Şimdi Ara

vodafonelivechatten hiç tanıştıgınız oldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone 5454 yada vodafonelivechatten hiç tanışanınız oldu mu, hiç düşürdüğünüz kız oldu mu?

• Çok gereksiz bir konu olmuş ancak sana değil, bölüme olan saygımdan dolayı işi mizaha vurmadan söyleyeyim..

Evet gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaltahirx
    arkadaşlar vodafone 5454 yada vodafonelivechatten hiç tanışanınız oldu mu, hiç düşürdüğünüz kız oldu mu?

Bu forumu bayanların da okuduğunu hatırlatmak isterim. Ve bu bayanlardan biri senin tanıdığın biri de olabilir. Mesela benim esimin de takip ettigi gibi.
  • vodafone 5454 bişey değil ama vodafonelivechat kendini giderek aşıyor, sizce öyle değil mi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaltahirx -- 19 Şubat 2010; 16:46:28 >
  • bu konunun aynısı zamanında açılmıştı hatırlıyormusunuz
  • Ben askerde dağdayken çocuklar uğraşıyordu böyle şeylerle. Bu arada Irak sınırında Vodafone ve Avea çok güzel çekiyordu yeri gelmişken Turkcell çekmiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu vodafonelivechatte nick değiştirirken yeni nickin onay alıp olması için ne kadar süre gidiyor nick değiştirdim hala bekliyor.
  • Sorus tarzinizi esefle kiniyorum. Dusuren oldu mu bilmem ama, fazla takilma seni dusururlerse yazik olur. Ama zalime zalimlikle karsilik vermek sevaptir.
  • Bu sistemin olması bile ekstra rezillik böyle bir sisteme de düşürmek tabirinden başka bir kelime de yakışmaz :@ bu sisteme dahil olanların da tarzı karakteri bellidir :@
  • bu sistem tam cinsel içerik üzerine kuruldu, bunu vodafone sağladı. ve cinsel içerikli mesajlar gönderiyor kendi adminleri.

mesaj trafiğini sağlamak için off off defalarca dedim ama boş saçmalık..
  • düşüren olmuştur bizde düşmek isteyen çok anlayan anladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.