Şimdi Ara

volkswagen kalitesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'tan bu araçları siz üretmiyorsunuz...
    Müşterisi olduğunuz firmaları ölesiye savunuyorsunuz, maaşlı çalışan işçileri bile sizin gibi davranmıyordur...
    Zevk bu illa tüm özellikleri daha iyi olan aracı beğeneceğiz diye bir kaide mi var, her markanın kendine göre ayrı bir güzelliği vardır,
    Saygı görmek istiyorsanız saygı göstermesinide bilmeliyiz, elin adamının ürettiği bir şey için birbirimizi kırmaya ne gerek var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari

Allah'tan bu araçları siz üretmiyorsunuz...
    Müşterisi olduğunuz firmaları ölesiye savunuyorsunuz, maaşlı çalışan işçileri bile sizin gibi davranmıyordur...
    Zevk bu illa tüm özellikleri daha iyi olan aracı beğeneceğiz diye bir kaide mi var, her markanın kendine göre ayrı bir güzelliği vardır,
    Saygı görmek istiyorsanız saygı göstermesinide bilmeliyiz, elin adamının ürettiği bir şey için birbirimizi kırmaya ne gerek var

aynen katılıyorum arkadaşım sana

• kesinlikle sana katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

İNŞALLAH
    VW KULLANMAK AYRICALIKTIR

BENCE DÜNYANIN EN KLAS ARABASI AUDİ'DİR

SONRADA VW
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

kesinlikle sana katılıyorum
    quote:

İNŞALLAH

SONRADA VW

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

kesinlikle sana katılıyorum
    quote:

İNŞALLAH

SONRADA VW

• quote:

Tekrar söylüyorum, marka fanatikliği yapmıyorum. Hatta Polo yerine Megane II sahibi olmayı daha çok isterdim ama gücüm buna yetti ve şimdi gayet memnunum. Benim tepki gösterdiğim şey polo'ya "kütüklerin kütüğü" denmesi idi. Bu söz örneğin fiesta ya da 206 için söylenmiş olsaydı ve denk gelseydim yine benzer tepkileri verirdim.
    İşin aslı şu:
    Bizler ekonomik şartlarımızın elverdiği ölçüde, aynı fiyat segmenti içindeki çok farklı otomobiller arasından zevkimize ve amaçlarımıza en uygun olanı seçiyoruz, yani bir seçim yapıyoruz. (Örn: polo yerine fiesta, 206, corsa, xsara, clio, stilo, marea, vectra, astra gibi çok farklı araçlar da alabilirdim) Ve bizim seçimimize kütüklerin kütüğü demek, onu seçen bizlerin de bu laftan biraz da olsa nasiplenmesi demek. yaw bend de mi kütüğüm ki gidip kütük gibi bi araba aldım?

Geçenlerde başka bir konu açıldı, "niye ford fusion alınır ki?" gibi bi başlıktı. O arkadaşa göre de fusion tam bir kütüktü, ancak tartışmalar sonucunda her aracın sınıfına, parasına ve amacına göre değerlendirilmesi gereği ortaya çıktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

quote:

Orjinalden alıntı: legion90

Kalite bakımından VW tüm arabaları kalitelidir ama bu demek olmuyor ki Renault kalitesiz. VW sadece Reno dan biraz daha kalitelidir o kadar.

vw in yaptığı imaj kalitesi sadece. reklamlarını, tanıtımlarını vb. kaliteli yapmakla kaliteli araç mı yapmış olunur. bu kalite hissi tamamen vw in müşterilerine empoze ettiği bir duygu. insanlar araca binerken kalite hissine şartlanmış bir şekildeler zaten. vw bu konuda gerçekten başarılı.

Passat a binen biri olarak muribbi ye katılıyorum doğru söylüyor.. Sırf vw ye biniyorum diye onu savunacakta biri değilim...

Bazı markalar kalitesiz diye ön yargılı yaklaşıldığı gibi vw yede kalitelidir diye ön yargılı yaklaşıldığını düşünüyrum...
    Toplum içinde mercedesle bir tutan kişilere bile tanık oldum vwyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

quote:

quote:

Kalite bakımından VW tüm arabaları kalitelidir ama bu demek olmuyor ki Renault kalitesiz. VW sadece Reno dan biraz daha kalitelidir o kadar.

vw in yaptığı imaj kalitesi sadece. reklamlarını, tanıtımlarını vb. kaliteli yapmakla kaliteli araç mı yapmış olunur. bu kalite hissi tamamen vw in müşterilerine empoze ettiği bir duygu. insanlar araca binerken kalite hissine şartlanmış bir şekildeler zaten. vw bu konuda gerçekten başarılı.

