|
Vodafone yanımda hesabınıza girin şöyle bir bildirim alacaksınız ![]() Ardından bana ne var a tıklayın, orada kampanyalar var , ![]() Fırsatı kullan deyince mobil ödeme servisi aktif etmeniz gerekiyor , ekim - kasım - aralık 3, aylık süre için 21.90 TL Ardından herşey yanımdaya girip herhangi bir alışveriş yapın , ben A101 100 lira hediye çeki aldım , ödemeyi faturaya yansıt diyeceksiniz. Benim gibi kullanırsanız faturanıza ek 101 TL + 21.90 ücret yansıyacak, totalde 122.90 ödemiş olacaksınız , faturayı da Vodafone pay ile ödeyin şu kampanya için ![]() Buradan 12.29 lira iade yatacak. Sonuç : 100 liralık a101 çeki aldığınızda cebinizden 122.90 lira çıkacak , 100 lira iade + 12.29 pay iadesi 112.29 lira. Kısaca 100 liralık artık ne aldıysanız ürünü 10.60 TL ye almış olacaksınız
Şimdi biri çıkar bu size özel der , 4-5 farkı hesaptan girdim hepsinde de vardı , ilk attığım fotoğraftaki bildirim olmayanlarda da bana ne var da vardı . Garanti olsun diye mh arayıp sordum size özel kampanyaları göremiyoruz dedi , her ihtimale karşı ekran fotoğraflarını kaydettim , vermezlerse destek kaydı açarız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 28 Kasım 2023; 2:36:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android