Şimdi Ara

Vodafone yine çöktü, internet ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendede şimdi düzeldi yarım saattir modem sayfasında sorun ne diye dolanıyordum ağ durumu internete bağlı gözüküyor,modem sayfasında internet yok diyordu garip.

• Berkantik kullanıcısına yanıt

Aynen düzeldi.işin garibi wifide internet var kablo bağlantıda yoktu.Ne alaka anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bi tek bende var sandım. Eskişehir Merkez 15 dk önce düzeldi. Rahat 40 dk yoktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanada da yoktu şimdi geldi
  • Ttnet de çöktü
  • Lanet olsun Vodafone'a.
    3 ay sonra sözleşmem bitiyor ve bu dolandırıcı kan emici kurumdan kurtulup, Turkcelle geçiş yapacağım.
  • yurtdışı hızlarınız nasıl? düşüklük var mı?

• Ümraniyedeyim 2 saattir yok. Şu taahhüt işini nasıl hallederim şunlardan kurtulmam lazım. (1,5 sene daha var)

• Dot & doh cloudflare kullandigim icin hicbir problem yasamadim

Vodafone yine çöktü, internet ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor!

Vodafone yine çöktü, internet ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 7 Aralık 2020; 0:1:14 >

• Beyler sorun düzeldi mi, bende dün akşamdan beri yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Beyler sorun düzeldi mi, bende dün akşamdan beri yok?

İstanbul Ümraniye hala internet yok derse gireceğim pc başında bekliyorum müşteri hizmetleri telefona bakmıyor.

• dün akşam bende de gitti 30-40 dk kadar. ama sonra düzeldi. (Bursa)

ben de yeni geçtim vdf'a. sol altyapısı üzerinden kullanıyorum. genel olarak memnunum ama.

• Bende sorun sadece benim hatta var zannediyordum. Konya Selçuklu da da Vodafone gitti dün akşam saatlerinde. Son bir iki haftadır belli saatlerde gidiyor sonra geliyor. Bende taahhüt yapalı 3 ay oldu. Birde ev taşıdığım için nakil parası ödedim. Keşke vazgeçip kablonet alaydım. Şimdi cayma bedeli desen kaç yüz TL fiyat çıkartırlar.

• hashus_42 kullanıcısına yanıt

Sorun devam ediyor mu? Benim 12 saat oldu hala yok derse giremiyorum

• Sorun devam etmiyor ama ping gökyüzünde 200 ms leri gördüm. Çok zor giriyor sayfalara.@Saygın Üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 7 Aralık 2020; 9:42:12 >

Benim hiç mi bağlanmıyor bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Müşteri hizmetleri 15 dakikadır bekletiyor 13 saati geçti kesinti.

• Modemi açıp kapatın. Olmadı modeme reset atın kullanıcı adı ve şifreniz ile tekrar modem kurulumu yapın. Belki düzelir. Oda olmazsa yapacak birşey yok mecburen müşteri hizmetlerini bekleyeceksiniz. Gerçi onlarda bir çözüm üretemiyorlar ya!... @Saygın Üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 7 Aralık 2020; 10:27:13 >

Dediklerinizi zaten yaptım güncelliyorum saat 10.36 oldu 48dakikadır bekliyorum :)

• Vodafone net vaadettiği hıza yakın versede interneti sürekli kopuyor tt den geçtim geçtiğim gün kopmalar başladı ve çözüm bulamadılar tt deyken böyle bir sorunum hiç yoktu

• Dün akşam arıyorum arıyorum tam bağlanacak dıt dıt kapanıyor biraz sonra arayınca düzeldi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.