Passat a binen biri olarak muribbi ye katılıyorum doğru söylüyor.. Sırf vw ye biniyorum diye onu savunacakta biri değilim...

Bazı markalar kalitesiz diye ön yargılı yaklaşıldığı gibi vw yede kalitelidir diye ön yargılı yaklaşıldığını düşünüyrum...
    Toplum içinde mercedesle bir tutan kişilere bile tanık oldum vwyi...

dogru senin avensisinden 10 kat daha kalitelidir.

• Daha kalitesiz değil en azından
  • quote:

Daha kalitesiz değil en azından

heee oyle oyle...
  • quote:

bu KALİTESİZ kelimesini neye göre yazdın hayır vw nin genelde tüm kategorideki arabaları toyotanın o kategorideki arabalarından iyide ondan söylüyorum
  • Bir "kalite" lafıdır gidiyor, kalite derken neyi kastediyorsunuz? Kalite sözlük anlamı olarak nitelik demektir, aracın içindeki plastiğin niteliğine bakıp aracın genel niteliği hakkında yorum yapmak mümkün değildir, fakat gerçek olan birşey var ki dünyanın en problemsiz ve en güvenilir araçlarını toyota yaparken vw bu konuda ilk 5 te dahi değil.

quote:

Orjinalden alıntı: karleone

quote:

bu KALİTESİZ kelimesini neye göre yazdın hayır vw nin genelde tüm kategorideki arabaları toyotanın o kategorideki arabalarından iyide ondan söylüyorum

• toyaticilar basmis yine kaciiiiiiiiiiiiiiinnnnn

yav bu kadar kasmaniza gerek yok.
    isteyen istedigi araci aliyor o kadar...
    kesin su ustun bu ustun diye bisey yok ki...
    oyle bisey olsaydi her segmentten yalnizca bir arac bulunurdu herkes de onu alirdi...
  • Markalara rahatsız edici hurda,eşşek,kütük.. vb gibi yakıştırmalar yapmayalım. Bunları söylemedende eleştiri yapılabilir dimi... Rahatsız edici bu tarz mesajlar bundan sonra uyarı alacaklardır.
  • toyato srunsuz ama kalitesizde aynı zamanda,kaliteli olsun sorunlu olsun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 30 Aralık 2006; 14:16:48 >
  • toyota gayette kaliteli.vw de kaliteli tabi
  • quote:

quote:

Bu da vw kullanıcılarının şartlı refleks'e sahip olduğunun göstergesi..

İşte vw'de her zaman kaliteli reklamlar yaparak (arabalar değil) bir şart oluşturuyor ve bazı insan türlerinde de bu reklamlar refleks haline dönüşüyor..(bu forumda yazıp çizdikleri gibi)

Mesela vw reklamın sonunda otomobil aşkına diyor;ne oluyor bu durumda bu tür vatandaşların ağızlarının suyu akıyor ve refleks halini alıyor.

Kısaca vw için kaliteli araba demekle kendinizi avutuyorsunuz..Passat altı sınıf modelleri bence aptal makineler..Dün kü araba ne zaman kaliteli oldu sizin gözünüzde ona da şaşıyorum ya neyse..

İlla ki kaliteden bahsetmek istiyorsanız mercedes bmw lerden bahsedin..

• Ben VW Golf ün sürüş zevkini diger araclarda pek rastlamadım gecenlerde Polo nun test surusune katıldım gercekten rahatlık ve sürüş açısından tatmin ediyor. Uzun lafın kısası VW tüm araçlarında belli bir kaliteyi size garanti ediyor. Birde servisinden edindigim bir bilgiyi paylaşmak isterim, VW tüm tavan kaynakları, laser kaynakla yan çıtala boyunca kaynaklanmış diger araçlarda bu noktasal kaynak ile sınırlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRT 61

Ben VW Golf ün sürüş zevkini diger araclarda pek rastlamadım gecenlerde Polo nun test surusune katıldım gercekten rahatlık ve sürüş açısından tatmin ediyor. Uzun lafın kısası VW tüm araçlarında belli bir kaliteyi size garanti ediyor. Birde servisinden edindigim bir bilgiyi paylaşmak isterim, VW tüm tavan kaynakları, laser kaynakla yan çıtala boyunca kaynaklanmış diger araçlarda bu noktasal kaynak ile sınırlı.

kardeşler burada toyota savunuculuğu yapmayın.volkswagwn konfor olsun güvenlik olsun vs her türlü konuda toyotadan en az 2 gömlek üstündür
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.