Şimdi Ara

Volkan'ı Atmayan Kamil Abitoğlu'ndan Çıldırtan Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Le Lion
    Tüm konu boyu hakemin volkanı atması gerektiğini söylediğini yazıp durmuşsun ulan dışardan nasıl komik görünüyo ya. Dostum haber yalan yalan öyle bi açıklama hakem tarafından hiç yapılmadı yani. Nasıl da inanmış ya.
    İlk defa yeniliyolar sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdemir kullanıcısına yanıt
    Kalkıp ta GS aleyhine yaptıklarını yazmaya kalkmayın.. ne demek? sen yazarken iyi..
    yukarıda senin kafadaki renktaşlar da aynı şeyleri yazdı onlara bu hususta verdiğim cevaplar senin için de geçerli

    benim de hakemin taraf tuttuğu veya iyi maç yönetti iddiam yok zaten.
    haberde hakemin o pozisyonu hangi mantıkla (veya mantıksızlıkla diyelim) yorumladığı yazıyordu onu paylaştım.

    ama paylaşmaz olaydım, melonun geçen senelerdeki maçlarına saranları mı ararsın, maçta sanki sadece fb aleyhine karar verilmiş hiç gs aleyhine karar verilmemiş gibi yok telles yok emre bıdı bıdı yapanları mı ararsın, siz sanki penaltıları çok güzel attınız da volkanın atlamasına laf ediyorsunuz diyenleri mi ararsın, konuyla alakasız bir yığın mesaj.

    aslında bunları anlıyorum, böyle yaparak kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar. yav zaten size kupayı hak etmediniz diyen yok ki. vicdanınız rahat olsun hakkınız olanı aldınız.
    ama şurada telles ayağına bastı kırmızı deyip, telles in en ufak müdahalesinin olmadığı pozisyonda sarı görmesini dile getirmemek veya kolundan top dışarı çıktı penaltı vermedi deyip, ceza sahası dışında volkanın topa elle müdahalesini görmemek veya bekir burak mücadelesinde bekir e kırmızı dahi verilebilecekken buraka faul çalınması gibi şeyleri görmemek tamamen kendini rahatlatmadır.

    ama ben böyle yapmıyorum. onu da görüyorum onu da görüyorum, söylüyorum. ama siz hala melo döndü mü kaydı mı o hesaplara giriyorsunuz. hakem bile kabul etmiş aslında kırmızı vermem gerekiyordu demiş siz hala kendi yarattığınız doğrulara inanıyorsunuz. aynı şike sürecinde yarattığınız kendinize has naçizane doğrularınıza inandığınız, kimseleri haklı görmediğiniz gibi.

    @cdemir




  • aimar A kullanıcısına yanıt
    @aimar

    Doğruları söylemenin, kendi aleyhine yapılan hataları sanki rakip aleyhine hiç hata yapılmamış gibi satır satır sıralayıp, yazanların kendilerini rahatlatma çabalarının dışarıdan göründüğü kadar komik görünmediğinden eminim.

    haberin doğruluğuna gelirsek, ben teyit edecek bir yer bulamadım senin var galiba direk yalan yalan diyorsun.
    ben doğru da demedim zaten, doğru olduğunu varsayıp paylaştım dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Lion

    @aimar

    Doğruları söylemenin, kendi aleyhine yapılan hataları sanki rakip aleyhine hiç hata yapılmamış gibi satır satır sıralayıp, yazanların kendilerini rahatlatma çabalarının dışarıdan göründüğü kadar komik görünmediğinden eminim.

    haberin doğruluğuna gelirsek, ben teyit edecek bir yer bulamadım senin var galiba direk yalan yalan diyorsun.
    ben doğru da demedim zaten, doğru olduğunu varsayıp paylaştım dedim.

