Bendede şimdi düzeldi yarım saattir modem sayfasında sorun ne diye dolanıyordum ağ durumu internete bağlı gözüküyor,modem sayfasında internet yok diyordu garip. |
Bildirim
Bendede şimdi düzeldi yarım saattir modem sayfasında sorun ne diye dolanıyordum ağ durumu internete bağlı gözüküyor,modem sayfasında internet yok diyordu garip. |
Aynen düzeldi.işin garibi wifide internet var kablo bağlantıda yoktu.Ne alaka anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
yurtdışı hızlarınız nasıl? düşüklük var mı? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İstanbul Ümraniye hala internet yok derse gireceğim pc başında bekliyorum müşteri hizmetleri telefona bakmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dün akşam bende de gitti 30-40 dk kadar. ama sonra düzeldi. (Bursa) ben de yeni geçtim vdf'a. sol altyapısı üzerinden kullanıyorum. genel olarak memnunum ama. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sorun devam ediyor mu? Benim 12 saat oldu hala yok derse giremiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 7 Aralık 2020; 9:42:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim hiç mi bağlanmıyor bende mi sorun var diye düşünmeye başladım. Müşteri hizmetleri 15 dakikadır bekletiyor 13 saati geçti kesinti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 7 Aralık 2020; 10:27:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediklerinizi zaten yaptım güncelliyorum saat 10.36 oldu 48dakikadır bekliyorum :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|