Şimdi Ara

Volkswagen Beetle GSR'yi ortaya çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde Altınoluk-Edremit arasında bunlardan 5-6 tanesi , makas ata ata gidiyorlardı. Uğur böceği desenli...N11.com'un arabaları.
  • Performans olarak gayet tatmin edici olacaktır teknik verileri hoşuma gitti,manuel vites üretilmesi de isabet olmuş. Beetle ülkemizde kalitesine göre pahalı satılıyor malesef.İç mekanda özellikle kapının üstünde ki parlak plastik kısım çok kötü keşke hiç koymasalarmış daha iyi.Showroomda incelerken bile sağından solundan kalkmalar yaptığını gördüm,kısa sürede yerinden çıkacak bir parça gibi duruyor,kolçağı çok dandirikten olmasa da olurmuş gibi bir hali vardı ve şuan aklıma gelmeyen başka noktalarında da sıkıntısı vardı.Fiyatı ucuz olsa 40 bin liradan başlıyor olsa hataları,kötü yerleri göze batmaz ama 55-58 bin lira başlangıç fiyatı olan bir araçta bu tür kusurlar komik.İkinci elde ucuzlayınca tercih etmeyi düşünebilirim,sıfır almak çok mantıksız ve pahalı geliyor bana.
  • şu arabanın iç mekanı caddy'den hallice.
  • Çok güzel olmuş.
  • 2002 model amerikAn versiyonunu iki ay kullandım geçen sene. İç mekan gerçekten çok kötü idi. Sert plastik her yer ve acayip ses yapıyordu. Son modelini geçenlerde bayide inceledim aynı hamam aynı tas. Hele o parlak plastiik kaplamalar öldürdü beni. Dış süper ama içi 5 para etmez maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

şu arabanın iç mekanı caddy'den hallice.

Otomobil dünyamda yok denecek kadar yorumum ve konum var. Herkeside tanimiyorum ama surekli takip ediyorum burayi. Senin yorumlarini gorunce sinirlerim bozuluyor. Otomobil genelde objektif olarak hic yorum yapmayan üye sensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Otomobil dünyamda yok denecek kadar yorumum ve konum var. Herkeside tanimiyorum ama surekli takip ediyorum burayi. Senin yorumlarini gorunce sinirlerim bozuluyor. Otomobil genelde objektif olarak hic yorum yapmayan üye sensin.

aracın iç mekanını inceledin mi ?
  • quote:

quote:

quote:

yorumum sırf bu konu için değildi genel olarak söyledim. bizde 2004 vtec es sahibiyiz ve hondayı cok severim ama objektif bakmayı biliyorum araçlara. Senin yorumlarını görünce diyorumki yanımda olsada vursam iki üç tane suratına.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yorumum sırf bu konu için değildi genel olarak söyledim. bizde 2004 vtec es sahibiyiz ve hondayı cok severim ama objektif bakmayı biliyorum araçlara. Senin yorumlarını görünce diyorumki yanımda olsada vursam iki üç tane suratına.

vurmak falan az yavaş olalımda !

Ben mümkün oldugunca incelediğim araçlara yorum yaparım. Bazen dalgaya vurdugumuz konularda oluyor , bazen ciddi tartışmalarımızda. Ben burda yıllardır yazarım , çizerim , test yaparım , paylaşırım. Hakkını hakeden araçların hepsine hakkını veriririm.

Ciddi yazdıgım konularda objektif davranırım. Yeri gelir dalgaya alarak konusurum. He bu konuda gerçekten yazdım , caddy'den hallice iç mekanı var yeni beetle'ın.

Honda'yı severim orası ayrı , altınızda ki araç da civic'in en güzel serilerinden biri ve 110 hp ile yakıt - performans oranı bence mükemmel bi araç ama iç mekanının leş oldugu gerçeğini değiştirmiyor. Yeni civic konusunda defalarca bi çok kişi ile tartıştım , neden ? Objektif konusup yeni civic'i eleştirdim diye.

Eğer THT facebook grubunda takılıyorsanız , orada da yorumlarımı , tartışmalarımı görürsünüz. Hakkı olmayan araçlara istenen saçma sapan fiyatlardan tutunda , honda'dan başka markalara söylenen abest yorumlara kadar bi çok tartışma içinde oluyorum.

He size bunların hesabını vermek zorunda da değildim ama yok agzının ortasına çakarım falan , bunlar yakışık olan kelimeler değil. Kimse kimseyi tanımadan , bilmeden , asarım - keserimli konuşma yapmasın. Herkes haddini bilerek yorum yapsın. Burası bi forum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 20 Temmuz 2013; 19:27:11 >

• beetle güzel araç her şekliyle
  • bu arabanin dizaynini bir tek ben mi sevmiyorum?

• quote:

Caddy'mi yapma anil gozunu sevim

Tamam cok iyi degil kabul ediyorum ama bu araca binen adam ic mekana fazla takili kalmaz

Abarttigin kadarda kotu degil

• O kadar da kötü değil.

Ben beğeniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Fiyat nedir fiyat?

Biz alamak kardeşim
  • 35.000TL'ye baz paketi, 45000'e de full olanı alınır bence.

Daha pahalı olursa Polo GTI alınır ne de olsa üst segment.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

35.000TL'ye baz paketi, 45000'e de full olanı alınır bence.

+1. Araç porschea benziyor gerçekten güzel
  • quote:

Abi git orucunu ac gozunu sevim

Norvece goremi niyet ediyorsun nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

A sınıfı Vosvos Kaplumbağa Polo GTI'dan elbette ucuz olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

A sınıfı Vosvos Kaplumbağa Polo GTI'dan elbette ucuz olacak.

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Fiyat nedir fiyat?

Biz alamak kardeşim

Aliriz be kardo, hurda yasasi bi ciksin da hele

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.