Şimdi Ara

Volkan Demirel'in Hataları (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
2
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu Fenerbahçeli arkadaşları da ilgilendiriyor, onların yorumlarını da bekliyorum. Genellikle milli takımdaki hatalarını göz önünde tutmak için fenerbahçede yediği pek çok hatalı golü eklemedim.

Yıllarca Hakan Şükür, Rüştü, Tuncay, Servet, Sabri, Gökhan Zan, Emre B., Selçuk, Semih, Arda, Burak, Gökdeniz, Umut vs. pek çok milli takımda forma giyen futbolcu çok ağır eleştirilere maruz bırakıldı, milli takımı hak etmediği, milli takım için yaşlı, yetersiz olduğu vs. pek çok ağır ithamlara maruz bırakıldı.

Bugün gelinen noktada kimsenin bunca yıldır milli takım kalesinde bize çektirmesine rağmen ısrarla milli takım bünyesinde yer alan ve 1. kalecilik yapan bu adama tepki koyulmaması medya ve taraftar bazında zerre hoşuma gitmiyor.

• Sadece Volkan mı suçlu güzel kardeşim? Madem milli takımı bu kadar düşünüyorsun bu videoyu tek kişiye hitaben ekleyeceğine Volkan, Burak, Semih, Selçuk'dan karma bir mix yapsaydın daha adil bir insan olurdun gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

Konu Fenerbahçeli arkadaşları da ilgilendiriyor, onların yorumlarını da bekliyorum. Genellikle milli takımdaki hatalarını göz önünde tutmak için fenerbahçede yediği pek çok hatalı golü eklemedim.

Yıllarca Hakan Şükür, Rüştü, Tuncay, Servet, Sabri, Gökhan Zan, Emre B., Selçuk, Semih, Arda, Burak, Gökdeniz, Umut vs. pek çok milli takımda forma giyen futbolcu çok ağır eleştirilere maruz bırakıldı, milli takımı hak etmediği, milli takım için yaşlı, yetersiz olduğu vs. pek çok ağır ithamlara maruz bırakıldı.

Bugün gelinen noktada kimsenin bunca yıldır milli takım kalesinde bize çektirmesine rağmen ısrarla milli takım bünyesinde yer alan ve 1. kalecilik yapan bu adama tepki koyulmaması medya ve taraftar bazında zerre hoşuma gitmiyor.

Volkandan iyi türk kaleci mi var abi ? Kimi koyacan Onuru mu ? Tolgayı mı ? Merti mi ? Hangisi Volkan kadar tecrübeli ? Onur falan demeyin yediği gollere bir bakın ne dediğimi anlarsınız.Ama sorun bu değil.

Bana kalırsa tek suçlu TFF'dir.

• forever volkan

volkan naaptın volkan

bu da volkanın intikamı

• güzel bi video olmuş ama yapıcak bişey yok volkan bu ülkenin en iyi kalecisiydi tartışmasız şuan öyle olmasada oynatılmasının sebebi volkandır yine gününe denk gelir uçar kaçar bizi kurtarır diye oynuyor, 2 sene önceki portekiz maçını hatırladım da volkan ne kaleciydin kendine ne yaptın be, eskiden bizim maçiarda süper oynardı kötü oynasa bile artık onu bile yapamıyor..
  • Dünya kupasına gidemediysek: Abdullah Avcı ve Volkan bence.Son maç için Burak'da diyelim.Macaristan maçında yediğimiz goller misal.
  • He aynen Umut'un hattricki falan da koyun bari.

O değil de Dani Alves'den sonra dünyanın en iyi sağbeki Gökhan'ın kanadı otoban mı oldu yoksa bana mı öyle geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @kakakola
    evet sadece volkan suçlu

Yediğim banların 4/1'i volkana ettiğim laflar yüzündendir.Karakteriyle alakalı durumlar tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kakakola

Sadece Volkan mı suçlu güzel kardeşim? Madem milli takımı bu kadar düşünüyorsun bu videoyu tek kişiye hitaben ekleyeceğine Volkan, Burak, Semih, Selçuk'dan karma bir mix yapsaydın daha adil bir insan olurdun gözümde

Yorum kısmını okumadın mı güzel kardeşim ? Yıllarca suçu pek çok futbolcunun üstüne attılar, olmayacak adamları milli takımdan erken emekli ettiler. Bunca yıldır her türlü hatalı gol yemesine rağmen şu adam hala milli takım kalesini koruyabiliyor. Bir dönem Fenerbahçe'de neredeyse top class bir performans sergiledi ancak bu çizgisi hiçbir zaman milli takıma yansımadı. Kötü olduğu zamanlarda dahi bu adam çağırılıyorsa Onur da Tolga da diğer yerli kalecilerde bu milli takım formasını en az onun kadar hak ediyor demektir.

• 1:48

Fenerbahçeli arkadaşlar hemen koruma kalkanlarını açmayın, siz de demiyor musunuz Mert geçsin kaleye diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

He aynen Umut'un hattricki falan da koyun bari.

O değil de Dani Alves'den sonra dünyanın en iyi sağbeki Gökhan'ın kanadı otoban mı oldu yoksa bana mı öyle geldi.

Gökhan bence 4/4lük değil fakat milli takımın en iyisi.Gökhan ne zamandır böyle kötü oynadı ki ? Her oyuncunun kötü zamanları oluyor.Gökhan'ı böyle oynarken görmek zordur.Fakat volkandan ve karakterinden illalah geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

quote:

Gökhan bence 4/4lük değil fakat milli takımın en iyisi.Gökhan ne zamandır böyle kötü oynadı ki ? Her oyuncunun kötü zamanları oluyor.Gökhan'ı böyle oynarken görmek zordur.Fakat volkandan ve karakterinden illalah geldi artık.

