Bildirim
Volkswagen Golf GTI 2013 İnceleme

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
golf r ne alemde acaba ? -
-
Vw yi seviyorum ama Türkiye bayilerini satıcılarını hiçbirini sevmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 3 Mayıs 2013; 23:43:39 > -
-
-
İlk videoda Matt araca aşık oluyor haksızda sayılmaz bu sefer GTI çok çok harika oldu hem teknik hem görsel açıdan. -
Motoru bildiğim kadarıyla 2.0 TSI 200 bg bence Gti için biraz küçük olmuş bbu motor rakipleri Opel Astra Opc 2.0 Turbo 280 bg Renault Megane Rs 2.0 Turbo 265 bg iken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheStig
Motoru bildiğim kadarıyla 2.0 TSI 200 bg bence Gti için biraz küçük olmuş bbu motor rakipleri Opel Astra Opc 2.0 Turbo 280 bg Renault Megane Rs 2.0 Turbo 265 bg iken
RS zaten çok başka bir yerde -
Şu gti lerin jantlarını bi ben sevmiyorum sanırım toparlak toparlak... -
quote:
Orijinalden alıntı: TheStig
Araç 200 bg değil.daha fazla ayrıca rs nin rakibi olarak Golf r rocco r var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X