    Haberin kaynağı bir kere güvenilir değil. İkincisi bi hakemin böyle bi şey düşünse bile bunu söylemesi mantığına yatıyo mu?
    Saçma sapan doğru olma ihtimali çok düşük bi haberi paylaşıp ben bunu doğru olduğu varsayımınında bulunarak yazıyorum demek de anlamsız bi durum. Hakem çıksa bu açıklamayı canlı yayında yapsa herkes üzerine konuşurdu ama fanatik haberleriyle burda hakemlere laf söyleyip fenerbahçelilerle tartışmak saçma. Haberin yalan olduğunu sen de tahmin ediyosun hazımsızlık bu yaptığın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • - Yazdıklarım sadece sana özel değil.
    Günlerdir sanki hakem Volkan'ı atmamışta GS kupayı kaybetmiş gibi yorumlar yapanlar var.
    Her Volkan konusuna cumburlop ataladıklarına göre ayrı bir konu açmadım. Nasıl olsa buraya gelirler diye buraya yorum yaptım.

    - Her şeyde bir alaka arıyorsun. Peki birilerinin bi tarafından uydurduğu haberi gelip burda doğruymuş gibi yorum yapmak neyle alaka ????


    - Doğruları söylemek vb değil senin derdin. Eğer doğruları söylemek isteseydin.

    Birincisi uydurma haberi gelipte burda doğru diye yorumlamazdın.

    İkincisi. Şıkışınca söylediğin aman da ben hakem FB 'yi kolladı demek istemedim. Ben olan bir şeyi yazdım demezdin.

    En baştan açık açık söylerdin.
    "Hakemin taraflı olduğunu düşünmüyorum.
    Ama FB lehine aleyhline şunları şunları yaptı. GS lehine aleyhine de bunları bunları yaptı. Maçı bence kötü yönetti." derdin.

    - Lafı cımbızla alıyorsun.
    Herkes takımı aleyhine yapılanları yazabilir.. Ben karışmam ona
    Benim cümlemi tam olarak okusaydın anlardın orda neyi kasteddiğimi.
    (Belkide anladın da işine gelmedi. )

    Bak bir cümle öncesinde ne yazmışım.

    Hakem GS' ı kolladı vb gibi bir iddaam da yok...

    Yani diyorum ki. Ben bu verdiğim örnekleri , bakın işte aslında hakem GS' a yardım etti diye vermedim.
    Hakemin kötü olduğunu, iki taraf aleyhine de kararlar verdiğini belirtmek için verdim.
    Boşu boşuna bana gelipte ne diyorsun sen hakem GS'ı kolladı diye yazmayın.

    Demek istedim.
    Ama demek ki anlaşıldığı halde anlamamazlığı vurulmaması, için böyle açık açık yazmam gerekiyormuş.

    Bu yazdıklarım dan da öyle yarım yamalak, içinden cımbızla cümleler çekip de beni yine bana boşu boşuna bir sürü şeyler yazdırma lütfen.




  • Kaynak güzelmiş
  • Şu hakemi konuşmayı bırakın ya. Her maç aynı terane.
    Sanki takımın çok güzel futbol oynadı da hakem maçı katletti. Adam gibi top oynayacak Galatasaray ondan sonra hakemi eleştireceksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    yahu bitti gitti

    hala volkan

    kaleye başkası geçse kazanacaktınız gibi konuşmanın anlamı yok volkandan önce ruhsuz ruhsuz penaltı atan futbolcularınıza bi bakın...

    Hangi ruhtan bahsediyorsun sen ya ?
    Sanki 2 penaltiyi kacirmadi sizin ruh sahibi oyunculariniz görende 3-0 aldiniz sanicak penaltilarda bos yorum yapmada üstünüze yok.
    Kaleciniz tüm cirkefligine ragmen son atista kacirsaniz görürdük o ruhu birde laf soktum saniyorsun laf ola torba dola sizinkisi.
  • Maçı penaltılara bıraktırırsan olacağı bu, rezil bir oyun sergiledik doğru düzgün atağımız yok geçen seneki kupada ezdiğimiz takıma bu sene ezildik, bizim takıma bunlar müstahak , futbolcuların alayı ruhsuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Lion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Lion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    yahu bitti gitti

    hala volkan

    kaleye başkası geçse kazanacaktınız gibi konuşmanın anlamı yok volkandan önce ruhsuz ruhsuz penaltı atan futbolcularınıza bi bakın...