Orada belirtmek istediğim Gökhan'ın iyi veya kötü olması değil.

• quote:

quote:

Sadece Volkan mı suçlu güzel kardeşim? Madem milli takımı bu kadar düşünüyorsun bu videoyu tek kişiye hitaben ekleyeceğine Volkan, Burak, Semih, Selçuk'dan karma bir mix yapsaydın daha adil bir insan olurdun gözümde

Yorum kısmını okumadın mı güzel kardeşim ? Yıllarca suçu pek çok futbolcunun üstüne attılar, olmayacak adamları milli takımdan erken emekli ettiler. Bunca yıldır her türlü hatalı gol yemesine rağmen şu adam hala milli takım kalesini koruyabiliyor. Bir dönem Fenerbahçe'de neredeyse top class bir performans sergiledi ancak bu çizgisi hiçbir zaman milli takıma yansımadı. Kötü olduğu zamanlarda dahi bu adam çağırılıyorsa Onur da Tolga da diğer yerli kalecilerde bu milli takım formasını en az onun kadar hak ediyor demektir.

Evet bende onu diyoırum,

Ya adını maç boyunca duymadıgımız Selçuk?

Peki sayısız gol posizyonlarını değerlendiremiyen Burak?

veya Volkan'ın yediği gollerdeki hatalarıyla meşhur Semih?

yok bunlar senin takımının oyuncusu ve dokunulmazlıgı var ise senin milli takımı falan dusundugun yok kardeşim. Sen çok taraflı tutuyosun milli takımı

• quote:

Yok kardeş 40 milyon euroluk Burak Yılmazınız -Ronaldonuz mu demeliydim bilemedim affet- her yakaladığını attı uçanı kaçanı gole çevirdi
  • volkanin milli takim devri bitti artik, olmuyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet bende onu diyoırum,

Ya adını maç boyunca duymadıgımız Selçuk?

Peki sayısız gol posizyonlarını değerlendiremiyen Burak?

veya Volkan'ın yediği gollerdeki hatalarıyla meşhur Semih?

yok bunlar senin takımının oyuncusu ve dokunulmazlıgı var ise senin milli takımı falan dusundugun yok kardeşim. Sen çok taraflı tutuyosun milli takımı

Ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun ? Diyorum ki bu saydığın isimler ve daha fazlası yıllarca haklı haksız eleştirildi, bazıları milli takımdan erken emekli edildi. Bunca isme rağmen yıllarca yaptığı her türlü hataya rağmen milli takım kalesini korumaya devam eden Volkan Demirel'e tepkim. Taraflığımdan söz etmişken;

Burak dünkü maçta tek gol pozisyonuna girdi, onu da harcadı. Bu yüzden eleştirmekte sonuna kadar haklısın ancak sayısız gol pozisyonuna girdi diyerek iftira atamazsın.

Selçuk vasatı aşamadı, daha çok sorumluluk alması gerekirdi. Beklenenin altında kaldı.

Volkan'ın Macaristan maçında yediği gol dışında Semih'in herhangi bir hatası yok. Ntvspor yorumcuları da maçtan sonra beni doğrular nitelikte yorumlarda bulundular. Hollanda maçında yediği golün telafisi, özrü astarı yok. Tıpkı pek çok maçta yaptığı gibi.

Ek olarak Umut ve Olcay da dün rezil bir maç çıkardılar. Umut son maç itibariyle çok kötüydü, soğukkanlı kalamadı. Ondan önceki maç performansları hakkında olumlu kanaatim daha çok ancak Hollanda maçındaki Umut'un kaçırdıklarının da telafisi yok.

Şimdi anladıysan ne ala, anlamadıysan da bu sana son cevabım. Lütfen alıntılama

• King Burak ile umut ,golleri sıralamış,semih o kadar tehlikeli pozisyonları çıkarmış,Selçuk orta alanı felç etmişken iş mi bu yaptığın volkan bütün maçı sen katlettin

Eleştirecekseniz adaletli olun,Ben de hazetmem ama takımın günah keçisi volkan değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

King Burak ile umut ,golleri sıralamış,semih o kadar tehlikeli pozisyonları çıkarmış,Selçuk orta alanı felç etmişken iş mi bu yaptığın volkan bütün maçı sen katlettin

Eleştirecekseniz adaletli olun,Ben de hazetmem ama takımın günah keçisi volkan değildir

Dostum ben Volkan'a alternatif olarak şak diye Onur ve Tolga'yı söyleyebiliyorum. Sen Burak ve Umut'a alternatif olarak yerli golcü kimi söyleyebilirsin ? Bir de şöyle diyelim hadi Burak son 10 maçtır milli takımda çok kötü oynuyor, bu adam nereden baksan 7-8 yıldır milli takım bünyesinde ve kötü oynadığı maçların haddi hesabı yok.

Kimse Gökhan Gönül'e, Topal'a, Caner'e, HAK'a bir şey diyor mu ? Hak edene herkesin saygısı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Dünya kupasına gidemediysek: Abdullah Avcı ve Volkan bence.Son maç için Burak'da diyelim.Macaristan maçında yediğimiz goller misal.

+ semih ekle bi de tamamdır.
  • 1 ve 3 puan üstümüzde bulunan takımlar ile yaptığımız maçlarda yediği goller:

45. saniye

Son maçta yediği gol:

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.