nedenle su anki avantajli fiyattan hemen sözlesmeyi yaptik. Arac 3.0 TDI Beyaz renk R-Line (ic ve dis) , koltuk ve direksiyon isitma, RNS850 Navigasyon sistem, tavan krom ray, Chrom paket, Xenon far ve led arka lambalar ile ön-arka park park yardimcisi eklettigim extralar. Almanyada bana maaliyeti kredi faizi dahil 66 bin euro. Normal sartlarda 78 bin gibi bir liste fiyati vardi.  Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım)




  • Merhaba arkadaslar, sanirim Touareg'in bu kasasina ait üretim bandina giren son 3 aractan birini ben almis bulunuyorum. Nisanda teslim edilecek.Yeni cikacak kasa gerek donanim, gerekse görünüm olarak Q7 nin 1 tik üstünde olacak görünüyor. Bu nedenle su anki avantajli fiyattan hemen sözlesmeyi yaptik. Arac 3.0 TDI Beyaz renk R-Line (ic ve dis) , koltuk ve direksiyon isitma, RNS850 Navigasyon sistem, tavan krom ray, Chrom paket, Xenon far ve led arka lambalar ile ön-arka park park yardimcisi eklettigim extralar. Almanyada bana maaliyeti kredi faizi dahil 66 bin euro. Normal sartlarda 78 bin gibi bir liste fiyati vardi.  Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım) Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım)




  • Herkese merhaba.
    Bende Touareg almak istiyorum. İkinci elleri 80 bin TL civarında ama km leri yüksek.
    Tavsiye edermisiniz
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-volkswagen-eksioglu-otomotiv-den-2005-touareg-2.5-dizel-371910785/detay/
    Bu araç alınır mı
  • e_gulsum1980 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Eski bir touareg 3.2 kullanıcısı olarak - şu linkteki (http://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/TOUAREG/163408330) araca bakmanızı öneririm.
  • mrbwp kullanıcısına yanıt
    3.2 benzinli ... doyurmak zor olur bunu...
  • Tolga_06tr kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıl kadar bindim. Öyle söylendiği gibi 20 lt'leri görmedim (kışın hariç - 18-20 lt100km civarı). Tabiki bu değer kullanıma göre değişir. Normal benzinli kullanımda şehir için bende 14-15lt/100km - şehir dışı 10,9-12lt/100km civarlarında idi. Eğer spor kullanımda tercih edilirse bu değerlere ilave yapılır :) Tabi beu değerlere etken bir çok sebep olabilir. Bunlar benim rakamlarımdı.

    Kabaca bir hesap yapmak gerek bu tarz araçlarda. Kasko +trafik+vergi+yıllık bakım masrafı (standart) + Olası parça-arıza maliyeti (minimum seviyede) + yıkama-boya koruma vs. hesaba katarsanız ortalama ayda yakıt hariç yattığı yerden aşağı yukarı 600-700TL gibi rakamlar söz konusu olur. Bir de yakıtı dahil ederseniz artacak bu rakam.

    Lpg taktırırsanız km yakıt değeriniz TL cinsinden nerdeyse yarıya düşer. Bu seferde km bakımınız 10.000km'ye düşer :)

    Bu arada yanlış anlaşılmasın araç benim değil :) zaten aracı dod satıyor. Sadece meraklı birileri olursa ilgilenebilir diye paylaştım bu ilanı.




  • Ekleyebilirsin;

    2004 Touareg 3.2 V6 , Metalik Gri , Airmatic vs. hepsi var. Romano LPG'li.
  • Arkadaslar istanbul özellikle anadolu yakasında ıyı bir touareg ustası arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar 2005 model 2.5 TDİ Touareg almayı düşünüyorum 210.000Km'de ne dersiniz? Yardımcı olabilirmisiniz?
  • YUKAMAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaslar,Rahatsizligimdan dolayi 1 ay gecikmeli olarak aracimi teslim aldim, Kazasiz belasiz insallah. Agustosta insallah bir Türkiye seyahati planliyorum.Sagligim izin verirse tabi. Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım) Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım)