    Kötü penaltı kulianan oyuncuların hesabı bize ait. bu konuyla ne alakası var??
    ben hala bu fenerlilerin alakasız yorumlarını çözemedim. adam atmam gerekirdi demiş siz gelmişsiniz ama siz kötü ruhsuz penaltı attınız diyorsunuz.
    mevzu ile ne alakası var o ayrı konu bu ayrı konu.

    @Eser.

    şöyle bir bloğu kaldırayım dedim, yine incir çekirdeğini doldurmayan bir yorum yapmışsın.

    Baskı yüzünden atılmayan yüzlerce futbolcu var. taktınız volkana kaç gündür melo suçsuz günahsız melek gibi tek volkanı hedef alıyorsunuz...

    melo o maç bir şey yaptı mı? geçmişleri konuşacaksak sabri melo volkan caner emre gibi oyuncuların çirkeflik çetelelerini çıkaralım, maç daha oynanmadan oturup onları tartışalım. nasılsa mevzu eninde sonunda bu oyuncuları gelecekse gerçekten bunu yapalım. ben maç ve pozisyon üzerinden gidip hakemin o pozisyonu nasıl bir kafayla yorumladığına dair açıklamayı paylaştım. niye tutup diğer pozisyonlara hatta diğer maçlara çekiyorsunuz, ne alakası var şu haberin bu maçtaki diğer pozisyonlarla hatta diğer maçlardaki başka anlarla. onları ayrı başlıklarda tartışırız, şu haberle ne alakası var geçen sezonki melonun


    Aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmaktan sıkıldım

    aç olay aynını dikkatlice izle

    melonun geçmişte yaptıkları için volkan nispet olsun diye klasik yanından koşup havaya sıçrayacaktı melo dabunu görünce sırtını döndü engelledi

    ha önünü geliyor adam niye dönmesin dersen sağına dönmek varken neden volkanın önüne dönüyor derim bende.

    neyse hakem zaten rezeletti maç içinde 2 takımada kaybetmeyi hakeme bağlamak da saçma olur.


    Sizlerde harbiden utanma yok Melo kimildamiyor bile yerinden ne bicim insanlarsiniz siz ya o kadar alanda kimildamayan oyuncuya kosup giden Volkan hicmi utanma yok sizde.
    Mantik, Dürüstlük zaten aramiyorum ama insan biraz olsun utanir ya.




  • Bize hakem hakem diyorsunuz ezikler diyenlerin haline bakıyorum da beter olun diyorum size her maç bir abitoğlu lazım
    Beter olun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan atılmalıydı evet ama kaleye futbolcu da geçse Yekta'nın o penaltısını kurtarırdı muhtemelen
  • konuda galatasaray taraftarından çok fb taraftarı var. şu bölüme diğer taraftarların girmesi yasaklansın.


    hakemlik kural neyse onu uygulamaktır.
  • Yine uydurma basın haberleri.

    geçen bi gif vardı gösteriyordu melo geriye adım atıyordu.burda volkan kırmızı görse asıl yanlış olurdu.ve canere selçuk ve hatırlamadığım oyuncunun sarı kartlık 2 faulü var verilmedi ve selçuk sarı kartlıyken hakeme fiili bir tepki gösterdi sarı görmesi lazımdı atılacaktı yani o yüzden boş muhabbet bunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

    konuda galatasaray taraftarından çok fb taraftarı var. şu bölüme diğer taraftarların girmesi yasaklansın.


    hakemlik kural neyse onu uygulamaktır.

    Hakem o zaman çooooook daha öncelerdeki, savunma oyuncusu topa ceza sahasın içerisi içinde elle müdahale ederse PENALTI verilir kuralını uygulayacaktı...

