Şimdi Ara

Vodafone Yalın Adsl 49.90 TL ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nasıl bu internet ek bi ücret alıyolarmı daha sonra yoksa sürekli 49.90 TL mi ?

• sefa5152 kullanıcısına yanıt
    24 ay taahhüt karşılığında 49,90 ek ücret yok. Modem alırsanız ilave edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

24 ay taahhüt karşılığında 49,90 ek ücret yok. Modem alırsanız ilave edilir.

kendimde var airties modeme gerek yokta 24 ay taahhüt dolunca genemi 49.90 Tl yoksa artarmı
    Tabiki artacak. Bu fiyatlar indirim uygulanmış hali.

• quote:

Tabiki artacak. Bu fiyatlar indirim uygulanmış hali.

siz kullanıyorsunuz galiba vodafone yalın limitsiz 49.90 ödüyosunuz demi her ay bide kalitesi nasıl bağlantı kopmalar oluyormu hızlımı başvurunca kaç gün içinde bağlıyolar yalın hattını bağlatmak için ne gerekiyor bide ? kolaymıdır
    Evet kullanıyorum. Bağlantı olayı altyapı ile alakalı. Benim altyapım sorunsuz olduğu için 16 rahat alıyorum. Müşteri hizmetleri beceriksiz, aktivasyonum 10 gün sürdü. Sabırlı olmak gerekiyor. Eğer dairenizde telefon hattı mevcut ise yalın internet için ekstra hiçbir şey gerekmiyor. Telefon kablosu yok ise sanırım daire içini kendiniz halletmeniz gerekiyor.
  • quote:

Evet kullanıyorum. Bağlantı olayı altyapı ile alakalı. Benim altyapım sorunsuz olduğu için 16 rahat alıyorum. Müşteri hizmetleri beceriksiz, aktivasyonum 10 gün sürdü. Sabırlı olmak gerekiyor. Eğer dairenizde telefon hattı mevcut ise yalın internet için ekstra hiçbir şey gerekmiyor. Telefon kablosu yok ise sanırım daire içini kendiniz halletmeniz gerekiyor.

şöyle söyleyim telefon konusunda normalde telefon kullanıyorduk eskiden ev telefonu kapattırdık şuan kapalı ek bişey gerekirmi daireye çekmek için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayır mevcut telefon kablosu kullanılacak. Santralden bağlantısını yapacaklar sadece.
  • quote:

Hayır mevcut telefon kablosu kullanılacak. Santralden bağlantısını yapacaklar sadece.

mesele ev telefonunun olduğu yerde üçgen şeklinde priz girişi var ev telefonu açıkken onda takılıydı ama şuan takılı değil olurmu o priz yeterli heralde ?
  • Evet o priz o prizin içinde kablo var istersen prizi söküp prizin içindeki kabloya direk ek yapıp modeme bağlayabilirsin yadahttp://m.n11.com/6p2c-3-lu-telefon-duvar-fisi-disi-rj11-P76352862 şunlardan alıp takacaksın.

• nerden başvurabiliriz buna çarşıda vodafone bayisinden yapılıyormu başvuru
    www.vodafone.com.tr sitesindeki bayilerden yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Alt bayi, taşeron vs. hiç bulaşmayın. Hem süreç uzar, hem de bilgilerinizin güvenliği olmaz.
  • quote:

www.vodafone.com.tr sitesindeki bayilerden yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Alt bayi, taşeron vs. hiç bulaşmayın. Hem süreç uzar, hem de bilgilerinizin güvenliği olmaz.

Ben niğdedeyim hocamda bayii lere baktığımda danışacağım bayii çıkıyor zaten tanıdık bi sıkıntı olmaz heralde birde biz yazın köye göçüyoruz ne gibi işlem yapabiliriz kapattırıp geri göçünce açtırma bişey varmı bide diyelim kapattırınca gene ücret ödeniyomu ?

http://www.gungoriletisim51.com/ danışacağım bayii nin sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa5152 -- 1 Şubat 2016; 16:08:47 >

Yıl içinde en fazla 3 ay dondurabilirsiniz diye biliyorum ama onun da bir işlem ücreti var. Ayrıca dondurduğunuz süre taahhütünüze eklenir. Yani 3 ay dondurdunuz diyelim, taahhüt 3 ay uzar.

