Şimdi Ara

Volkan'ı Atmayan Kamil Abitoğlu'ndan Çıldırtan Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Le Lion

quote:

yahu bitti gitti

hala volkan

kaleye başkası geçse kazanacaktınız gibi konuşmanın anlamı yok volkandan önce ruhsuz ruhsuz penaltı atan futbolcularınıza bi bakın...

Kötü penaltı kulianan oyuncuların hesabı bize ait. bu konuyla ne alakası var??
    ben hala bu fenerlilerin alakasız yorumlarını çözemedim. adam atmam gerekirdi demiş siz gelmişsiniz ama siz kötü ruhsuz penaltı attınız diyorsunuz.
    mevzu ile ne alakası var o ayrı konu bu ayrı konu.

@Eser.

şöyle bir bloğu kaldırayım dedim, yine incir çekirdeğini doldurmayan bir yorum yapmışsın.

Baskı yüzünden atılmayan yüzlerce futbolcu var. taktınız volkana kaç gündür melo suçsuz günahsız melek gibi tek volkanı hedef alıyorsunuz...

melo o maç bir şey yaptı mı? geçmişleri konuşacaksak sabri melo volkan caner emre gibi oyuncuların çirkeflik çetelelerini çıkaralım, maç daha oynanmadan oturup onları tartışalım. nasılsa mevzu eninde sonunda bu oyuncuları gelecekse gerçekten bunu yapalım. ben maç ve pozisyon üzerinden gidip hakemin o pozisyonu nasıl bir kafayla yorumladığına dair açıklamayı paylaştım. niye tutup diğer pozisyonlara hatta diğer maçlara çekiyorsunuz, ne alakası var şu haberin bu maçtaki diğer pozisyonlarla hatta diğer maçlardaki başka anlarla. onları ayrı başlıklarda tartışırız, şu haberle ne alakası var geçen sezonki melonun

Aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmaktan sıkıldım

aç olay aynını dikkatlice izle

melonun geçmişte yaptıkları için volkan nispet olsun diye klasik yanından koşup havaya sıçrayacaktı melo dabunu görünce sırtını döndü engelledi

ha önünü geliyor adam niye dönmesin dersen sağına dönmek varken neden volkanın önüne dönüyor derim bende.

neyse hakem zaten rezeletti maç içinde 2 takımada kaybetmeyi hakeme bağlamak da saçma olur.

Sizlerde harbiden utanma yok Melo kimildamiyor bile yerinden ne bicim insanlarsiniz siz ya o kadar alanda kimildamayan oyuncuya kosup giden Volkan hicmi utanma yok sizde.
    Mantik, Dürüstlük zaten aramiyorum ama insan biraz olsun utanir ya.

Lütfen gözlük takıp izleyin şunu sizinde meloyu savunmak için yapmayacağını şey yok yazık

Gözlügü kendin tak baya ihtiyacin var. Adam penaltiyi kacirip takili kaliyor senin cirkef kalecin zipliyor o kadar bos alanda Meloyu buluyor.
    Neyine bakliacak daha sizin icin her sey mubah zaten. Birde yazdigim gibi utanma, dürüstlük zaten aramadigimi yazmistim ya kisaca sizin zihniyetiniz bu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.