Şimdi Ara

Volkswagen Polo 1.4 85 HP Comfortline Alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
22.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjkenesap

Bilader ne dememi bekliyorsun sana ?

En büyük Beşiktaş de
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Siz profesyonel olun sıkıntı yok. Ben cebimde 35 bin para varken gidip de 2 hava yastıklı espsiz arabaya binmem. Siz binebilirsiniz beni ilgilendirmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    KRALSIN EN BUYUK BESIKTAS BENDE BESIKTASLIYIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 bine 2015 1.0 trendline var onlara bakin o halde bile budan dolu yoks kalkis esp falan bide 2015 yakit 6.0 litre

• quote:

KRALSIN EN BUYUK BESIKTAS BENDE BESIKTASLIYIM

Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: thxgo715

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

Yakar,benzinli ve atmosferik araç sonuçta.performansı çok kötü değildir,polo için yeterli.tabi performans göreceli bir kavram.DSG ile tercih edildiği zaman çok daha güzel,alınabilir bir araç.

Öğrenciyi zorlarmı yakıtı tahminen sonuçta turbosuz bir araç çok aşırı yakacağını sanmıyorum.

Şehir içi en fazla 8-9 litre yakar,şehir dışı 5-6 litre,öğrenciyi zorlayacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: thxgo715

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Her şeyi geçtim de 2 hava yastıklı ESP'siz arabaya 35-38 bin paralar verilmez. Önce can güvenliği sonra yağmur çamur sensörü..

başka öneri alabilirim güzel genç işi yakıtta zorlamayacak arıza sıkıntı çıkarmayan

yakıt konusunda turbo benzinliden değil atmosferik düz araçlardan korkmalısın.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Esp siz arabaya 35 bin verilmez demem neden bu kadar rahatsız etti? Saçma demen için önce manıklı bişey demen lazım. Önce bi dolu konuş sonra seni ciddiye alayım. 20 milyon araba espsizmiş de bilmem ne boş boş laflar. Ha doğru sizin gibi delikanlıların espye ihtiyacı yoktu doğru haklısın. Doğal seleksiyon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 23 Ekim 2015; 22:20:15 >
  • quote:

Her şeyi geçtim de 2 hava yastıklı ESP'siz arabaya 35-38 bin paralar verilmez. Önce can güvenliği sonra yağmur çamur sensörü..

Yaşınızı bilmiyorum fakat bundan 15 sene öncede espli 8 hava yastıklı aracınız var mıydı bunu merak ettim @mur@at_333

• orhan.berkcan O kullanıcısına yanıt
    Bu mantık için yaşa gerek yok. 15 sene öncede yaşamıyoruz sene 2015 ve araba alma niyetindeysek niye 35 binimizi daha güvenlisine vermeyelim.

Niye sizi bu kadar gerdi bu ESPsiz arabaya 35 bin verilmez lafı? Çıkarlarınıza mı ters düştü beyler?

• quote:

Bu mantık için yaşa gerek yok. 15 sene öncede yaşamıyoruz sene 2015 ve araba alma niyetindeysek niye 35 binimizi daha güvenlisine vermeyelim.

Niye sizi bu kadar gerdi bu ESPsiz arabaya 35 bin verilmez lafı? Çıkarlarınıza mı ters düştü beyler?

Mikroekonomi diye bir olay var her insan kendi maddi durumuna göre maksimun faydayı elde etmek ister zaten.

Herşey esp değil herşey ordan burdan birsürü patlayan airbag degil ben bunu soylemeye calistim

Ayrica ne gibi bir çıkarıma ters düşmüş olabilir biraz mantık

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

quote:

Mikroekonomi diye bir olay var her insan kendi maddi durumuna göre maksimun faydayı elde etmek ister zaten.

Herşey esp değil herşey ordan burdan birsürü patlayan airbag degil ben bunu soylemeye calistim

Ayrica ne gibi bir çıkarıma ters düşmüş olabilir biraz mantık

Sıktınız....

• Piyasa kaygısı yoksa O paralara Güzel dizel Fiat Bravo var 120 bg 300 nm tork

• Vw nasil batacak anlamadim yilda 200 milyar avro ceviriyor ... almanyada arac siralamasi yapmis bir arkadas oda yanlis opeli gm aldiktan sonra kalitesi yerlerde surunuyodu ve tekrar baska bi firmaya satildi simdi toparlamaya calisiyo öte yanda vw bunyesinde bmw mercedes klasmaninda olan audi ve porchea gibi markalari barindiriyor ... Turkiye de satisi durdurulan modeller jetta ve caddynin bazi motor secenekleri gerci buna gerek bile yoktu cunku Turkiye de emisyona gore vergilendirme yok yani Turkiye deki kullanicilarin da paniklemesine gerek yok kiskananlar insanlara yanlis yonlendirme yapmasin ben bi toyota kullanicisi olarak yaziyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim eniste beyde var chrome edition 1.4 olani sanruf ve dag haric ful modeli. Yakittan cok sikayetci. Satip dci motorlu arac almayi dusunuyor. Sen bir de ogrencisin. Daha genis, sportif gorunen ve dizel arac bulursun o fiyata.

• türkiye batmadıysa vw batmazboşver millet geyik yapsın .
    lpg ile dizelden az yakar mis gibi gezersin,parçası bakımı ucuz basit uzun yıllardır satılıyor zaten

• O atmosferik motor çok zayıf çekişi çok kötü. Gitsin diyue basınca şehir içinde 1.6 atmosferiklerden çok yakıyor. Uzun yolda sakin sürüşte ise ekenomisi iyi ama. Benim için tam anlamınla çok yakan az kaçan bir araç.
  • Alınır, neden alınmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Kardesim Akillanmadiniz heralde vw almayi aklinin ucundan bile geçirme ilerde vw servisleri kapanirsa sasma, parça arar durusun heryerde

Yazık...

Adam haklı bence neden eksilediniz? VW servisi kapanacak diyorlar birde.

• al tabi kim tutar seni.
    2.elde yüksek zararı göze alıyorsan tabi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.