  • 2005 model 2,5 volkswagen touaregi yeni aldım. Servis sağolsun sağlam raporu verdi fakat daha sonra dikkatimi çekti; kontağı açar açmaz klima fanı ve farlar otomatik olarak çalışıyor. Ayrıca far ayarlaması olmuyor. Her yere götürdüm. Beş gün servis de kaldı. Yine de bulamadılar arızayı. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir de ön ve arka park sensörleri de çalışmıyor. Motor keçesinden çok az yağ kaçırıyor. Lütfen yardımcı olun.
  • Merhaba arkadaşlar

    Ben aranıza 2.5 tdi 2005 model touareg ile yeni katıldım

    Tavan port bagaj çıtaları 140 km hız üzerinde ses yapıyor

    Bu çıtalar nasıl sökülür
  • Merhabalar,cevap çıkmaz diye düşünüyorum ama yinede sorayım ;



    -Bu araçların tamamı çift akülü müdür ?

    -Airmatic kompresörüne bağlanan bir hortum vasıtasıyla lastik sisirme vs yapılabiliyor diye duydum,var mı böyle birşey ?
  • arkadaşlar selamlar,

    2005-2006 model touareg bakıyorum bende, 3.2 v6 yada 2.5 tdi düşünüyorum

    airmatic süspansiyon sorun çıkarır mı? normalinimi almak lazım airmatic'imi?
  • Herkese selamlar bende 2004 3.2 atiker var . 140 binde . 120 binde aldım 3 senedir bende. Harika Bi araç tavsiye ederim düşünenlere. Bendeki sorun araç viteste kalkışta tık tık tık diye sanki enjektör sesi gibi Bi ses geliyo ve araç 3,5 4bin devirde böğürmeye başlıyo.Zİncir değişmesi lazım dediler.egzantirik milinede bakılacak ve siboblarada.bu iş için yetkili servise gittim uzay oto ya,lpg li araçlara bakmıyolar.Önerebileceğiniz güvendiğiniz özel servis varmı?birde zincir değiştiren bir touareg sever varmı acaba ??
  • Bu arada aranıza katılmaktan çok mutluyum.sorunlarımız paylaştıkça azalır en azında maddi olarak 😉
  • bde B kullanıcısına yanıt
    İki sorunun cevabıda evet 👍
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2005 3,2 benzinli 145.000 km bir Touareg almak üzereyim, bazı forumlar da yerin dibine sokmuşlar arabayı, arabadan çok anladığımda söylenemez, yakıt gibi bir derdim yok ama kronik bir arızası beni zorlayacak bir sıkıntısı var mıdır? yardımcı olabilir misiniz

    Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bende 2004 touareg var daha 166 binde tüp dahi Yok en full modeli keyless körük fln full+full ama araç brake fault stop vehiçle hatası verip araç parktan çıkmıyor ve difflock ve körüklerin tuşlarına elektrik tam gelmiyor araç biraz çalıştıktan sonra düzeliyor yurt dışındaki bloglara baktım aküden dolayı diyiyorlar öndeki aküyü değiştim 700 tl bide bagajda 100 mah akü var bagajdaki akü neye yarıyor ve bu arızanın nedenini anlayan varmı
     Volkswagen TOUAREG KULÜBÜ (Bilgi & Paylaşım)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet touareg -- 4 Kasım 2017; 17:59:21 >




  • Bende 2004 3.2 touareg var keyless air fln full araç daha 166 binde tüp dahi Yok araç brake fault stop vehicle uyarısı verip parktan çıkmıyor aracımın aküsü zayıftı ama servisten kalmayıp Erzurum wolksvagen servisine gittim vites ve kontak değişti 6 bin tl tuttu ama araçta aynı sorun vardı bana ABs beyni ve motor beyni arızalı dediler ama baktığın zaman bunlar arızalı olsa biraz çalıştıktan sonra düzelmez bende sol koltuğun altındaki aküyü değiştirdim ama sorun düzelmedi bagajda birtanedaha akü var bu neye yarıyor bağlantıları var ama ne için çalıştığını bilmiyorum yurtdışı bloglarında akü zayıf olursa Bu sorunların olabileceğini söylediler pazartesi bagajdaki akü değişince anlayacaz yinede yardımcı olabilecekler lütfen cevap yazın




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.