    Hakem Emre nin ayağına kasıtlı basan Telles'e amenna desin. GS'lı oyuncunun elinden dışaraya çıkan topa sadece korner desin.

    Ama Volkan'ı assın kessin biçsin.. Keser gibi kendi tarafınıza yontun durun bakalım :)
  • Ne güzel yaa, göstere göstere tartışmasız bir kararda verilen yanlış kararı savunmak için yoruma açık pozisyonları kullanmak? İşte bunlar hep ........ (noktalı yerleri doldurunuz)
  • Telles'in sarısı hatalıydı ama o zamana kadar çoktak en az 1 sarı görmüş olması lazımdı. Maç içinde net penaltı verilmedi, yani ilk 90 dakikada hakemin kararları Fenerbahçe aleyhine, uzamadan bitecekti maç normalde.
  • Ya amma uzattınız kıçı kırık bir kupa. 2 senedir alıyorsun da ne oluyor, ne geliri, prestiji var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xakah74

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Lion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Le Lion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Natalie D.

    yahu bitti gitti

    hala volkan

    kaleye başkası geçse kazanacaktınız gibi konuşmanın anlamı yok volkandan önce ruhsuz ruhsuz penaltı atan futbolcularınıza bi bakın...

    Kötü penaltı kulianan oyuncuların hesabı bize ait. bu konuyla ne alakası var??
    ben hala bu fenerlilerin alakasız yorumlarını çözemedim. adam atmam gerekirdi demiş siz gelmişsiniz ama siz kötü ruhsuz penaltı attınız diyorsunuz.
    mevzu ile ne alakası var o ayrı konu bu ayrı konu.

    @Eser.

    şöyle bir bloğu kaldırayım dedim, yine incir çekirdeğini doldurmayan bir yorum yapmışsın.

    Baskı yüzünden atılmayan yüzlerce futbolcu var. taktınız volkana kaç gündür melo suçsuz günahsız melek gibi tek volkanı hedef alıyorsunuz...

    melo o maç bir şey yaptı mı? geçmişleri konuşacaksak sabri melo volkan caner emre gibi oyuncuların çirkeflik çetelelerini çıkaralım, maç daha oynanmadan oturup onları tartışalım. nasılsa mevzu eninde sonunda bu oyuncuları gelecekse gerçekten bunu yapalım. ben maç ve pozisyon üzerinden gidip hakemin o pozisyonu nasıl bir kafayla yorumladığına dair açıklamayı paylaştım. niye tutup diğer pozisyonlara hatta diğer maçlara çekiyorsunuz, ne alakası var şu haberin bu maçtaki diğer pozisyonlarla hatta diğer maçlardaki başka anlarla. onları ayrı başlıklarda tartışırız, şu haberle ne alakası var geçen sezonki melonun


    Aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmaktan sıkıldım

    aç olay aynını dikkatlice izle

    melonun geçmişte yaptıkları için volkan nispet olsun diye klasik yanından koşup havaya sıçrayacaktı melo dabunu görünce sırtını döndü engelledi

    ha önünü geliyor adam niye dönmesin dersen sağına dönmek varken neden volkanın önüne dönüyor derim bende.

    neyse hakem zaten rezeletti maç içinde 2 takımada kaybetmeyi hakeme bağlamak da saçma olur.


    Sizlerde harbiden utanma yok Melo kimildamiyor bile yerinden ne bicim insanlarsiniz siz ya o kadar alanda kimildamayan oyuncuya kosup giden Volkan hicmi utanma yok sizde.
    Mantik, Dürüstlük zaten aramiyorum ama insan biraz olsun utanir ya.

    Lütfen gözlük takıp izleyin şunu sizinde meloyu savunmak için yapmayacağını şey yok yazık




  • Fanatik gazetesinin haberine göre yorum mu yapıyorsunuz ? Bu kadar mı düştünüz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.