Şimdi Ara

VODAFONE YURT DIŞI KONUŞMA TARİFE KANDIRMACASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Ekim'de Hong Kong'a gitmeden önce Vodafone adlı operatörden orası için uygun bir tariflerin olup olmadığını sordum müşteri hizmetlerine. Onlarda 120 Dak. Arama/Aranma için Tüm vergiler dahil 70 TL ve 120 Dak. sonrası içinse Dak. 1 TL - Aranma/ Arama ( Vergiler dahil) bir kampanyalarının olduğundan bahsettiler . Tarifedeki göreşmelerin Dk. esasına dayandığını ve 1 sn 'de Konuşsam 1 dk. Konuşsam aynı fiyata geleceğinide belirttiler. Buraya kadar herşey normal ve hoş gözükmekte.
    Tabi ben yinede hiç bir Gsm firmasına güvenmediğim için ( Maalesef Ülkemizde Cukka İnsanlıktan Önce Geldiğinden ) numaratör kullandım orada bulunduğum 7 gün içinde. Bu süre zarfında fazla fazla kaçırdıklarımıda koyarsak 80-90 Dk. olan görüşmemi nasıl olduysa 237 Dk. Hesaplayıp faturadan itelemişler. 2 kere itiraz etmeme rağmen hatalarını kabul etmiyorlar, Ayrıca kullanmadığım sms hizmeti içinde ayrıca ödeme çıkarmışlar. Mahkemeye verip uğraşmam için ödeyeceğim rakam itelenen faturadan fazla olduğu için Bende bu tip forumlarda bu yapılanı yazıp başkalarınında buna kanmamasını sağlamayı düşünüyorum. Asla Gsm firmalarının bu tip kampanyalarına inanmayın. Devletin başta kontrol mekanizmalarıda bu çarktan nasiplendiği için halka sahip çıkan bir merciin olduğunuda düşünmüyorum. Zaten hattımı da bu olay sonrasında başka bir operatöre taşıma kararı aldım.

• yılda 8-10 kez iş dolayısı ile yurtdışına gidiyorum, söylediğiniz paketleri farklı ülkelerde kullandım, şu ana kadar hiç hata olmadı....vodafone online işlemlerden excel formatında döküp belirtilen tarihleri arama ve aranma olarak çıkartarak ne kadar görüştüğünüzü kontrol edebilirsiniz...bi hata varsa muhakkak iadesi geçte olsa yapılyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

yılda 8-10 kez iş dolayısı ile yurtdışına gidiyorum, söylediğiniz paketleri farklı ülkelerde kullandım, şu ana kadar hiç hata olmadı....vodafone online işlemlerden excel formatında döküp belirtilen tarihleri arama ve aranma olarak çıkartarak ne kadar görüştüğünüzü kontrol edebilirsiniz...bi hata varsa muhakkak iadesi geçte olsa yapılyor.

Açıkcası eski Operatörüm Turkcell'de benzer bir durum ile karşılaşmıştım. Bu yüzden telefon içerisinde görüşme kaydı programı yükledim bu sefer ( Arama/Aranma) ne kadar görüştüğüm belli. Turkcell iade yaptı zamanında. Vodafone 1 tanesini 1 günde inceledi şikayetimin 2.cisini birkaç saat'de ( Ne kadar samimi oldukları belli ) . Exel olayınıda açıkcası umursamıyorum çünkü toplamda ne kadar konuştuğum belli ( Onlar 237 Dk. Ben Toplamda 90 Dk civarı + -10 Dk. olarak hesaplıyorum) .
    Açıkcası durum şu, Telefon operatörü otomatik seçiyor ve Vodafona bu hizmeti ses taşıyan birkaç firma ayrı olarak satıyor onlarda bana yüklüyorlar. Uğraştıklarını bile düşünmüyorum açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.