Şimdi Ara

Volkan'ın Milli Takıma Geri Alınması Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Volkan'ın kesinlikle bu turnuva sürecinde milli takıma alınmaması lazım. Alınsa bile yedek kulübesinde oturmalı. Bu takımın 3 maçta 1 puanı varken takıma sırtını dönen Volkan'a işlerr düzelince ihtiyacımız yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

    Her ne kadar futbolseverlerin %90ı bu adamdan nefret etse de

    Her ne kadar çok saçma goller yese de

    Her ne kadar Romanya , Macaristan ve Hollanda maçlarında yaptığı inanılmaz hatalarla 2014 Dünya kupasına gitmemize mani olsa da

    Volkan geri alınmalı. Babacanla , Mertle , Onurla olacak iş değil bu.

    ""Her ne kadar çok saçma goller yese de

    Her ne kadar Romanya , Macaristan ve Hollanda maçlarında yaptığı inanılmaz hatalarla 2014 Dünya kupasına gitmemize mani olsa da ""

    Ee kardeşim başka maç kaldı mı ki? Daha ne yapması lazımdı? Dönüp kendi kalemize gol mu atsaydı?
    Türkiye'de şuanda en iyi kaleci Onur kıvraktır. Zoruna gitmesin!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli forma altında kime küfrediliyorsa hepsi stadı terk edebilir. Gerekirse o sahada kalmasın ama üzerinde ay-yıldız varken de kimseye küfredilmesin.

    Bu takım buraya kadar Volkan Babacan'la geldi. Bundan sonra da sakatlık olmadığı sürece Volkan Babacan la devam edecektir. (Bir anda aklıma Aragones döneminde kupa finalinde Beşiktaş'tan yediği goller geldi. Aragones de finale kadar V.Babacan ile çıktık final maçı onun hakkı demişti )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baytar

    Milli forma altında kime küfrediliyorsa hepsi stadı terk edebilir. Gerekirse o sahada kalmasın ama üzerinde ay-yıldız varken de kimseye küfredilmesin.

    Bu takım buraya kadar Volkan Babacan'la geldi. Bundan sonra da sakatlık olmadığı sürece Volkan Babacan la devam edecektir. (Bir anda aklıma Aragones döneminde kupa finalinde Beşiktaş'tan yediği goller geldi. Aragones de finale kadar V.Babacan ile çıktık final maçı onun hakkı demişti )

    Aynen öyle beğensek de beğenmesek de volkan babacan bu takımın kalesine ilk geçtiğinde 3 maçta 1 puanımız varken şimdi playoff oynama noktasına geldik. Eğer gidersek turnuvada da o kalede olmalı. volkan demirel çok pişmansa 2018 dk elemeleri için kadroya alınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaleci sorunumuz yok. volkan babacan çok iyi. yedekler onur ve mert de yeterli. volkan demirel ancak dördüncü kaleci olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JampolPapa

    quote:

    Orijinalden alıntı: Surveillance

    Volkan'ı eleştirenler empati yapsınlar ve bir de şöyle düşünsünler bakalım;

    Fenerbahçe - Galatasaray derbisi oynamıyorsun, Milli formayla kendi milletinin önünde, kendi ülkende ve kendi sahanda daha maç başlamadan hadi anasını eşini falan geçtim, kundaktaki kız çocuğuna akla hayale gelmeyecek küfürler edilecek ve sen hiç bir tepki vermeyeceksin öyle mi? Öyle adamın kusura bakmayın da adamlığını seveyim ben...

    Sokakta yürürken bırakın küfürü emsal yaşlarda biriyle göz göze gelip bakışınca kavga çıkaracak tipler burada Volkan'ı eleştiriyor.

    Volkan Demirel daha Hırvatistan maçında yapması gerekeni geç de olsa yapmıştır. Benzer duruma maruz kalan futbolcuların hepsi de aynı tepkiyi koymalıdırlar.

    Bundan sonra da milli maçlar hiçbir İstanbul takımının, Bursa'nın yada Trabzon'un stadında oynanmamalıdır. Bu takımların taraftarları milli takım seyircisi olma özelliğine sahip değiller çünkü.

    Konya gibi, Sivas gibi, Eskişehir gibi, Mersin gibi kulüp ayrımaksızın sahada Ay-Yıldızlı formayla mücadele eden tüm futbolculara destek verecek seyirciler önünde oynanmalıdır.

    Bu şartlarda ne Volkan Demirel, ne Burak Yılmaz ne de başka bir x futbolcu sahayı terketmek zorunda bıraktırılmaz.

    Yav he he arkadaş+Blok
    2005 doğumlular sanıyorlar ki sadece Volkan'a küfür edildi Milli maçlarda. Hayatınızda Milli maça gitmediğiniz o kadar belli ki. Küfredilen herkes stadı terk etse 2-3 futbolcumuz kalırdı.

    Ulan gerzek gerzek mesajlar yazıp adamın asabını bozma.

    Gir profilime kaç doğumlu olduğum yazıyor.

    Gerçek hesap bile kullanamayacak trollükte ergensin, bir de buraya gelip ahkam kesiyorsun...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: faaty

    kaleci sorunumuz yok. volkan babacan çok iyi. yedekler onur ve mert de yeterli. volkan demirel ancak dördüncü kaleci olur.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.