Şimdi Ara

VOİPRAİDER KREDİ ALAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SANAL KREDİ KARTIMLA ALMAK ISTIYORUM OLMUYOR ASAGIDAKI HATA CIKIYOR AYNI SANAL KART OLAMSIN DIYE YENI SANAL KART ALDIM AMA NAFILE ISI BILEN BIRI YARDIM ETSIN

ASAGIDA INGILIZCE GELEN HATA ASAGIDA CEVRILMISI VAR
    ,
    Payment failed! (Error code 850-202)

Your payment has failed. Unfortunately we do not always know the specific reason why your bank/creditcard company/payment provider has declined payment. We would advise to carefully check your payment details (first name, last name, invoice address and creditcard details) and try again tomorrow. Please choose another payment method should your payment fail again! (If you wish to pay by creditcard you could also try to pay via 'moneybookers' or 'paypal'. These options will automatically appear in the payment page if they are available to you).

Ödeme, başarısız oldu!
    (Hata kod 850-202) senin ödemen, başarısız oldu. Biz maalesef her zaman, özel sebebi senin banka creditcard şirket ödeme sağlayıcının, ödemeyi neden reddettiğine bilmeyiz. Biz, (İlk ad, son isim, fatura adresi ve creditcard ayrıntıları) senin ödeme ayrıntılarını dikkatli şekilde kontrol etmeye tavsiye edecektik, ve yarın yeniden denemek. Lütfen başka bir ödeme metodunun senin ödemen, yeniden başarısız olmalı olduğunu seç! (Eğer sen, creditcard tarafından ödemeyi dilersen, sen hem de, 'Moneybookersinki veya 'paypal' yoluyla ödemeyi deneyebilirdin. Bu seçenekler otomatik olarak, ödeme sayfasında gözükecek, eğer onlar, sana müsaitse).

• Forumda bir cevap alamamış sın aynı sorun bendede var bir çözüm bulabildinmi? cevaplarsan sevinirim.
  • evet
    yeni bilgi girişi yaptım yenı bır gsm numarası ıle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.