çok iyi bir oyuncu değil ama Türk olduğu için elimizde tutmamız lazım yedek olarak Türk olmasaydı hemen satarlardı
quote:
Orjinalden alıntı: lombi
Ulan şu Selçuk 2. lig topçusu bile değil.
zaten 11 e düşünülmüyor bu sene yedek oturcak ki bence o mevkiye alternatif olarak Selcuktan iyisi olmaz.
volkan senelik ne kadar alıcak ?
2 milyon avrooooooo
quote:
Orjinalden alıntı: realitych
quote:
Orjinalden alıntı: lombi
Ulan şu Selçuk 2. lig topçusu bile değil.
çok iyi bir oyuncu değil ama Türk olduğu için elimizde tutmamız lazım yedek olarak Türk olmasaydı hemen satarlardı
mantıklı.
Volkanın sözleşmesinde "Sezon boyunca saçına jöle sürülmeyecek ve her yenilen hatalı golden sonra (hatalıydım özür dilerim) demeyecek, onun yerine hatalı gol yememek için çalışmaları sıkılaştırıp az hata yapacak" maddesi olsa iyi olur hani.Kafasına jöle sürünce rüzgarın etkisiyle beyni donmuş gibi oluyor ve ne yapacağını bilemiyor, yenilmeyecek golleri yiyor.
Volkan'dan bahsetmeye gerek yok.(nasıl yorumlarsınız size kalmış)
Şu Selçuk topçu oldu biz sürünüyoruz ya, bir de utanmadan gelen herkes bu adamı tutuyor ya ben çözemiyorum bu işi. Bu herifte gördükleri benim göremediğim şey nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Şu Selçuk topçu oldu biz sürünüyoruz ya, bir de utanmadan gelen herkes bu adamı tutuyor ya ben çözemiyorum bu işi. Bu herifte gördükleri benim göremediğim şey nedir?
şimdi bize göstermediği ama kapalı kapılar arkasında her teknik direktöre gösterdiği şeyi mi soruyorsun
fenerin en zayıf halkası kaleci volkan olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
şimdi bize göstermediği ama kapalı kapılar arkasında her teknik direktöre gösterdiği şeyi mi soruyorsun