Şimdi Ara

Volkswagen Golf 7 BlueMotion 3.2 litre/100km. (CO2 emisyonu 85g/km) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
17.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    olumlu veya olumsuz düşünmekle ne zararın olur ne de karın ancak böyle bişey başına geldiği zaman anlarsın,haklısın belkide mükemmel motorlar üretemiyordur vw ama emin ol en sağlam motorlardan biridir... renault'a olan güvenim kalmadı ama eski toroslar filan çok güzel yada dizel yerine kafan rahat benzinli araca bineceksin bu tipte motor sorunları tarih olacak....
    Hangi araçlarmış o fiyata alınacak D sınıfı araçlar 60.000 civarına,insigniamı,passatmı,accordmu,bmw 3 ,mercedes c'mi,toyota corallamı,mondeomu... , ikinci el alırsan tamam bulursun yazdıklarımdan bazılarını o fiyata
    Benzinli motor konusunda bile VW iyi değil ki arkadaşım , bu kadar kısa sürede motor üretip daha sonra geri çeken kaç marka gördün. FSİ ve çift beslemeli motorları biraz soruşturmanı tavsiye ederim. Sen hitler motorda kaldın sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zultaran

Hangi araçlarmış o fiyata alınacak D sınıfı araçlar 60.000 civarına,insigniamı,passatmı,accordmu,bmw 3 ,mercedes c'mi,toyota corallamı,mondeomu... , ikinci el alırsan tamam bulursun yazdıklarımdan bazılarını o fiyata

Toyota avensis var o paraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Toyota avensis var o paraya.

benzinli o bahsettiğin araba, hadi kabul edelim bir tane araba var d sınıfı
    Bu aracın yani golf bluemotion'un rakibi olabilecek bir tek araba var o da auris advanced'tır bana göre tabi kendi fiyat aralığında ,bir a3'lede kıyaslamayın ayıp olur

Orijinalden alıntı: fottili

Benzinli motor konusunda bile VW iyi değil ki arkadaşım , bu kadar kısa sürede motor üretip daha sonra geri çeken kaç marka gördün. FSİ ve çift beslemeli motorları biraz soruşturmanı tavsiye ederim. Sen hitler motorda kaldın sanırım.

Bir renoya göre daha sağlam olduğunu düşünüyorum dostum ,herkes mesela bir ürün vardır, bozdular artık eskileri daha iyiydi filan derler ya seninkide biraz öyle yeniliğe açık olcaksın ,fsi motordan vazgeçmiş adamlar belki verimli değildi şimdi tsi üretiyorlar daha iyi değilmi, daha iyi bir motorla yola devam ettikleri anlamına gelir...Peki sen niye vw araçlarını sevmiyorsun daha bir hafta sürem var siparişimi iptal ettirmek için hala

• quote:

benzinli o bahsettiğin araba bir a3'lede kıyaslamayın ayıp olur

lpg garantili civic hatchback de var C sınıfı isterseniz,120hp dizel motoru da mevcut.
    Unutmadan avensisin motoru da lpg ye tam uyumlu.
    A3 golfün ağabeyi,zaten rakam olarak ona ulaşmak mümkün değil bu noktada.
    Ben 60 bini bir arabaya vereceksem o araba D segmenti olmalı,onun da adı sanı yeri belli.
     Volkswagen Golf 7 BlueMotion 3.2 litre/100km. (CO2 emisyonu 85g/km)
     Volkswagen Golf 7 BlueMotion 3.2 litre/100km. (CO2 emisyonu 85g/km)

• VW araçlarını sevmiyor değilim sadece abartıldığını düşünüyorum. TSİ motor yeni akımın öncülerinden ama hiç bir zaman bana güven vermedi. Çift besleme olanların hemen hemen hepsinin sorun yaratması ve üretilmeyeceğinin açıklanması diğer tek turbolularada pek sıcak bakmamı engelliyor.Sana tavsiyem ise GT line 1.6 Dci Megane olur. Hem performans hem ekonomi yanında da önden çekişte yol tutuşun limitlerini yaşamış olursun.

Orijinalden alıntı: oquzdag

3.2 lt tüketim diye bişi çoğu gerçek hayatta yok.
    istanbul için direk çarpı iki düşünün...

kaç 2 ? ben 3 le çarpıyorum kaç zamandır
    güzel araba lafım yok ama bunun 1,4 dizelini niye çıkarmamışlarki, auristeki veya corolladaki dizel motorla filan, gerçi d sınıfınada 2000 altı motor bir halta yaramaz malum kasa filan,yok hacı ya bu iş olmaz benim çıkarabileceğim para hadi 70 bin olsun,benzinli ve büyük bir kasaya sahip bir araba çok fazla yakıt tüketir,bu maliyetlede lpg taktırmış olsam dahi borçları ödemem zorlaşır,hem sürekli lpgye zam geliyor ,30 kuruş geldi bi gecede demekki tüpçüleride öpecekler yavaş yavaş
    fabrika verisi 6,5 litre 1,6 benzinlinin o 8-9 litreyi bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zultaran -- 5 Aralık 2013; 22:08:05 >
  • Sen objektif ol o zaman,ben golf 7 siparişi verdim clio arabam bozuldu,daha birisi bana bu arabanın sağlamlığını anlatabilirmi...hangi araba almak lazım c veya d segmentinden 65.000 tl limit var,dizel olacak

Sen objektif ol o zaman,ben golf 7 siparişi verdim clio arabam bozuldu,daha birisi bana bu arabanın sağlamlığını anlatabilirmi...hangi araba almak lazım c veya d segmentinden 65.000 tl limit var,dizel olacak

Golf 7.