Sitesinde şu bilgi var:
    quote:

Aboneler, yılda en fazla 2 kez ve toplamda 180 (yüz seksen) günü aşmayacak şekilde ADSL/Telefon hattını dondurabilir. Hat dondurma işlemi vergiler dahil 29 TL olarak faturalandırılır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık ADSL/Telefon erişim ücreti alınmayacaktır. ADSL/Telefon erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır.

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-adsl.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 1 Şubat 2016; 16:37:11 >

• quote:

Yıl içinde en fazla 3 ay dondurabilirsiniz diye biliyorum ama onun da bir işlem ücreti var. Ayrıca dondurduğunuz süre taahhütünüze eklenir. Yani 3 ay dondurdunuz diyelim, taahhüt 3 ay uzar.

Sitesinde şu bilgi var:
    quote:

Aboneler, yılda en fazla 2 kez ve toplamda 180 (yüz seksen) günü aşmayacak şekilde ADSL/Telefon hattını dondurabilir. Hat dondurma işlemi vergiler dahil 29 TL olarak faturalandırılır. Hat dondurma süresi içinde olan kullanıcılar için aylık ADSL/Telefon erişim ücreti alınmayacaktır. ADSL/Telefon erişim ücreti dışında kalan; kullanılan katma değerli hizmet ücretleri, taksit, kota aşım ücretleri, hat dondurmadan dolayı yansıtılması gereken iadeler, geçen aydan devir eden ücretler var ise faturalanacaktır.

http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-adsl.php

tabi en iyisi bayii ye sormak almadan önce bide köye götürme şansımız var galiba köy merkeze 10 km bizim arkadaşta yalın kullanıyor ttnetin köye göçerken götürüyolar kışın geri merkeze

• Bende vodafone internet baglatacağım 49 liraya

Modem olarakta Airties 5343 modem alacağım uygun mudur sizce
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Hocam Vdsl destekli almanız ilerisi için yatırım olacaktır.
    Vodafone hem sistemsel hem müşteri hizmetleri bakımından berbattır.
    10 lira fazla olsun kaliteli , taahhütsüz , 150 gb akk ve +1000 dakika ev telefonun olsun.
    2 aydır türknet kullanıyorum.Mükemmel diyebilirim.
    Vodafone,Süperonline,Türk Telekom kullanmış biri olarak konuşuyorum.
    Sizin kararınız yaşamadan anlayamazsınız zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Hocam Vdsl destekli almanız ilerisi için yatırım olacaktır.
    Vodafone hem sistemsel hem müşteri hizmetleri bakımından berbattır.
    10 lira fazla olsun kaliteli , taahhütsüz , 150 gb akk ve +1000 dakika ev telefonun olsun.
    2 aydır türknet kullanıyorum.Mükemmel diyebilirim.
    Vodafone,Süperonline,Türk Telekom kullanmış biri olarak konuşuyorum.
    Sizin kararınız yaşamadan anlayamazsınız zaten

Turknet in fatura ödeme seçenekleri hakkında bilginiz var mı ?

Birde şunu belirtmek isterim. Turknet i 1999 yılından beri duymuşluğum var. Dial up bağlatılarını duymuştum. Sempatim de vardı. Ben kullanmadım ama o sırlalar iyi diye aklımda kalmış. Fakat Geniş bant internet olayına geçtiğinden beri bayağı şikayet vardı. Şimdi düzelmiş olabilir. Onu bilmiyorum. Kampanyası gerçekten güzel.

• sky@net kullanıcısına yanıt
    2.5 aydır kullanıyorum 2 arıza kaydım oldu 48 saat içinde sorunumu çözerek geri arayıp şu şu işlem yapıldı hizmetiniz açıldı devam edebilirsiniz şeklinde gerçekten herşey hizmet değil müşteri hizmetleri çok önemlidir.
    Hizmet zaten çok güzel taahhütsüz ve 150 gb akk olması tartışmasız en yüksek kotayı uygun fiyatlara vermesi ve ev telefonu kullananlarada ekstra ücret çıkmadan 1000 dakika her yöne konuşabilmesi gayet hoş bir hale geldiğini söyleyebilirim.
    Türknet artık eskisi gibi değil değişiklik iyidir ama bunuda Vodafone'de görmek istiyoruz bariz berbat bir hale geldiğini söyleyebilirim.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Faturaları nasıl ödüyorsun. Ptt vezne ile ödeme var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.