Şimdi Ara

Volkswagen Passat 2.0 FSi Comfortline alınmalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam uygun fiyatlı ( ya da uygun olduğunu düşünüyorum )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dikkatt...sadece-bir-haftalik-bu-fiyata..passat-ihtisami-115817445/detay/

yarın bu aracı incelemeye gideceğim bütçe max 35 bu araç için ne düşünüyprsunuz passatın tutulan modeli midir ? 2000 motor yakıtta zorlar mı ?

Bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

• Ben alırdım. A dan Z ye araştırmak koşuluyla. Yakıtta biraz fazla yakar ama fazla km yapmadığım için kendi açımdan sorun teşkil etmez. (Yılda 10.000 km yol yapıyorum en fazla) Çok gezersen tüp takıp kullanmak mantıklı.
  • Passat'in tutulan modeli degildir, cok yakar az kacar bence baska bir arac dusunun. Cunku yuz bin km ustu bilmem kac senelik arac alacaginiza sifir arac bile alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yakıt fazla gelebilir.Lpg dersen de Fsi motora takılan kitler tam uyumlu değil rölanti ve yüksek devirde benzin harcar.Maksimum %30 tasarruf olur.

• Alınırsa ömür boyu binilmeli, tabi para yetistirebilirsen

• Teşekkürler yani demeniz o ki alınmaz :D teşekkür ederim arkadaşlar
  • Benzinli 2.000 cc zengin işi olduk artık , para yetiştirebilirsen binmeye al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW JETTA 1.2 TSi ALINMALI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arimayaa

passatın tutlmayan modeli yok.ayrıca motora lpg uygulanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

passatın tutlmayan modeli yok.ayrıca motora lpg uygulanabiliyor.

uygulanabiliyor fakat ışıklarda durunca falan benzine geçmiyor mu? kullanışlı bir sistem değil sanırım?
  • Benim arkadaş aldı FSI. Tüp takılmıyormuş heralde. Kapıda duruyor benzinine para yetiştiremiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

uygulanabiliyor fakat ışıklarda durunca falan benzine geçmiyor mu? kullanışlı bir sistem değil sanırım?

bildiğiniz sıralı sistem.
    ve ciddi tasarruf sağlıyor.
  • Simdinin b segmenti araclari 5-10 sene oncesinin c ve d segmenti araclarindan daha donanimli daha guvenli ve daha konforlu. Sirf gorunuste ust segment diye boyle hurda alinmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Simdinin b segmenti araclari 5-10 sene oncesinin c ve d segmenti araclarindan daha donanimli daha guvenli ve daha konforlu. Sirf gorunuste ust segment diye boyle hurda alinmaz

Öyle bir dünya yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Simdinin b segmenti araclari 5-10 sene oncesinin c ve d segmenti araclarindan daha donanimli daha guvenli ve daha konforlu. Sirf gorunuste ust segment diye boyle hurda alinmaz

Öyle bir dünya yok....

Oyleyse durmak yok hurdaya devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Öyle bir dünya yok....

Oyleyse durmak yok hurdaya devam

Aferin, hemen kaptın isi. Sen de B sınıfı sıfır km hurdalara devam

• Fiyatı uygun.Eğer araç pert veya ağır hasarlı değilse alınır binilir 1.6 motordan ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Levent.

bildiğiniz sıralı sistem.
    ve ciddi tasarruf sağlıyor.

Zaten sorun buradan çıkıyor.Bildiğin Mpi motora uygun kiti uydurarak direkt enjeksiyonlu Fsi motora takıyorlar.Maksimum tasarruf %30 olur.Çünkü rölanti ve yüksek devirde benzin yakar.

• Fiyatı çok uygun. İyice araştırıp alınabilir.

Motorun çok fazla yakacağını zannetmiyorum. Fsi motorlar muadili motorlardan az yakıyor (En azından eski arabam 1.6 fsi idi ve yakıt tüketimi makuldü). Bir tek lpg sorunlu deniyor. Eğer çok kullanmayacaksanız ben olsam alırdım sonuçta fiyatı çok uygun.
  • quote:

Arkadaşlar selam uygun fiyatlı ( ya da uygun olduğunu düşünüyorum )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-dikkatt...sadece-bir-haftalik-bu-fiyata..passat-ihtisami-115817445/detay/

yarın bu aracı incelemeye gideceğim bütçe max 35 bu araç için ne düşünüyprsunuz passatın tutulan modeli midir ? 2000 motor yakıtta zorlar mı ?

Bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

b6 kasa passat işte.iyi midir kötü müdür diye yorum yapmak gereksiz zaten.elbette ki harika araç.yalnız 2.0 olduğu için tek dezavantajı vergisi bu çok önemli bir nokta.yıllık 1000 tl yi aşkın bir vergiyi göze alıyorsanız neden olmasın.fsi motorlara garantili bir şekilde lpg takılabiliyor ayrıca.bizde 1.6 sı var lpg li.takılmama muhabbeti eskidendi.2500 tl gibi bir rakama taktırabilirsiniz.sorun yaşamazsınız.yalnız bu araçlarda lpg sistemi faal iken zaman zaman benzin de tüketiyor bunu da belirtmek isterim.bu yönüyle diğer lpg li motorlar kadar ekonomik olamayabiliyor.ancak 2.0 olduğu için çok da iyi performans alırsınız.1.6fsi ler passat için bir miktar ağır kalıyor.iyi günler dilerim.

• ağır kalsın konforuna değer arkadasim yakittan müzdarip olmazsan güle güle bin keyiflidir sonuçta ralli yapmicaksin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.