Şimdi Ara

Volkan Demirel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Fenerbahçeli değilim ama bu kaleciyi Fenerbahçeye geldiği ilk günden beri çok beğeniyorum. Sık sık edepsizlikleri, inanılmaz hataları oluyor, o aralar acaip soğumuştum kendisine. Fakat bu sıralar yavaş yavaş yükselmeye başladı.

Sezon açıldı Denizli maçında gol yemedi, Ukrayna maçında da güzel bir performans sergiledi ve takımımızın maçı gol yemeden tamamlamasına katkıda bulundu, dünde Sivasspor maçında Kamanan'ın şutunda öyle bir kurtarış yaptı ki, bir çok kaleci o pozisyonda kıpırdayamaz bile kanaatindeyim. Sivasspor maçında maçın adamı seçilcekse bence Volkan seçilmeli. Sadece 3 maça bakarak söylemiyorum bunları, biçok maçta çok kritik kurtarışlara imza atıyor, gol yediği zamanlarda da "o topu nasıl tutamadın ? " dedirtmiyor.

Bilemiyorum, ben mi çok büyütüyorum Volkan'ı. Bana son günlerde performansını en çok arttıran oyuncu gibi geliyor. Kimsede konuşmuyor Volkan'ı, sanırım önceki yaptığı inanılmaz hatalarından dolayı...

• abartmıyosun. adamın refleksleri gerçekten acaip
  • Oyuna konsantre olduğunda gol yemesi zor olan bir kaleci.Tek sıkıntısı top tekniği ve yan toplardaki hataları.Dün bir pozsiyonda topu tutmak yerine yumrukladı.Eğer bunu kaleci antrenörü söylediyse ve bu tarz pozsiyonlarda topu tutmak yerine yumruklamayı başarırsa hata oranı daha da aza inecek.
  • Dünkü maçta o kurtarışları yapmasaydı, skor çok daha farklı olurdu.
  • Son zamanlarda iyi oynuyor kamananın vuruşunu kurtarması süperdi ama bana kalede güven vermiyor. Dengesiz hareketleri, boşa çıkmalar, kaleden tehlikeli çıkışları nedeniyle.

Bunlarıda yaşı ilerledikçe aşacağını sanıyorum.
  • Volkan ve Gökhan bu sene sözleşme imzalanmasına en sevindiğim oyuncular.Çoğu kişi geçenlerde bir konuda karşı çıktı buna ama bence Volkan Avrupa'nın en iyi kalecileri dendiğinde adı geçmesi gereken adamlardan.İlk 5, ilk 10 falan demiyorum genelleme yapıyorum.
    Bir ara vücut geliştirme olaylarına girmişti sanırım, refleksleri zayıflamıştı ve o ara baya hatalı goller yedi (o zaman saçlar da yalamaydı :D ).Ondan sonra saçları kesti, kendine çeki düzen verdi ve şimdi ortada performansı.
    Dün yaptığı kurtarış çok şıktı gerçekten.Ters ayaktayken çok iyi refleks gösterdi.Ben hatta topu ağlarda arıyordum, baktım korner olmuş.
  • tek kötü yanı kendine çok güveniyor,, bu yüzden çoğu kez olumlu veya olumsuz hareketler ortaya çıkıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    engin polat
    8 ay önce açıldı
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    engin polat
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok güzel kedi de kovalar ,baknız lincoln
  • Evet konsantre olduğunda gerçekten başarılı. Ama 2. Honved maçında yediği golde hatası büyüktü, benzerini Denizlispor'dan yiyorduk az daha :).
    Ben Volkan'dan oldukça memnunum, Rüştü varken bile bana Rüştü'den çok güven veriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.