Şimdi Ara

Volkswagen Jetta nasıl bu kadar hizli satilabiliyor (29.03.2018) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu zamanda sıfır Jetta almak aklı başında bir adamın yapacağı bir şey değil.

1. Yeni kasası çıktı ve TR'ye gelmeme ihtimali yüksek. Çok yakın zaman TR'de satışı durma ihtimali olan bir aracın sıfır alınmaz.

2. Araç çok kalitesiz. VW'nin diğer modelleri ile alakası yok. Golf'ü falan seven birisiyimdir, VW'ye karşı bir antipatim yok ama bu Jetta'nın işçiliği ve malzeme kalitesi gerçekten çok kötü.

3. Daha uygun fiyata, daha kaliteli ve TR'de satışı devem edecek olan kardeş markanın Octavia'sı var, her türlü Jetta'dan daha mantıklı bir tercih.

Octavia, avrupa pazarında jetta'yı öldürdü de ondan. Zaten Leon'dan bile fazla satılıyor Octavia. Avrupa pazarına gelmesi imkansız artık. Galiba Jetta'nın yenilenmiş hali, ABD ve Brezilya'da satılacaktı. Oraya göre ürettikleri modeli biri getirdi Türkiye'ye, plakalık kısmı ve tamponları biraz farklı. Nadir araçlardan biri Türkiye'de.

TR de Octavia da bitti artık, araç alacak gelir yok.

Octavia ile alakası yok. Jetta ve o sınıftaki sedan hiç bir model Avrupa'da pek varlık gösteremedi. Zaten satamiyordu hiç. Civic sedan satılmadı bile. Bu tür civic, jetta, egea sedan gibi modeller ülkemiz gibi birkaç küçük pazarda tutuyor. Ya hb kasalar sattı ya da sw kasalar Avrupa'da. Octavia Avrupa markası. Sw si geniş, ucuz aile aracı olarak çok tuttu. Liftback tasarımı da sedanlara göre kullanışlı o da tutulmasının diğer nedeni. Vw de jettanin fişini çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Var var, AVM'de yanımdan geçen genç çiftten duyduğumu söyleyeyim: "Anamdan kalan o arsayı satıp alırız o arabayı."

Araç bayide yok, olsa yok satacak yine. Alıcılar elinde parayla bekliyor. Sokakta zibilyon tane Octavia görüyorum.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.