Şimdi Ara

Volkan Demirel'de Heyecan Falan Kalmadı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VGroove

Volkan ile ilgili şöyle bir istatistik var beyler, doğru mu bu bilgi ?

''Volkan Demirel, kalesine gelen 61 isabetli şutta 21 gol yedi. Elazığspor'lu Zülküf'ten sonra %35'le ligin en kötü yüzdeli ikinci ismi.''

Doğrudur tabi hocam.Fenerbahçe maçlarını biraz takip edenler bu istatistiğe şaşırmaz..Geneline bakarsak çok gol yediğimiz söylenemez ama bir maçta kaleye gelen 3-4 ciddi şuttan 1'i gol her zaman.Volkan bir dönem bir sakatlık yaşadı sonra ameliyat olması gerekti ama olmadı gibi hatırlıyorum o zamandan beri inanılmaz bir düşüşte önceki hırsını isteğini kaybetmiş son 2 yılda aklımda kalan tek kayda değer performansı Playoff'ta GS-FB maçı..

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

''Volkan Demirel, kalesine gelen 61 isabetli şutta 21 gol yedi. Elazığspor'lu Zülküf'ten sonra %35'le ligin en kötü yüzdeli ikinci ismi.''

Doğrudur tabi hocam.Fenerbahçe maçlarını biraz takip edenler bu istatistiğe şaşırmaz..Geneline bakarsak çok gol yediğimiz söylenemez ama bir maçta kaleye gelen 3-4 ciddi şuttan 1'i gol her zaman.Volkan bir dönem bir sakatlık yaşadı sonra ameliyat olması gerekti ama olmadı gibi hatırlıyorum o zamandan beri inanılmaz bir düşüşte önceki hırsını isteğini kaybetmiş son 2 yılda aklımda kalan tek kayda değer performansı Playoff'ta GS-FB maçı..

Anladım hocam. Bu sezon Fenerbahçe' nin tüm maçlarını izlemedim ama, neredeyse izlediğim tüm maçlarda Volkan' ın hatalı gollerine şahit oldum. Sakatlık durumundan haberim var. Bence ne yapıp edip ikna edilmeliydi o ameliyat için. Kaldı ki Mert' te çok büyük bir potansiyel görüyorum ben, o çocuğa da güvenmek lazım.

Volkan' ın refleklserine diyecek birşey yok, gününde oldu mu maç kazandırıyor ama bazen çok bariz bir şekilde hantal kaldığını görüyorum ben mesela. Bu hantallığın sebebi de bence fazla kaslı olması. Bir kaleci için gereğinden fazla cüsseye sahip.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

quote:

Anladım hocam. Bu sezon Fenerbahçe' nin tüm maçlarını izlemedim ama, neredeyse izlediğim tüm maçlarda Volkan' ın hatalı gollerine şahit oldum. Sakatlık durumundan haberim var. Bence ne yapıp edip ikna edilmeliydi o ameliyat için. Kaldı ki Mert' te çok büyük bir potansiyel görüyorum ben, o çocuğa da güvenmek lazım.

Volkan' ın refleklserine diyecek birşey yok, gününde oldu mu maç kazandırıyor ama bazen çok bariz bir şekilde hantal kaldığını görüyorum ben mesela. Bu hantallığın sebebi de bence fazla kaslı olması. Bir kaleci için gereğinden fazla cüsseye sahip.

Kaleye direk koysak daha başarılı olurdu.Sivas ve Eskişehir maçında hemen hemen gelen topların yarısını yedi.İstediği zaman müthiş oluyor istemediği zaman kale boş olsun daha faydalı.

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!

• volkan bence türkiyenin en iyi kalecisi ama bence de kaleyi merte devretmenin vakti geldi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2005 06 07 08 09 10 11 yıllarında çok iyidi. Sonra birden geleceği görmüş gibi heyecanı bitti. Hani insan geleceğe baksa ne olur? Herşeyi görüyorsun. Ne manası var artık yaşamanın. Çünkü biliyorsun. Volkan bence kadere sıkı sıkı inanmaya başladı. Bu yüzden böyle. Allah inancı arttı. Mesela ne kadar uğraşsanda Allahın bildiğinin dışına çıkamazsın. Allah bu gelecek sezon bursanın şampiyon olduğunu biliyorsa mesela bizim çaba sarf etmemize gerek var mı? Ha farzedelim fb nin şampiyon olduğunu bilsin. Nasılsa şampiyon olacaz nıye yırtınalım ki? Her 2 ihtimallede yaşamanın bi anlamı yok. Volkan doğru yolda beyler Allah yolunda bence.
  • Bir an yanlış bölümde açtım sandım konuyu. Meğer ne kadar FB konularına yorum yapmaya niyetli gs'li varmış.. Ayrıca arkadaşlar X'le Y'le karşılaştırıyorlar vs. gibi konuşmalarımızdan, yorumlarımızdan rahatsız oluyorsanız çekin gidin kendi bölümünüzde kumla oynayın. Kimse sizin müsade ettiğiniz insanları karşılaştıracak, etmediklerinizi karşılaştırmayacak değil..

• Volkanin 10-11 ve 11-12 sezonlarindaki kurtarislari yeter. Alex o sezon ne kadar mac kazandirdiysa Volkanda o kadar mac kurtardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

2005 06 07 08 09 10 11 yıllarında çok iyidi. Sonra birden geleceği görmüş gibi heyecanı bitti. Hani insan geleceğe baksa ne olur? Herşeyi görüyorsun. Ne manası var artık yaşamanın. Çünkü biliyorsun. Volkan bence kadere sıkı sıkı inanmaya başladı. Bu yüzden böyle. Allah inancı arttı. Mesela ne kadar uğraşsanda Allahın bildiğinin dışına çıkamazsın. Allah bu gelecek sezon bursanın şampiyon olduğunu biliyorsa mesela bizim çaba sarf etmemize gerek var mı? Ha farzedelim fb nin şampiyon olduğunu bilsin. Nasılsa şampiyon olacaz nıye yırtınalım ki? Her 2 ihtimallede yaşamanın bi anlamı yok. Volkan doğru yolda beyler Allah yolunda bence.

o zaman bizde kalubelada ne olacağını biliyorduk, herşeyi kabul ettik geldik, ee senin dediğinde eklenirse zina yapıp içki içeceğimizde herşey belli, Allah biliyor bizim ne yapacağımızı ne edeceğimizi, bile bile sınava sokup herşeyin net olduğu olaylara karşı bizi yargılıyor he? Yani sen tecavüzcü coşkun olacan diyorlar filmde, sende gidiyor tecavüz ediyorsun filmde, sonra niye tecavüz ettin diyip seni idam ediyorlar o zaman Allah bizimle oyun oynuyor hæ?

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.