Şimdi Ara

VOLAR 9.7 Tablet Paylaşım-Destek [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
15
Favori
107.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teknokolik35

quote:

Orijinalden alıntı: Pesimistt5

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

quote:

Orijinalden alıntı: Pesimistt5

Arkadaşlar bugün Bluetooth kulaklık aldım tabletle bağlantı kurabiliyorum ama müzik açtığım zaman ses tabletin hoparlöründen çıkıyor. Bluetooth kulaklık bağlayıp olumlu sonuç alabilen arkadaşımız var mı acaba?

D.N: Cep telefonumda denedim Bluetooth kulaklık sorunsuz çalıştı.

Streo nokia bluetouth kulakligim ve logiteck bluetouth aktaricim sorunsuz baglandi.

Bende ki kulaklıkta sorunsuz bağlanıyor ama müzik açtığım zaman veya video vs. açtığım zaman ses kulaklıktan değil de hoparlörden çıkmaya devam ediyor. Cep telefonumda böyle bir sorun yok ama malesef tablette böyle bir sorunla karşılaştım.

Bluetooth Kulaklık Markası: Oribian Q30 (Bugün Bimden aldım)

Baglantiyi yaptiktan sonra youtubeyi acin. Ustte arama iconun yanindaki mavi ikona tiklayin. Ses kulakliktan gelmeye basliyacak. Su an denedim. Ayrica benim nokia kulaklikta sarkilari ileri ve geriye dogru degistirme tuslari var. Onlarda aktif oluyor.

Hocam YouTube'ye tarayıcıdan da girdim kendi programından da girdim ama mavi ikon göremedim. Resim yollama gibi bir imkanınız var mı acaba?

• Trojen1986
    çok çok teşekkürler senin ayarlari yaptim yuk#rida bahsettiğin super şuan da tabletten yaziyorum emeği geçen herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CathLiam

quote:

Orijinalden alıntı: emre901

WIFI SORUNUNU BIR SONUCA KAVUSTURMAK İÇİN VOLAR TABLETIMI ACTIM VE INCELEME YAPTIM

Anten son derece küçük ve olay "nicknick" in sandığı gibi değil wifi anteni ekranın bi yerinde gizli değil kenarda plastik köşede duruyor
    Sonra dedim anten küçük büyütelim evden buldugum aliminyum folyoyu hunharca etrafına sararak kenara doğru uzattım

Sonuç mu ? - Wifi anteni çok küçük benim yaptigim folyo hiçbir işe yaramadi ama siz biraz araştırıp daha iyi bir modifikasyon bulabilirsiniz Benim yaptigima modifikasyon bile denmez bantlamadan tele değiyormu değmiyormu demeden direk doladim kapattim denedim fazla vaktim yoktu malesef Bazı forum sitelerinde %30 -40 fark ediyor yazmışlar iyi bir şekilde yaptiginda

Kapagi nasil cikardigima gelirsek
    -Kenardaki 2 vidayi söktüm
    -Vidalari soktugum tornavida ile kameranın altındaki kenardan kapagı hafifce araladim sonra kaydırarak klipsler sırasıyla actım
    Kapağin resmine bakarsanız klipslerin nasıl birsey oldugunu goreceksiniz, anlamayanlar linkleri incelesin
    KAPAGI ACINCA BIRDEN CEKMEYIN HOPARLOR KABLOLARINA DIKKAT EDIN
    KAPAK ACMA VIDEO
    KAPAK ACMA RESIM

Selam arkadaşlar,

Rastlantı eseri a101 de tableti gördüm geldim uzunnn uzun yazılarınızı okuyorum. Millet olarak çok yönlüyüz birkez daha anladım ve yer yer gülümseyerek okudum. Yaratıcılık ve araştırmacı olmakta sınır tanımıyoruz.

