Şimdi Ara

volibear ve tristana hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • voli nin pasifi devredeyken , trist ignite + w atarsa nolur ?

• trist ölür
  • trist ölür
  • trist ölür
  • trist ölür
  • voli öldürür
  • Tristana'nın w'si ne alaka? E'si olacak o. Heal efektleri %100 oranında azalır ve pasifi çalışmaz voli'nin. Teorik olarak yani. Belirli bir stacki var mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 21 Nisan 2012; 19:28:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sejuani nin bulunuşu
  • Ignite atarsa %50 duser. ardindan e skillini atinca kalan %50 heal efektinin %50si daha duser. toplamda %75 yani. kac tane ignite atarsan at 0 olmaz. sey gibi dusun duvarla aranda bi mesafe var. her adiminda o anki mesafenin yarisi kadar ilerliyorsun. hicbir zaman duvara yapismazsin her zaman az da olsa bi mesafe kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w atacak
    hmmm
    voli yer
  • E atıp "Zobareyyy" die W atarsa trist ölür :D ama passive devredeyken E atıp biraz kite ladıktan sonra W atarsa Voli ölür :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

voli nin pasifi devredeyken , trist ignite + w atarsa nolur ?

sanırım "e" demek istedin w ile hoplamak pek akıl karı değil.
  • trist ölür
  • evet e demek istemiştim w yazmışım pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Ignite atarsa %50 duser. ardindan e skillini atinca kalan %50 heal efektinin %50si daha duser. toplamda %75 yani. kac tane ignite atarsan at 0 olmaz. sey gibi dusun duvarla aranda bi mesafe var. her adiminda o anki mesafenin yarisi kadar ilerliyorsun. hicbir zaman duvara yapismazsin her zaman az da olsa bi mesafe kalir

arkadaşım yanlış bilgi veriyorsun !! az önce duvara yapıştım senin yüzünden.

Ayrıca tristana ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Tristana'nın w'si ne alaka? E'si olacak o. Heal efektleri %100 oranında azalır ve pasifi çalışmaz voli'nin. Teorik olarak yani. Belirli bir stacki var mı bilmiyorum

hayır. istersen 5 kişi ıgnıte atın max. %50 azaltırsın healt reg. efektlerini. arkadaşın sorusunun cevabı da bu pasifinin verdiği can %50 oranında azalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Tristana'nın w'si ne alaka? E'si olacak o. Heal efektleri %100 oranında azalır ve pasifi çalışmaz voli'nin. Teorik olarak yani. Belirli bir stacki var mı bilmiyorum

hayır. istersen 5 kişi ıgnıte atın max. %50 azaltırsın healt reg. efektlerini. arkadaşın sorusunun cevabı da bu pasifinin verdiği can %50 oranında azalır

Doğrudur, dediğim gibi stack olayı varsa bilmiyorum sadece teorik olarak yani 50+50 ^^
  • bende bende

trist ölür
  • voli yer
  • voliyi alcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.