Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.045
Cevap
119
Favori
614.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Giriş
    Şu youtube linki benim için fazlasıyla yeterli oldu. Ethernet WAN portunu ayarlamayı ben gözden kaçırmışım ondan WAN portunu algılamıyormuş modem. Şu ayarı yaptıktan sonra otomatik olarak interneti gördü modem.
    Çok teşekkür ederim hocam

Orijinalden alıntı: Phantosos

Şu youtube linki benim için fazlasıyla yeterli oldu. Ethernet WAN portunu ayarlamayı ben gözden kaçırmışım ondan WAN portunu algılamıyormuş modem. Şu ayarı yaptıktan sonra otomatik olarak interneti gördü modem.
    Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lorder11

Ttnet Adsl taahüttümüz Ekim ayında bitiyor ve bu arada Binaya Superonline Fiber altyapısı döşendi. Superonline sitesinden baktığımda en uygun 24 mb/100 akn 69 tl gözüküyor bizim için fakat akn sonrası 8 mbye düşmesi can yakıcı resmen. Vodafone fibermax aradım ortak altyapı kullanıyoruz dedi. Vodafone fibermax tarifleri çok daha uygun 50 mb/50 gb akn bize yeter diye düşünüyorum çünkü zaten akn sonrası 16’ya düşüyor hız, yeter bize. Fakat gelin görün ki Vodafone hakkında yapılan yorumların yüzde 90’ı sakın almayın şeklinde. Herşeyi geçtim stabil şekilde 16 mb hız verse razıyım aslında. Önemli olan stabil olması. Ha bu arada belirteyim Samsun/Atakum ikamet etmekteyim. Siz ne dersiniz sizce çok mu kötü Vodafone fiber ??

Superonline bayiden alin 25 e 75gb tv+ li 64.90 a alabilirsiniz
    Risk almak istemiyorsanız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gzegen

quote:

Orijinalden alıntı: lorder11

Ttnet Adsl taahüttümüz Ekim ayında bitiyor ve bu arada Binaya Superonline Fiber altyapısı döşendi. Superonline sitesinden baktığımda en uygun 24 mb/100 akn 69 tl gözüküyor bizim için fakat akn sonrası 8 mbye düşmesi can yakıcı resmen. Vodafone fibermax aradım ortak altyapı kullanıyoruz dedi. Vodafone fibermax tarifleri çok daha uygun 50 mb/50 gb akn bize yeter diye düşünüyorum çünkü zaten akn sonrası 16’ya düşüyor hız, yeter bize. Fakat gelin görün ki Vodafone hakkında yapılan yorumların yüzde 90’ı sakın almayın şeklinde. Herşeyi geçtim stabil şekilde 16 mb hız verse razıyım aslında. Önemli olan stabil olması. Ha bu arada belirteyim Samsun/Atakum ikamet etmekteyim. Siz ne dersiniz sizce çok mu kötü Vodafone fiber ??

Superonline bayiden alin 25 e 75gb tv+ li 64.90 a alabilirsiniz
    Risk almak istemiyorsanız

İyiymiş bu kampanya ama Bayi'ye de gittim hiç böyle bir uygulamadan bahsetmedi.

• Bizim burada herkes aliyor hatta dun arkadasima kurulum yapildi size ozel paket diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

Modem şifresi ne arkadaşlar burada vdf.542 tarzı bir şey buldum kabuk etmiyor.

Up

• quote:

quote:

Up

Kullanıcı adı: "admin"

Şifre: "VDF.542"

yazmışlar forumda. Olmadı mı? Bir de Giriş kısmında Varsayılan oturum açma parolası gibi bir kısım olacak. Orda ne yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

quote:

quote:

Up

Kullanıcı adı: "admin"

Şifre: "VDF.542"

yazmışlar forumda. Olmadı mı? Bir de Giriş kısmında Varsayılan oturum açma parolası gibi bir kısım olacak. Orda ne yazıyor?

Sağolun hocam hepsini büyük harfle girince kabul etti.

• Arkadaşlar 100mbit 50gb kotalı çekirdek aile paketine üye olmuştum , beni bayi çalışanı bir arkadaş üye yapmıştı , ilk 3 ay 34.90 sonraki aylar 59.90 olacaktı , ilk 3 ay faturam 34.90 geldi , bakalım 4. faturanın 59.90 gelmesi gerekiyor 69.90 gelirse kıyamet kopar ... zaten sözleşmede imzalamadım direk iptal

Orijinalden alıntı: veracocha

Arkadaşlar 100mbit 50gb kotalı çekirdek aile paketine üye olmuştum , beni bayi çalışanı bir arkadaş üye yapmıştı , ilk 3 ay 34.90 sonraki aylar 59.90 olacaktı , ilk 3 ay faturam 34.90 geldi , bakalım 4. faturanın 59.90 gelmesi gerekiyor 69.90 gelirse kıyamet kopar ... zaten sözleşmede imzalamadım direk iptal

hocam müşteri hizmetlerini arayın sorun benim tarifem ne, 4. ayda bana yaklaşık ne kadar fatura gelmesi gerekir diye. İşinizi şansa bırakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 25 Eylül 2017; 16:46:0 >

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • DallasPage kullanıcısına yanıt
    Superonline alt yapısını kullanıyorlar.

Kocaeli Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım, 2014 Mezunu.
    Anadolu Üniversitesi - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tezli PhD.
  • lorder11 L kullanıcısına yanıt
    şikayet eden, almayın diyen tüm arkadaşların sorunlarını agustos ayında çözmüşler. 10 15 sayfa geri gidin bir tane bile sikayet konusu göremezsiniz. kesinlikle geçin derim ay sonunda bende superonilne kapatıp geçecegim.
  • Arkadaşlar alt yapi olmayan binamıza vadafone fibermax bugün altyapı getirdi çok şükür bina icerisine kablolari dosuyorlar. Sizce hangi tarife uygun sitelerinde 90 liraya limitsiz yaziyor en uygun onumu alabiliriz yoksa indirim yaptıra bilirmiyiz

Orijinalden alıntı: condemned890

şikayet eden, almayın diyen tüm arkadaşların sorunlarını agustos ayında çözmüşler. 10 15 sayfa geri gidin bir tane bile sikayet konusu göremezsiniz. kesinlikle geçin derim ay sonunda bende superonilne kapatıp geçecegim.

Kesinlikle katılıyorum ben de superonlinedan geçtim bugün bağlandı şu ana kadar sorun yok çok şükür. Fiyat/performans olarak superonlinedan kat kat iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.