Vodafone yanımda hesabınıza girin şöyle bir bildirim alacaksınız Ardından bana ne var a tıklayın, orada kampanyalar var , Fırsatı kullan deyince mobil ödeme servisi aktif etmeniz gerekiyor , ekim - kasım - aralık 3, aylık süre için 21.90 TL Ardından herşey yanımdaya girip herhangi bir alışveriş yapın , ben A101 100 lira hediye çeki aldım , ödemeyi faturaya yansıt diyeceksiniz. Benim gibi kullanırsanız faturanıza ek 101 TL + 21.90 ücret yansıyacak, totalde 122.90 ödemiş olacaksınız , faturayı da Vodafone pay ile ödeyin şu kampanya için Buradan 12.29 lira iade yatacak. Sonuç : 100 liralık a101 çeki aldığınızda cebinizden 122.90 lira çıkacak , 100 lira iade + 12.29 pay iadesi 112.29 lira. Kısaca 100 liralık artık ne aldıysanız ürünü 10.60 TL ye almış olacaksınız
Şimdi biri çıkar bu size özel der , 4-5 farkı hesaptan girdim hepsinde de vardı , ilk attığım fotoğraftaki bildirim olmayanlarda da bana ne var da vardı . Garanti olsun diye mh arayıp sordum size özel kampanyaları göremiyoruz dedi , her ihtimale karşı ekran fotoğraflarını kaydettim , vermezlerse destek kaydı açarız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 28 Kasım 2023; 2:36:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Bitti) Vodafone yanımda 100 TL harcamaya 100 TL iade fırsatı ( sadece bugün için )
-
-
İllaki bir kulp bulacaz ya ben diyeyim sadece Vodafonelulara özel...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek seferde 150 tl harcama limiti vermiş Vodafone. Daha önce defalarca alışveriş yapmama rağmen..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iade nereye oluyor
-
100 lira iade fatura üzerinden, %10 iade pay e
-
100 lira ile 12.29 tl'yi toplayınca 112,29 tl yapar. 10,61 tl ye gelmiş olur. 61 kuruşa gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu genel kampanya, benim dediğim özel kampanya , bana ne var da görürsünüz
İşlem hatası yapmış olabilrim
O zaman 500TL harcamaya 100 + 100, 200TL kazanç sağlanabilir.
-
Sanmam hocam , birini versinler de
Faturasızlara yok herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatura üst limitim nedense 100TL olarak ayarlanmış. Bundan dolayı herhangi bir alışveriş de yapamıyorum. Değiştirmek istediğimde de aptal uygulama sadece sonraki dönem için işlem yapıyor.
-
A101 den ve** marka 5 litre yağ aldım, 169.90 TL
101 lira a101 kuponu kullandım 68.90 TL
Ödemeyi nays ile yaptım , kazı kazandan 5 TL verdi.
%10 market kampanyası var nays, 200 lira alt limitli, 200 lira üstü sepet yapıp öderseniz +20 lira oradan da iade alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 27 Kasım 2023; 19:37:9 >
nays market için en az 200 tl alışveriş yapma şartı vardı
Evet hocam altta şimdi farkettim 200 lira alt limit koymuş , neyse kazı kazandan 5 lira aldık , ona da şükür
Aldın mı almadın mı ne bu
-
fırsatı kullan dediğimde işlem kaydınız bulunmuyor diyor bunun için ne yapmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece bugüne özel olduğu nerde yazıyor? Fırsatı sonra kullanamıyor muyuz?
-
Şuan hatırlamıyorum da 27 kasıma kadar diyordu , yarın da deneyebilirsiniz siz orada kampanyayı gördüğünüz sürece sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tcl 65c755 yorum
- 5 mbps internet hızı nasıl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X