Ben orada golf e laf atmadim ayrica.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 5 Aralık 2013; 22:25:29 >

güzel araba lafım yok ama bunun 1,4 dizelini niye çıkarmamışlarki, auristeki veya corolladaki dizel motorla filan, gerçi d sınıfınada 2000 altı motor bir halta yaramaz malum kasa filan,yok hacı ya bu iş olmaz benim çıkarabileceğim para hadi 70 bin olsun,benzinli ve büyük bir kasaya sahip bir araba çok fazla yakıt tüketir,bu maliyetlede lpg taktırmış olsam dahi borçları ödemem zorlaşır,hem sürekli lpgye zam geliyor ,30 kuruş geldi bi gecede demekki tüpçüleride öpecekler yavaş yavaş
    fabrika verisi 6,5 litre 1,6 benzinlinin o 8-9 litreyi bulur

Dizelciler ve benzinciler gibi öpemezler tüpçüleri,kimse almaz,mal ellerinde kalır,benzinlide kullanır millet bunu unutmuşsunuz.
    1.4 dizel kaldırmaz bu kasayı.
    1.6 motor gayet yeterli geliyor avensise,taktırır lpg yi keyfinize bakarsınız.
    Hatta 2. elde az km yapmış tertemiz araçları 55e bulabilmek mümkün,lpg siyle beraber hemde.

• Biriside çıkıp golf al dedi sonunda be yok fan filan değilimde az buçuk kararımı verdim sanırım ,aurisle golf arasında çok kaldım,arkadaşta d segmenti avensis önerdi onu daha öncede incelemeiştim ve dizeli 2000 motor olduğu için daha doğrusu çok pahalı olduğu için bana göre onuda eledim,yanlız 65.000 tl'ye auris advanced golf'e göre çok daha dolu bir araba arka kamera bile var ...aurisin abartılı dış tasarımı ve ön konsol tasarımı kararımı golf'ten yana vermemi sağladı.

Biriside çıkıp golf al dedi sonunda be yok fan filan değilimde az buçuk kararımı verdim sanırım ,aurisle golf arasında çok kaldım,arkadaşta d segmenti avensis önerdi onu daha öncede incelemeiştim ve dizeli 2000 motor olduğu için daha doğrusu çok pahalı olduğu için bana göre onuda eledim,yanlız 65.000 tl'ye auris advanced golf'e göre çok daha dolu bir araba arka kamera bile var ...aurisin abartılı dış tasarımı ve ön konsol tasarımı kararımı golf'ten yana vermemi sağladı.

Dogru secim Belki baslarda cok para verdiginizi dusuneceksiniz ama biraz zaman gecsin, goreceksiniz iyi secim oldugunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

+ 1
    bozuk şanzumanı ve yağ yakan motoru ile kaybettiği prestiji 3.2 ile mi sağlayacak yani... bi tanesi çeksin şehir içi 15-20km arası dur kalk ankara istanbul trafiğinde 5 litreden hatta 6 litreden aşağı yaksın hemen aracımı verip alacağım hodri meydan cc açık 70-80km ye sabitleyip düz yolda 3.2 neyin kafası anlamadım..

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

+ 1
    bozuk şanzumanı ve yağ yakan motoru ile kaybettiği prestiji 3.2 ile mi sağlayacak yani... bi tanesi çeksin şehir içi 15-20km arası dur kalk ankara istanbul trafiğinde 5 litreden hatta 6 litreden aşağı yaksın hemen aracımı verip alacağım hodri meydan cc açık 70-80km ye sabitleyip düz yolda 3.2 neyin kafası anlamadım..

O kayıp anca bu DH'nin bilmiş üyeleri arasında olur. VW'nin Türkiye hatta dünyadaki satışlarına ve pazar payına bakın, sonra konuşalım.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    bakıyoruz zaten az çok bir zamanlar kampanyayla çekilişle fiat marka araçların dağıtıldığı ülkemde şimdi golf polo dağıtıyorlar.. jetta polo satışlarının en az %70-80 filo şirket araçları kaç tane full donanımlı araç satıyorlar..

asıl dh in çok bilmiş vw çalışanları satıcıları başta ben olmak üzere bu aracın sıkışık trafikte 3.2lt hatta 4 litre yaktığını video çekimli kanıtlayın hemen gidip her eksisine rahmen aracımla değiştireceğim.. boş boş vaatlerle kandırılmaktan bıktıkkk hd nin bilmiş değilde bilen üyeleri olarak...

Orijinalden alıntı: öcüü..

bakıyoruz zaten az çok bir zamanlar kampanyayla çekilişle fiat marka araçların dağıtıldığı ülkemde şimdi golf polo dağıtıyorlar.. jetta polo satışlarının en az %70-80 filo şirket araçları kaç tane full donanımlı araç satıyorlar..

asıl dh in çok bilmiş vw çalışanları satıcıları başta ben olmak üzere bu aracın sıkışık trafikte 3.2lt hatta 4 litre yaktığını video çekimli kanıtlayın hemen gidip her eksisine rahmen aracımla değiştireceğim.. boş boş vaatlerle kandırılmaktan bıktıkkk hd nin bilmiş değilde bilen üyeleri olarak...

Doğru doğru, tüm dünyada böyle zaten.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.