Şimdi Ara

Vodafone Yeni Hat 200₺ Ankara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
7
Favori
9.057
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aydın'da Vodafone bayisi 400 TL dedi. Türkcell 800-900 arası dedi.
    200 çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 299 TL ye aldım bir kaç gün önce ama 8-14 yaş arası Tc numarası istediler onun dışında bişey olmadı açıldı hat içinde de 20 GB 750 Dk yüklü açıldı 1 aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 2 Haziran 2024; 23:38:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da güncel kampanya gören var mı

• Ben de ariyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konya Kent plaza Vodafone'da 200₺
    İşine yarayan olursa.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Bu gibi kampanyaları yapan azı bayilerden 0 540 ile başlayan seri numaraları da bu kampanyalı fiyattan alabilirsiniz, bilginiz olsun.

Önce 0540 ile başlayan numarayı vodafone web sitesinden yada uygulamasından rezerv etmek gerekiyor.

0540 123 24 25, 0540 550 40 50, 0540 54142 43,

vb şeklinde kolay ezberlenen kolay tuşlanan numaraları özel numara komisyonu ödemeden yada ek 500 tl ücretle alabiliyorsunuz.

Yani faturasız hat 200 tl yazan bayiden alırsanız özel numara komisyonu ücretsiz olan numara için sadece 200 tl ödersiniz. Özel numara ücreti 500 TL yazan numara için 200 TL + 500 TL ödersiniz.

NET GSM firmasında kolay ezberlenemeyen farklı 5-6 rakamdan oluşan karmaşık numaralar bile özel numara diye 10 bin tl üzerine satışta. Bu örnek verdiğim numaralar gibi numaralar NET GSM`de 17 bin TL`den yüksek.

Vodafone 0540 ile başlayan hiç kullanılmamış yeni numara rezerv ederek almak için: 👉 ⤵️

Vodafone Yeni Hat 200₺ Ankarawww.vodafone.com.tr
    Numara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
    https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/numara-rezerve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Ağustos 2024; 4:57:49 >

• 2 3 sene oncesinin fiyatı hala 200 e veren varsa iyiymis.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Guzel bilgilendirme olmus hocam emegine saglik.

Peki bayiyelerle hic ugrasmak istemeyen biri olarak( gecmiste kimlik bilgileriyle usulsuz internet acmislar)

Tum islemleri onlineda yapma imkani nedir?numara rezerv yapip odeme alabiliyorlarmı sonra adrese kurye araciligiyla getirebiliyorlar mı?

• Expert4212 kullanıcısına yanıt

Sanırım faturalı olarak seçersen mutlaka adrese getiriliyor da faturssız olarak seçersen getirirler mi bilmiyorum. Ben faturasız seçtim adresimi de yazdım bayiden alabilirsiniz mesajı geldi.Faturalı seçtiğim hattı kıurye ile gönderdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Ağustos 2024; 9:8:23 >

Tesekkurler hocam. Vodafone Yeni Hat 200₺ Ankara 

• Güncel var mı 200-300 TL aralığında,an itibariyle Ulus ta Hacı Bayram-ı Veli Külliyesindeyim namaz çıkışı alabilirim lazım 1 adet numara

Öğrendiğimiz iyi oldu ama birkaç numara denedim 750 TL çıktı. 200, TL lik denk gelmedi. Güzel numaralara 2000 TL diyor

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt

Anladığım, ücret çıkması sizin o numaraya özel ekstra para vermeniz, yoksa sıfır hat ücreti aldığınız bayiye göre değişiyor.

Samsun vodafone için en uygun bayiyi bilen varsa memmun olurum. Hat başvurusunda bulundum, sıra hattı bayiden teslim almaya geldi.

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

Ulus halinin alt tarafında solda bir bayii 700 TL,ayın 11inden sonra kampanya olabilir dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberty_15 -- 8 Ağustos 2024; 14:27:9 >

Hocam, önce verdiğiniz linkten numara seçtim sonra netten yalın 20 gb tarifeli hatta başvuruda bulundum, bayiden gidip alacağım, hat ücretini o zaman mı tahsil edecekler ? Ucuz bayii aramam lazım mı?

Samsunda 1-2 yer Tc bulmanız şartıyla 600₺, 700₺, 750₺, 800₺ diye gidiyor.

• 200₺ hat bulsak da özel numarası kalsa :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmucit M kullanıcısına yanıt

Tarifeniz faturalıysa ilk faturada alınması yada 12 aya bölünerek faturalara yansıması lazım. Faturasız paket seçtiyseniz yani hat faturasızsa bayide ücreti alırlar. Ben de 2 hat için ortaokuldaki 2 çocuğumun kimliğini verdim, ilk hattım kampanyası ile 200 TL'yemi aldım 400 TL'ye mi unuttum ama başka bayide vodafone faturasız hat 600 tl ve 700 tl idi o zaman. Hatta bana dedi bayi 2 gün önce gelseydiniz tc vermeye gerek kalmadan 200 tl ye alabilecektiniz kampanya vardı bitti dedi.

• Faturalı olarak alırsak 191+14.99 vergi haricinde bi ücret çıkıyor mu?

• Erkan0644 E kullanıcısına yanıt

Yeni GSM numara sıfır hat alınca tarife veya paket harici yansıyan ücret aslında bu rakamlardır. Faturasız hat alırken peşin alınır,faturalı hat alırken ücret alınmaz ya ilk faturada alınır yada 12 aya bölünüp her ay faturaya taksidi yansır. Hattı taşırsanız geri kalan ödemeler son faturada hepsi alınır.

Vodafone Yeni Hat 200₺ Ankara

Teşekkürler, bayi önemli, o para illa alınacak ama miktarı bayi belirliyor yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.