Şimdi Ara

Vodafoneda gelecek kampanyalardan bilgisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki ay ne gibi kampanyalar olacak bilen varmı

• Vodafone kadar rezalet operatör yok mümkünse uzak durun.
    Daha sitelerini yenilemiyorlar eski kampanyalar orada duruyor
    Evdede çekmiyor şarjım felan çabuk bitiyordu.
    Mümkünse şirketi satıp gitsinler eskisi gibi değil artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Vodafone kadar rezalet operatör yok mümkünse uzak durun.
    Daha sitelerini yenilemiyorlar eski kampanyalar orada duruyor
    Evdede çekmiyor şarjım felan çabuk bitiyordu.
    Mümkünse şirketi satıp gitsinler eskisi gibi değil artık

hocam bimcell kullanıyorum lanet tt 5.katta çekmiyor ama vodafone baz istasyonu dibimde full çekiyor. fiyat olarak bimcell en iyisi bence ama çekmedikten sonra anlam ifade etmiyor sabaha kadar şarjım yok oluyor.
  • haziran gibi gelir hocam tahminim bu yönde. türk telekom da duyduguma göre ramazan ayı yada bayramdan önce bi zamanda yeni tarifeler çıkarabilir.
  • Vodafone önce sitesini yenilesin nereye el atsan karşına bitmiş kampanya çıkıyor böyle saçma şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafon kendi bile bilmiyoki biz de bilelim

• vodafone un çekim gücü iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışı kampanya var mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Web sitesinde güncel bilgi dışı bir şey göremedim. Siz nerede gördünüz eski bilgiyi? Bildirelim kendilerine de düzeltsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Web sitesinde güncel bilgi dışı bir şey göremedim. Siz nerede gördünüz eski bilgiyi? Bildirelim kendilerine de düzeltsinler.

En basit örnek Katlayan Süpernet kampanyası bittikten sonra 2 ay geçmesine rağmen menüden kampanyayı kaldırmamışlardı. Forumdan yazdım da 2 hafta sonra katılım tarihini uzatma zahmetinde bulundular. Bu en basit sorun. Şimdi bile biraz baksam onlarca hata bulurum. 3 senedir aynı tas aynı hamam. Müşterileri bile değilim artık, ama gözüme o kadar batıyor ki, bildiriyorum düzeltsinler diye.

Sitenizi güncelleyin diye sürekli müşterilerin mi bildirmesi gerekiyor. Bu ne vurdumduymazlık. Kaç sene geriden geliniyor... Tasarımla ilgili bile onlarca hata var. Kim sorumlusuysa web tasarımlarından, yazık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 26 Mayıs 2016; 9:21:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaranAlemdar

Web sitesinde güncel bilgi dışı bir şey göremedim. Siz nerede gördünüz eski bilgiyi? Bildirelim kendilerine de düzeltsinler.

Faturalı bölümündeki günlük cepnet.. O kampanya biteli 8 ay oluyor.. Faturalılar alabiliyor diye bide yalan söylüyorlar.. Ama alamıyor Denendi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.