< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VODAFONE 5 Aralık İtibariyle 10GB 143TL - 20GB 191TL - 30GB 230TL - 60GB 324TL (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Telekom taahhüt 9 Aralık'ta bitiyor. Vodafone geçiş 3.5 gün diyor. Bu süre içinde 5 gün için ne yapmalıyım? Hat dondurma iptal gibi bir şey oluyor mu? Çünkü daha onay bekliyorum... Bir de bu 3 5 gün geçtiği zaman aylık mı yoksa o gün kadar mı fatura çıkıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 7 Aralık 2024; 6:48:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 da bitiyorsa bugün başvurun 10 da geçsin. Niye son günü bekliyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
60 GB iyiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 7 Aralık 2024; 10:41:20 >
Aynı şeyi bizde düşünüyoruz 3 hat için
Faturasız hiçbir yer geçiş yapmıyor mecbur faturali git gel kalıyor sanırım başka çözüm yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yapmıyorlar. Dümdüz taşıyacaksınız onlara neymiş. Şikayet edin. Daha iki gün önce taşıdım faturasıza ben
Elimizde kart yon bahanesiyle. 3 Vodafone 2 Turkcell sordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Söz konusu Vodafone ise mümkün olduğunca bayiden iş yapın. Online tarafta bir sorun olunca faturası size kesiliyor ve online sorunları için pek etkili bir çözüm merkezleri yok.
Hemen kapısında müşteri hizmetleri arayın. Bakın nasıl işlem yapıyorlar. Faturalı faturasız sım farkı yok ki hepsi aynı
Eski kampanyaya bugün geçtik arada 60₺ var bu tarifeleri alabiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam zaten kampanya 5 inde başladı. Akşam başvuru yaptım. 3 hat. 1 i geldi. 2 si sorun oldu. Bugün gelecek diye bekliyorum. Bundan sonrası Telekom da. 3-4 gün sürüyor deniyor o yüzden. Yoksa geçiş bana bağlı değil ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 7 Aralık 2024; 11:52:44 >
Başvuru yapacağınız hattın taahhütsüz ücreti ne kadarsa o kadar farkla cayma bedeli çıkar..Bir yakınımıza 10 GB olan tarifeyi almıştık..Hat açılır açılmaz 300 küsür cayma bedeli çıktı..Buna göre hesabınızı yapabilirsiniz..
Çarşamba günü vodafone geçtim Turkcell'den memnun değilim türk telekoma geçmek istiyorum cayma bedeli çıkar mı henüz üç gün oldu hat açılalı ? 10 gb 190 tl paketim
-
Vodafone yanımda da ne kadar çıkacak görebilirsiniz..Altta tarife-tarifem ve paketlerim orda taahhüt detayları var..Tıklarsanız görebilirsiniz..
Onu görüyorum da ilk ay memnun kalmadım diyerek çıkarsak cayma bedeli çıkmadığına dair yorumlar gördüm o yüzden soruyorum
-
Öyle bişey yok artık
Açıkçası sanmıyorum...En fazla şikayetvardan yazabilrsiniz ama oda ne kadar olur bilmiyorum..Mesela Turkcell bana yapmadı bunu..Vodafone ne yapar bilemem..
Vodafone'da taahhütüm devam ediyor. Cayma bedelini göze alıp Turkcell faturasıza geçip sonra da Vodafone'un kampanyalı tarifelerinden birine dönmeyi düşünüyorum.
Bunu yapabilmek için alacağım Turkcell SIM'ini aktive etmem gerekir mi? SIM'i telefona hiç takmadan git gel yapsam olur mu? Turkcell yönünden hiçbir harcama çıkar mı?
Dikkat etmem gereken başka ne hususlar var? Aynı süreçten geçmiş forumdaşlardan yardım bekliyorum.
Sa arakadaşlar bu kampanya ne zaman sona eriyor ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X