Şimdi Ara

Volkan Demirel.... FENERBAHÇE TARAFTARI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük Fenerbahçeli Volkan Demirel abimiz her maça aynı şekilde çıkıyor.

38 defansla oynadığımız maçlarda derbiler dışında nadir gelen topların hepsini içeri alan Volkan müthiş Fenerbahçelilik ruhunu yansıtıyor. En büyük hayalim Fenerbahçe'de Avrupa kupası kaldırmak diyen Volkan Braga maçına öyle hazırlanmışki gelen her topu içeri aldı.

Geçen sene bizi şampiyonluktan eden baş aktörlerdendi.

HELAL BE VOLKAN!!

1 VOLKANDIR FENERBAHÇE!!!

• Braga maçında ilk gol ofsaytti zaten diger goller penaltı ve hoca dahil 4 kisi eksik oynandığı icin olabilir mi?

Ornek vereceksen Braga macini verme bari. O macda nelerin dondugunu herkes biliyor.

Ayrica katılmıyorum sana. Napti şimdi Volkan sana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz adlı gslinin fenerbahçeli versiyonu bu da sanırım.
  • Katılıyorum.Dün osmanlı maçında 1 puandanda edecekti.Bragada son 2 golü ben yemezdim.akhisar la 2-2 biten maçta 2 boş çıkış ve gol.bu sezon bjk maçı dışında kurtardığı maç yok.hayır yapabiliyor kaleciliği istediği zaman normal maçlarda neden bu kadar saçmalıyor onu anlamıyorum.Geçen sezona katılmıyorum maç verdiği hatasını hatırlamıyorum balıkesir maçında goller hatalı ama kazandık o maçı 4-3.ismail-emenike işbirliğiyle hediye ettik şampiyonluğu.
  • Boyko'yu her izlediğimde Volkan'a sahip olduğumuzdan yüzlerce kez şükrediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Braga öncesi derbiyle birlikte 3 4 maç iyi oynadi. Yeniden kral ilan ettiler Volkanı.

Amma abartıyorlar. Saçma sapan çıkışlarından dolayı az mı gol yedik

• Iyi kaleci lzm bize dun yine 1 kere gelen rakipten yiyordu golu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet...
  • Volkan Demirel yıllardır çöptü. Bu sezonda her sezon olduğu gibi ayılıklarına devam etti.

Defol git Volkan, yedekte duracak kadar bile vefa yok sana bu takımda.
  • Birde gollerden sonra icten ice sovmesi yokmu artık bıraksın yeter dediginiz gibi nadir gelen maclardaki sutların cogu gol oluyor arkadas bu ne ya :S
  • Volkan topa bir uçsan, saçların bozulur mu uç Volkan uçamaz mısın :D Fenerbahçelim bu arada :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Volkan Demirel yıllardır çöptü. Bu sezonda her sezon olduğu gibi ayılıklarına devam etti.

Defol git Volkan, yedekte duracak kadar bile vefa yok sana bu takımda.

Ertuğrul > Volkan

• Desmond kullanıcısına yanıt
    Ertuğrul o kupa maçında ki gibi oynasa hep zerre sıkıntı çekmeyiz. Gerçi izleyemedik ki adamı, tam mükemmel oynuyordu nazar değdi..
  • Ben Rüştü'nün gidişinden sonra Recep Biler'le forma yarışa girdiğinden beri beğenmiyordum Volkan'ı meşhur Schalke maçından sonra da iyice soğumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.