Alıntı yaptığım emre901 arkadaşımız gibi bir yöntemle wifi sorununa kökten çözüm bulan oldu mu? Arka kapağın Alu olması ısınma sorunu yaratmıyordur diye düşünüyorum. Fakat bu wifi problem çıkartıyorsa onu arka kapağa temasını minimum olacak bir köşeye taşımak neticeyi değiştirebilir mi? Son bir düşüncemde notebooklarda olduğu gibi wifi kartı çıkartılabilen bir ekipman gibi midir? Deneyen ve bilen arkadaşların verdikleri bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster

Selam arkadaşlar,

Rastlantı eseri a101 de tableti gördüm geldim uzunnn uzun yazılarınızı okuyorum. Millet olarak çok yönlüyüz birkez daha anladım ve yer yer gülümseyerek okudum. Yaratıcılık ve araştırmacı olmakta sınır tanımıyoruz.

Alıntı yaptığım emre901 arkadaşımız gibi bir yöntemle wifi sorununa kökten çözüm bulan oldu mu? Arka kapağın Alu olması ısınma sorunu yaratmıyordur diye düşünüyorum. Fakat bu wifi problem çıkartıyorsa onu arka kapağa temasını minimum olacak bir köşeye taşımak neticeyi değiştirebilir mi? Son bir düşüncemde notebooklarda olduğu gibi wifi kartı çıkartılabilen bir ekipman gibi midir? Deneyen ve bilen arkadaşların verdikleri bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

Cizgi ile konustum yeni yazilim bekliyorlarmis. Eger problem wireless da ise degistirebiliyorlarmis. Aluminyum folyo ise anten olarak bir ise yaramaz. Cunku antenin boyu dalga boyu ile alakali. Yuksek frekans kucuk anten, dusuk frekans buyuk anten. (Sinyal bozulur) eski tv lerin antenleri buyuktur ,cep telefonlarini kucuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz72 -- 12 Ocak 2013; 22:42:53 >

• hocam benim tablet gayet iyi çekiyor yaklaşık 150 metre ileride bir terzi var ve onun wifi yi 3 çubuk çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drarter

Cihazı hdmi ile tv ye baglayan oldumu görüntü güzel ancak ses alamıyorum aynı problemi yaşayan yada çözüm önerisi var mı?

hocam ben bağladım ama görüntü gelmedi tabletteki hdmi görüntü ayarlarının hepsini denedim görüntü yok siz nasıl bağladınız acaba benim tablettemi bir sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukker

quote:

Cihazı hdmi ile tv ye baglayan oldumu görüntü güzel ancak ses alamıyorum aynı problemi yaşayan yada çözüm önerisi var mı?

hocam ben bağladım ama görüntü gelmedi tabletteki hdmi görüntü ayarlarının hepsini denedim görüntü yok siz nasıl bağladınız acaba benim tablettemi bir sorun var

direk mini hdmi to hdmi kablosonu bağladım tv ye tv nin kumandasındanda üç tane hdmi olduğu için hdmi-3 ona getirdim direk görüntü geldi çıkışı full hd olduğundan görüntü harikaydı ancak ses sorununu hala çözemedim ( tv nin ve tabletin tüm ayarlarına bakmama rağmen )oyunları oynarken tablet joyistik gibi ise yarıyor ah birde ses olabilseydi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yukker

quote:

direk mini hdmi to hdmi kablosonu bağladım tv ye tv nin kumandasındanda üç tane hdmi olduğu için hdmi-3 ona getirdim direk görüntü geldi çıkışı full hd olduğundan görüntü harikaydı ancak ses sorununu hala çözemedim ( tv nin ve tabletin tüm ayarlarına bakmama rağmen )oyunları oynarken tablet joyistik gibi ise yarıyor ah birde ses olabilseydi .

bende mini hdmi to hdmi (küçük bir alet-kablo değil) bağladım ama görüntü gelmedi sanırım benim tablette bir sorun var. tablettende çok memlundum ne wifi nede başka sorun çıkmamıştı ama sanırım hdmi sorunlu :-(

• Ya arkadaslar bnde yapamadım bluetooth kulaklıgımı yardım eden varsa bakıverin

• İpad 1 le cihazin tüm ebatları aynı. Acaba ipad ekran koruyucu alsam işimi görür mü? Birde a101 in dışında uygun kılıf bulan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok güzel olacak.

