Şimdi Ara

VODEM E106E 69 TL 1 GB İNTERNET TAVSİYESİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler vodafone E106E Vodem i 1 gb hediye interneti ile cihazı 69 tl dan satıyor şimdi ben cihazı alıp vodafone cepnet paketini kullanmak istiyorum... bazı sorularım olacak ..

1- bu cihazı aldığımda içersinde sım kartıyla berabermi geliyor ??
    2-bu cihazın internet hızı ile telefonun internet hızı aynımıdır ??
    3-bu cihazı vodafone harici başka bir yerden biraz daha ucuza nerden alabilirim ??

bu cihazı alıp benim gibi kullananlar bu cihazdan memnunmu cvplarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar

• teknosadan 19 liraya turkcell vinn temin edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş bana sadece cihaz lazım yani tahahütsüz olan sadece cihaz ben kendi hattımı takıp bağlanacam ok... senin önerdiğin şeyle benim işim olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeş bana sadece cihaz lazım yani tahahütsüz olan sadece cihaz ben kendi hattımı takıp bağlanacam ok... senin önerdiğin şeyle benim işim olmaz...

teknosa da satılan da taahüt falan yok hat da kontorlu hat veriyor sadece cihaz lazımsa teknosadan almanız daha avantajlı hem de 4 gb internetiniz olur

• Turkcellin modemlerini mobile partner ile her sim kart ile kullanabilirsiniz...
  • ilk 3 ay 14 yerine 7 liraya kota aşım ücreti olmayan kota aşımında 96 kbps hız düşürmeli 250 mb cepnet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeş bana sadece cihaz lazım yani tahahütsüz olan sadece cihaz ben kendi hattımı takıp bağlanacam ok... senin önerdiğin şeyle benim işim olmaz...

dedikleri gibi taahhüt yok hocam. millet takır takır alıyor turuncu indirim zamanı geliyordu galiba sadece ama emin değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben sadece vodem cihazı istiyorum. Benim internetiyle işim yok zaten ama şuda bi gerçekki artık cepnet eski hızından çok daha yavaş almaktan vazgeçtim... Gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell de 1 gb sinirsiz 19 tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.