Şimdi Ara

Vodafone: Yaptığın Ayıp Değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 5 ay önce kapattırmış olduğun Vodefone Faturalı 2 hattımın bugün tekrar bir faturası posta yolu ile aldım. Faturayı açmadan önce sinirliydim. Çünkü kapttırdıktan sonra dahi fatura gelmesi normal gelmedi. Borçlarıma dair bütün ücretleri ödemiştim.

Faturayı açtım; Gördüğüm ücret karşısında ŞOK oldum.

İlk fatura ücretim: 0,10 ykr
    İkinci fatura ücretim: 0,40 ykr

Bu kadar fatura borcu için yapılan masraf boş yere giden kağıt borcumdan daha fazla.

Vodafone Türkiye'de seni istemiyoruz. Yaptıkların bardağı taşırdı.

Arkadaşlar Vodafone' u bu konuda nereye şikayet edebilirim? Adamlar geldi ülkemize olur olmadık iş yapıyorlar. Artık iyice saçmaladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 7 Ağustos 2008; 23:47:04 >

• şikayetvar.com üzerinden şikayet edebilirsiniz.
  • Hakkaten çok ayıp.
  • Telsim geli gelsin. Vodafone
  • bende de faturalı hat vardı kapattırmak istedim ama 50ytl gibi bi ücret istediler meğersem bize verirken ücretsiz dediği vergilermiş
  • ayıp etmişler
  • yanlış bir hareket genelde bankalarda rastlayacağımız tarzda bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana34 -- 8 Ağustos 2008; 16:21:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vodafone 10krş olsa bile gönderir
  • Vodafone GO HOME!!!

Cem UZAN memleketine dön!!!
  • İlginç...
  • eee sonuçta adamlar avrupalı kuruşun hesabını yapıyorlar küresel ısınma denince biz elimizden geleni yapıyoruz diyorlar.
  • adamlar dış piyasada bi er edinemediler işte türkiyede belki kazanırız umudyla geldiler. halbuki almanyada bnm gittiğim şehirde hep o2 kullanılıodu vodafone çonk ender. işte böle arkadaşa yaptıkları gibi yaparak da para kazanmaya çalışıolar. artık 10kuruşla napacaklarsa. hadi 10kuruşunu geçtik tksharmely nin de dediği gibi o kesilen ağaçlara dolayısıyla kağıtlara yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr99

adamlar dış piyasada bi er edinemediler işte türkiyede belki kazanırız umudyla geldiler. halbuki almanyada bnm gittiğim şehirde hep o2 kullanılıodu vodafone çonk ender. işte böle arkadaşa yaptıkları gibi yaparak da para kazanmaya çalışıolar. artık 10kuruşla napacaklarsa. hadi 10kuruşunu geçtik tksharmely nin de dediği gibi o kesilen ağaçlara dolayısıyla kağıtlara yazık.

kesinlikle

• sikayetvar.com a şikayet bildirdim. sonuç ne olacak çok merak ediyorum doğrusu. Giden onca ağaç, masraflar hep bizim ülkemizden gidiyor. Bu ne olduğu belirsiz şirket ise bizim ülkemizi sömürüyor. Sikayetvara gönderdiğim şikayet sonrasında benimle iletişime geçildiğinde konuşmanın sonunda diyeceğim hazır: Sizi DonanımHaber de rezil ediyoruz ve DonanımHaber olarak da sizi Türkiye'de istemiyoruz.

Sizlerde tepkinizi gösterin arkadaşlar. Bu adamlar gidene kadar direnişimi sürdüreceğim...
  • Cep telefonu kullanmak istemediğimiz gün gelince operatörleri de istemicez.

• kesinlikle katılıyorum herşeye adamlar işini ii biliyo nereden yolcaklar onların araştırmasını biliyorlar Allah bilir ilk fatura ödenmedi diyede faiz bindirmişlerdir

geçmiş olsun bence tek şikayetim vara başvurma aynı zamanda ara söyle olmaz çok ayıp bişi yani

• sikayetvar.com adresine şikayetimi bildirdikten sonra Vodafone Müşteri Hizmetlerine de Mail gönderdim. Ne şekilde bir cevap verecekler çok merak ediyorum. Mail de göndermiş olduğum yazı :

"Yaklaşık 5Ay önce kapattırmış olduğum Vodafone Faturalı hattıma bu ay tekrar bir fatura aldım. Hattımı kapattırmadan önce hattıma ait tüm borçları ödemiştim.
    Fakat bu ay gönderdiğiniz faturayı ve miktarını anlayamadım. İlk fatura ücretim 0,10 Ykr İkinci fatura ücretim ise 0,40Ykr. Bu ücretlerde bir fatura göndermek ayıp değil mi? Sizde bana ait irtibat talefonu yok mu? Türkiye' ye geldiğinizden beri hiç bir şey yaptığınız yok. Olmadığı gibi vatanımıza zarar veriyorsunuz. Gönderdiğiniz iki adet 0,50Ykr tutarındaki faturanın kağıt ücreti daha fazla. Gerekli yerlere şikayetimi bildirdim. Gerekli yerlerde de sizi rezil edecek konuları açtım. Daha önceki tepkim bu kadar ağır değildi. Ama sizi artık istemiyoruz. Vatanımızdan gidin. Yaptıklarınız sizi rezil etmekten başka hiç bir işe yaramıyor!!!"

Siz de tepkinizi verin arkadaşlar. Bu adamların niyeti hiç iyi değil bence.

• büyütme bu kadar bir konuyu arkadaşım
    tamam ayıp etmişler ama
    ne bu vatan elden gidiyor tarzında sözler
    anlayamadım doğrusu
  • Siz sanırım Vodafone hayranısınız. Vatan elden gidiyor tarzında bir şey demedim ben. Dediğim Vodafone nin niyetinin iyi olmadığı. Cem Uzan Türkiye yi dolandırdı. Vodafone un da yapacağı aynısı olacak. Başına gelmeden anlayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Bu ne olduğu belirsiz şirket ise bizim ülkemizi sömürüyor. Sikayetvara gönderdiğim şikayet sonrasında benimle iletişime geçildiğinde konuşmanın sonunda diyeceğim hazır: Sizi DonanımHaber de rezil ediyoruz ve DonanımHaber olarak da sizi Türkiye'de istemiyoruz.

Bu adamlar gidene kadar direnişimi sürdüreceğim...

Türkiye' ye geldiğinizden beri hiç bir şey yaptığınız yok. Olmadığı gibi vatanımıza zarar veriyorsunuz.
    Gerekli yerlerde de sizi rezil edecek konuları açtım.
    Ama sizi artık istemiyoruz. Vatanımızdan gidin.
    Bu adamların niyeti hiç iyi değil bence.

yukarıdakiler sizin yazdıklarınız değil mi
    yukarıdaki yazdıklarınızı
    okuyan biri vodafone gelip evinizi başınıza yıktı size savaş açtı falan sanar yani
    ne bu şiddet ne bu milliyetçilik
    ben vodafone hayranı değilim ama yoksa siz bir yerlerin hayranımısınız?

çünkü bu yaşadığınız probleme karşılık verilecek normal cevaplar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 11 Ağustos 2008; 13:59:17 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.