Bildirim
Vodafone Ücretsiz 1GB Ramazan Bayramı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aman bunların hediyesi eksik kalsın. Geçen gün 1 gb hediye ettiler mesaj geldi, 600mb indirme yaptım, paket kalanı görünmesine rağmen 10-tl bakiyeden gitti. Kaç kez anlattım şikayet ettim tık yok. Bu ay sonunda turkcell e geçeceğim, bir tane adam akıllı mh veya müşteri memnuniyeti yok. şikayete bir haftadır dönen de yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
İnternet paketim bitmişti ne yapabilirim diye düşünürken vodafone nun cep uygulamasında dolaşmaya başladım ve öğrendimki Ramazan Bayramı kampanyası varmış. 7 gün boyunca toplam 1 Gb internet paketi ücretsiz aldım. Çok iyi oldu.
İsteyen hemen uygulamaya girip paketi alabilir.
Yeniyiz galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Yeniyiz" derken? -
Vodafone yanımda uygulamasıyla 30 günde 1 zaten 1gb veriyorlardı ama bir günlüktü.Bu bayrama mı özel acaba? Yoksa bu ay için bir günlük süreyi yediye mi çıkarmışlar? Aveada 10gblar havada uçuşurken vodafone hiç kampanya yapmadı da inanmıyor insan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone Yanimda Ramazan Kampanyasi kapsaminda 7 gun gecerli 1GB internet ikraminiz hattiniza yuklenmistir. Internetiniz 07.07.2016 13:01:35 tarihine kadar gecerlidir.
kampayaya katıldıktan sonra gelen msj bu.
Aynen aylık olarak verilen 1 gb lik paketi söylüyor arkadaş.
quote:
Orijinalden alıntı: sercan149
Vodafone Yanimda Ramazan Kampanyasi kapsaminda 7 gun gecerli 1GB internet ikraminiz hattiniza yuklenmistir. Internetiniz 07.07.2016 13:01:35 tarihine kadar gecerlidir.
kampayaya katıldıktan sonra gelen msj bu.
3 güne indirmişlerdi tekrar 7 güne çıkardılar...
haftalık vodafone hediye internet konusuna hoşgeldiniz :)
Ee, bende 1 gün!!?
"Vodafone Yanimda Ramazan Kampanyasi kapsaminda 1 gun gecerli 1GB internet ikraminiz hattiniza yuklenmistir. Internetiniz 01.07.2016 23:47:18 tarihine kadar gecerlidir."
(REDliyim..)
Banada 1 gun verdi en lazim oldugu zaman
vodafone nin bayramı 1 gün herlade
banada 1 gb verdi çok cimri bu vodafone
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vodafone gelen müşteriyi tutamazsa işi zor. 5 yıllık avea maceramdan sonra 20 gündür vodafone'dayım. şebeke açısından sorun yok ama verdiği 1gb 1 günlük. ben vodafone'a 1gb vereyim kampanya hiç yapmasın. -
Banada 1 günlük 1 GB verdi. 1 gündür nedir yaa.
Avea nin yeni tarifelere mevcut müşterileri almadığı geçtim vodafona.
3-4 ay sonra 10GB lik uygun bir tarife olursa(30 tl) anında geçerim avea ya . Gözünün yaşına bakmam vodafon un .
dikkat edin verdikleri 1 gb den gitmiyor normal paketinizdeki netten gidiyor. 1 gb netim var diye baya kullandım bi baktım 2 gb olandan yemiş Dolandırıcı bildiğin bu vadafone
internet paketlerim bitsin tt ye geçcem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 1 Temmuz 2016; 21:41:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MegaWolt38
Aman bunların hediyesi eksik kalsın. Geçen gün 1 gb hediye ettiler mesaj geldi, 600mb indirme yaptım, paket kalanı görünmesine rağmen 10-tl bakiyeden gitti. Kaç kez anlattım şikayet ettim tık yok. Bu ay sonunda turkcell e geçeceğim, bir tane adam akıllı mh veya müşteri memnuniyeti yok. şikayete bir haftadır dönen de yok.
aynen kardeşim vodafone dolandırıcıın teki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X