Şimdi Ara

vodo bu kez de cep aran bakiyemi silmiş. bravo devam et öyle.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inanın benim bu vododan çektiğimi kimse çekmedi. daha 10 gün önce açtığım konu cepnet iptali için geri dönmelerini beklerken 8 küsür lira olan ceparan bakiyemiin 4 lirasını silmişler. oysaki son kullanım tarihi 23.03.2011 yazmakta. düne kadar olan bakiyemin yarısı bugün yok. şimdi normalde hattımda 95 dk bedava olduğundan konuştuğumda oradan gidiyor, zaten pek kimseyi aramam. artık anladım vodada istenmediğimi ama cepnet tarifesi sona ermedikçe gidemem ama bu vodo bana daha çok çektireceği belli, bakalım ne kadar dayanabilecem

• Nerede o eski cep aran. Uyandılar tabi
  • cep aranda ilk giren ilk çıkar.

15 şubatta 5 tl yüklendi diyelim.
    25 şubatta 4 tl yüklendi.toplam 9 tl'niz oldu.
    eğer kullanmazsanız 15 martta ilk yüklenen 5 tl silinir kalır 4 tl.

bu kampanya yılardır böyle ama insanlar genelde kazandıklarını harcadığı için
    silinmediğini düşünüyorlar ama siliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çok geç
    cep aranda ilk giren ilk çıkar.

15 şubatta 5 tl yüklendi diyelim.
    25 şubatta 4 tl yüklendi.toplam 9 tl'niz oldu.
    eğer kullanmazsanız 15 martta ilk yüklenen 5 tl silinir kalır 4 tl.

bu kampanya yılardır böyle ama insanlar genelde kazandıklarını harcadığı için
    silinmediğini düşünüyorlar ama siliniyor.

yok burda o da yok. Son yukleme tarhim 8'i idi. Bundan dolayi silse zaten 1 haftasi var. O tarihten önce de yukleme yapmamistim zaten. Cok pesine dusmuyorum, cunku haydan gelen huya gider hesabi. Ama su bi gercek ki, bu vodonun sistemleri cok dandik. Bnce sistemlerinin basindaki adamlari degismesi gerek. Hatalar cok fazla cunku.
  • scoopi istersen sana yarın bugün tanımlatabileceğin yarın kullanabileceğin 75dk/30Tl şifresi atabilirim. (Bonus kampanyası) 0.40 kuruşun gider ama yarın konuşabilirsin. Sana bir kıyak olsun bende:) İstersen pmden ulaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

scoopi istersen sana yarın bugün tanımlatabileceğin yarın kullanabileceğin 75dk/30Tl şifresi atabilirim. (Bonus kampanyası) 0.40 kuruşun gider ama yarın konuşabilirsin. Sana bir kıyak olsun bende:) İstersen pmden ulaş.

hocam teklifiniz için teşekkür ederim. ben pek konuşmadığım için daha hattımdaki numara taşıma ile gelen bedava dakikaların hepsi duruyor. şimdi o da gelse boşa uçmuş olacak. yine de sağolun, düşünmeniz yeterli.

ben vodonun keyfi olarak uyguladığı bu kesintiye tepki göstermek istemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 2 Mart 2011; 1:29:22 >
  • bende geçen turkcelden 21 dk arandım ama ceparan bakiyem gelmedi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.