• Kılıf ve ekran koruyucusu önerisi olan var mı arkadaslar

• arkadaşlar orjinal romu bulabileceyimiz bir adres varmı veya bir arkadaş romu titanum backupla yedekleyebilirmi
  • Yukarida bir arkadas artesin 9.7 inclik tabletinin ekran koruyucusunu aldim demisti ben de netten aldim ve hem eni hem boyu birkac milim buyuk oldu kesince de tam oturmadi sakin siz artesin koruyucusunu almayin ipad2 nin uzun kenari 2 mm kisa, o bile daha uygun. Yine de tavsiyleri bekliyoruz kullanan arkadaslar kutfen usenmesinler...
  • Ust katta annemlerdeki modemin sinyali surekli kopuyor ve zayif geliyordu. Modemi yere yatirip anteni yere serdim ve uzerine tabletin ebadinda kalin aluminyum folyoyukubbe biciminde yaparak antenin uzerine battaniye gibi orttum ve sonuc; iki kat alttan bile cekiyor stabil ve cok verimli oldu ancak tabi modemin katindaki diger odalar iyice zayifladi ben alt katta oldugum icin tam asagiya yogunlastirdim.sizler de evdeki konumunuza gore uydu canagi gibi uygularsaniz cok memnun kalacaksiniz
  • Evdeki durum tamam ama heryerde guclu cekim icin n'apalim?
    Arka kapak acilinca inanilmaz bi cekim oluyor acaba anteni kucuk bir delikten cikarip arka kapaga yapistirmak akillica olur mu ne dersiniz. Veya biraz elektronik bilgisi olan bir arkadas ya da iyi ingilizce bilen biri icerdeki antenin nasil modifiye edilebilecegini bize aktarsa ne guzel olurdu...
  • Tablet anteni modifiyesi aradim ama bulamadim belki yabanci sitelerde vardir.

Hadin dil bilen arkadslar sizleri bekliyoruz,lutfennn

Veya kivrak zekali genc beyinlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimakinci

Tablet anteni modifiyesi aradim ama bulamadim belki yabanci sitelerde vardir.

Hadin dil bilen arkadslar sizleri bekliyoruz,lutfennn

Veya kivrak zekali genc beyinlere...

http://www.alibaba.com/product-gs/579303527/_1_88_Dual_Antenna_2.html

http://www.ebay.com/itm/TYCO-Laptop-Wireless-Mini-PCI-PCI-E-Internal-Antenna-/250803139842

http://www.youtube.com/watch?v=sFLbpxbGTnM

Bunları forumda bir arkadaş verdi işinize yarar mı bilmiyorum tabiki ama etkili bir yöntem gibi.

• forumda bu tableti kullanan herkes hala kendi ekran koruyucusuylamı kullanıyo kimse yeni birşey almadı mı arkadaşlar?
  • ben halen orjinal ekran koruyucu ile kullanıyorum. Kılıf da A101 den aldığım kılıf. Şimdilik sorun yok.
  • Bugun yine icini actim ve antenine folyo satmaktan bakir tel veya plaka degdirerek denedim ama her seferinde daha da dustu cekim... olmuyor boyle deneme yanilma yolu ile...
    Ya bi uzman arkadas el atacak Allah rizasi icin anlatacak veya,
    Yazilim ile ( root-rom nedir anlamam) duzeliyor mu?root yapan arkadaslarin cevaplarini bekliyoruz. Wifi cekim gucunde ne gibi bi degisiklik oluyor? İmdâaaaaaaat
  • inSSIDer, Wifi Manager gibi uygulamaları kur, faydasını görürsün
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.