Şimdi Ara

Volkan Babacab , Partizan Maçında Oynamalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı partizan maçında ilk 11 de oynatmalıyız . bu adam hem bizim Demirel'den daha iyidir hemde Demirel'i oynatmayarak onun bu saçma hatalarını yüzüne vurmuş oluruz .

Volkan Babacab , Partizan Maçında Oynamalı

• oldu da partizan maçında görev alıp hatalı goller yiyip 2-0 yenildi fenerbahçe ne olacak ?Çocuğun hayatı mahvolcak büyük ihtimal...Fenerbahçenin geçmesi %70 gibi gözüksede yinede riskli bir maç.
  • Milli takımda maçları kurtar,fenerin çoğu maçında çok iyi performans göstersin,1 maç hatalı gol yedi diye hemen ceza kes.Bu hainlik değil mi?
  • alanyaspor maçında o yediği 3 golü izlemek lazım.. hele biri varki resmen elindeki top gol oldu..
  • Yazık be yazık.Adam bence Türkiye'nin en iyi kalecisi.Bi maçta hemen hata yaptı
    diye nasıl düşünüyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

Yazık be yazık.Adam bence Türkiye'nin en iyi kalecisi.Bi maçta hemen hata yaptı
    diye nasıl düşünüyorsun.

Volkan Babacan Türkiye'nin en iyi kalecisi ????
  • arkadaslar volkan tamam iyi kaleci yetenekli ve turkiyenin suan icin en iyi kalecisi,ama bazılarınız demis bi kere hata yaptı diye asmayalım yani volkanın hataları burdan bizim koye yol olur volkanın hatalarını cok cabuk unuttunuz heralde ama su an en iyi kaleci durumunda turkiyede o ayrı ama cogu kotu kalecilerden bile daha fazla komik ve basit hatalar yapmistir o da kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Orjinalden alıntı: altiner93

Yazık be yazık.Adam bence Türkiye'nin en iyi kalecisi.Bi maçta hemen hata yaptı
    diye nasıl düşünüyorsun.

Volkan Babacan Türkiye'nin en iyi kalecisi ????

Volkan Demirel için söyledim onu
  • Volkan Demirel size göre en iyi kaleci olabilir , tamam kaleciler hata da yapabilir ama ben o çocuğu sevmiyorum . Bizim kaleci antrenörümüz dememiş miydi?
    Kaleciye gerek yok bu çocuk 3 ay içinde ilk 11 de çıkar diye .
  • Ya yapmayın hocam. Tamam ben de Volkan ın zaman zaman hatalı goller yediğini düşünüyorum ama Partizan maçında ne yapsın ? Sağolsunlar Lugano ile Edu ikilisi her pozisyonda adamları Volkan la başbaşa bıraktılar. İlk goldeki hata Gökhan Gönül ün. ikinci golde ise topu kaptıran ve araya adamı kaçıran defansındır. Haksızlık etmeyin. Şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisinden bahsediyorsunuz.
  • Agzı olan konusuyor,eli olan konu aciyor.Yazik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Ya yapmayın hocam. Tamam ben de Volkan ın zaman zaman hatalı goller yediğini düşünüyorum ama Partizan maçında ne yapsın ? Sağolsunlar Lugano ile Edu ikilisi her pozisyonda adamları Volkan la başbaşa bıraktılar. İlk goldeki hata Gökhan Gönül ün. ikinci golde ise topu kaptıran ve araya adamı kaçıran defansındır. Haksızlık etmeyin. Şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisinden bahsediyorsunuz.

Aslında haklısın fazla yüklendim ben de . Ama sevemedim ben karakterini sevmiyorum , gözümde kaleciliğinin önüne o geçiyor herhalde .
  • Volkan istedigi kadar hata yapsin, onun yerine alinabilicek bir kaleci yok ! Ne zaman AB transfer yasasi gelir o zaman kaleci aliriz. Yoksa baska yolu yok. Volkan dan iyisi de yok zaten Turkiye de, yerli yada yabanci...
  • Volkan Demirel'i bu kadar çabuk harcamayın
  • volkanın kaleciliğini bnde sevmiyorum hala konsantrasyon sorunu, sinirine hakim olamama, nerde durcağını bilememe hataları var. ama herkesinde dedii gibi şu an tr nin en iisi maalesef hal
  • Volkan Babacan partizanla oynasın hakkaten partizan ın 35 metreden atacağı golleri izlemek istiyorum bir Fenerbahçeli olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.